Groepsaccommodatie in Flevoland

Welke groepsactiviteiten zijn er te doen in Flevoland? 

In de provincie Flevoland is genoeg te beleven. Ondanks het feit dat het jongste en tevens ook de kleinste provincie van Nederland is, biedt Flevoland een waar plaatje voor groepsactiviteiten

Door de inpoldering zijn er fraaie natuurgebieden ontstaan zoals de Oostvaardersplassen, de Lepelaarsplassen en Horsterwold. Het mooie aan Flevoland is dan ook dat alles nieuw aanvoelt. Alsof het heel onbekend is. Daardoor krijg je het gevoel dat je van huis bent en continue iets nieuws ontdekt. 

Trek je stevige schoenen maar aan en vergeet je camera niet om al die momenten vast te leggen, want je gaat een prachtig avontuur tegemoet in een groepsaccommodatie te Flevoland   

  • Hey jij daar! Zoek jij nog een groepsaccommodatie in Flevoland om te genieten van haar pracht en praal of gewoon om leuke groepsactiviteiten te doen? Neem dan snel een kijkje in het aanbod!
Speciaal voor jou: onvergetelijke groepsactiviteiten in Flevoland op een rijtje!


Groepsaccommodatie in Flevoland met zeilen op het ijsselmeer

Wat te doen in Flevoland?

Ik hoor je nu denken: “Oké, alles is nieuw maar dan, wat is er te doen?” Dat is een hele goede vraag. Gelukkig hebben wij het speciaal voor jouw uitgezocht!    Om te beginnen met een beetje actie: Pretpark Walibi. The place to be voor studenten, scholieren, vriendengroepen en familiegroepen. Walibi Holland is gelegen in Biddinghuizen en een waar paradijs voor de thrillzoeker. 

Word jij al helemaal warm van binnen bij het horen van achtbanen, hoogtes en snelheden dan is een bezoekje zeker op zijn plaats. Ook voor de mensen die wat minder opzoek zijn naar adrenaline is het pretpark een leuk uitje. Zodoende heb je naast de achtbanen ook rustige attracties. Let wel goed op, want in sommige attracties word je aardig nat.    

Zelfs de zakelijke groepen kunnen terecht in Walibi Holland voor een meeting, personeelsfeest of seminar. Bekijk voor meer informatie de website van Walibi Holland zelf.

Opzoek naar mooie bezienswaardigheden?

Ben je benieuwd naar cultuur en geschiedenis? Bezoek dan het prachtige vissersdorpje Urk. Het dorp biedt je fantastische mooie bezienswaardigheden zoals de vuurtoren en het museum. In het centrum kan je heerlijk verdwalen in het nauwgezette dorp. Daarbij staan de terrassen je al op te wachten als je aankomt. Een heel uitnodigende sfeer waar je goed tot rust komt en kan ontspannen. 

Als je er toch bent ga met jouw groep ook langs de IJsselmeervisafslag. Proef daarna zelf eens zo’n lekker verse vis die net uit de zee komt.

Shop in Batavia Stad

Uiteraard vergeten wij de echte shoppers onder jullie niet. Want ook wij weten dat Batavia Stad zich bevindt in Flevoland  

Hier kan je heerlijk alle winkeltjes afstruinen met meer dan 100 kledingmerken. Als je nog iets mist in je kledingkast dan is dit de plek om hem bij te vullen. Daarbij krijg je ook nog eens korting op al deze merken. Ideaal voor een dagje weg met vriendinnen.

Meer tips ontdekken over groepsactiviteiten in Flevoland? Lees dan onze blog:

  • Groepsactiviteiten tips in Flevoland
Reactie plaatsen