Groepsaccommodatie 40 personen openhaard

Groepsaccommodatie 40 personen vinden?

Dan ben je hier op de perfecte plek!

Zie een aantal groepsaccommodaties hieronder

123.536+

gasten ontvangen

15

jaar ervaring

8,8

beoordeeld door onze gasten
Boek nu groepsaccommodatie 40 personen

Groepsaccommodatie 

Midwolda

Deze groepsaccommodatie is geschikt voor 40 personen. De accommodatie heeft verschillende sportieve voorzieningen zoals een indoor Beach volleybal hal en een tafeltennistafel. Een perfecte locatie voor jong en oud!

Boek nu vakantiehuis Vinkeveen 40 personen

Vakantiehuis 

Vinkeveen

Dit vakantiehuis ligt bovenin de provincie Utrecht. Het is een grote en overzichtelijke accommodatie. De accommodatie is van gymnastieklokaal omgebouwd naar de perfecte accommodatie voor 40 personen.

Boek nu groepsaccommodatie 40 personen Eersel

Groepsaccommodatie 
Eersel

Op zoek naar een rustige omgeving? Kijk dan is naar deze accommodatie in Noord- Brabant met veel verschillende voorzieningen. Op het terrein is een voetbalveld, een speeltuin, een overdekt terras en nog veel meer.

Boek nu vakantiehuis 40 personen

Vakantiehuis
Drunen

Deze accommodatie ligt op een van de mooiste locaties van Brabant. De groepsaccommodatie ligt namelijk aan de rand van de Drunense Duinen. Een mooie locatie geschikt voor een accommodatie voor 40 personen.

Boek nu groepsaccommodatie Wehe den hoorn

Groepsaccommodatie 
Wehe den Hoorn

Dit vakantiehuis ligt bovenin Groningen in het dorpje Wehe-den Hoorn. De accommodatie is geschikt voor 42 personen en heeft 10 slaapkamers.


Boek nu groepsaccommodatie Gronau-Epe 42 personen

Vakantiehuis 
Gronau-Epe

Ben je zoek naar luxe? Dit is een echte vakantievilla met plek voor ongeveer 42 personen. De accommodatie heeft veel buiten voorzieningen zoals een hertenkamp, natuurvijver, jeu de boules baan en nog veel meer.

Boek nu groepsaccommodatie 46 personen Eersel

Groepsaccommodatie
Eersel

 Dit vakantiehuis ligt in Eersel en is geschikt voor 46 personen. De accommodatie heeft een natuurrijke omgeving waar veel leuke activiteiten mogelijk zijn. Het terrein van de accommodatie heeft ook veel buiten voorzieningen zoals een BBQ, voetbalveld, verschillende speeltuinen en een tafeltennistafel.

Boek nu vakantiehuis 48 personen

Vakantiehuis 
Putten

Deze accommodatie ligt midden in het bos van Putten en is geschikt voor 48 personen. De accommodatie heeft een binnenzwembad voor kinderen en voor volwassenen.
Boek nu groepsaccommodatie Eersel

Groepsaccommodatie
Eersel

Dit vakantiehuis heeft een natuurlijke omgeving en ligt in Noord-Brabant. Het park biedt: een snackbar, een animatie team en nog veel meer.

Boek nu vakantiehuis 48 personen

Vakantiehuis 
Haamstede

Dit vakantiehuis is geschikt voor schoolkampen, vriendengroepen en families tot maximaal 48 personen. De accommodatie heeft 8 slaapkamers en ligt vlak bij het strand.Boek nu groepsaccommodatie Bant

Groepsaccommodatie
Bant

Deze accommodatie heeft 8 zes persoonshuisjes die plaats bieden aan totaal 48 personen. Het fijne aan verschillende huisjes is dat je op de dag samen gezellige activiteiten kan doen en in de avond kan iedereen zich terug trekken. De huisjes hebben een knusse en industriële uitstraling.

Boek nu groepsaccommodatie 50 personen

Vakantiehuis 
Hengelo

Dit vakantiehuis ligt in het dorpje Hengelo en is geschikt voor 50 personen. Er zijn 3 slaapzalen, 2 van 20 personen en 1 voor 10 personen. Ideaal voor schoolkamp of voor een familie weekend.Boek nu groepsaccommodatie Geldrop 50 personen

Groepsaccommodatie 
Geldrop

Deze boerderij ligt in het Brabantse dorp Geldorp. Op het terrein is een hottub, voetbalveld en een meer. De accommodatie is geschikt voor 50 personen.

Boek nu vakantiehuis 50 personen Beek

Vakantiehuis 
Beek

Op zoek naar luxe met een grote groep? Kijk dan naar deze groepsaccommodatie. Deze accommodatie heeft maar liefst 21 slaapkamers en is geschikt voor 50 personen.

Boek nu groepsaccommodatie Puuten 54 personen

Groepsaccommodatie 
Putten

Deze groepsaccommodatie ligt direct aan de bosrand met veel buiten voorzieningen, maar ook met een verwarmd overdekt zwembad. De accommodatie heeft 14 slaapkamers en 14 badkamers.

Boek nu vakantiehuis Gasselternijveen

Vakantiehuis
Gasselternijveen

Deze vakantievilla biedt: Rust, ruimte en privacy. De villa ligt in Gasselternijveen in Drenthe en heeft 10 slaapkamers. Er zijn ook veel buiten voorzieningen zoals een trampoline, volleybalnet en een mooie grote tuin.

Boek nu Baarlo 56 personen Vakantiehuis

Groepsaccommodatie 
Baarlo

Op zoek naar luxe? Kijk dan naar deze 5 sterren accommodatie. Met 15 slaapkamers en 15 badkamers. Ook heeft deze accommodatie een sfeer volle woonkamer met een bar.


Boek nu vakantiehuis in Texel 58 personen

Vakantiehuis Texel

Zin in een weekendje Texel? Bekijk dan deze mooie vakantievilla. Deze accommodatie biedt luxe en rust. Met ongeveer 30 slaapkamers en 30 badkamers is er plek voor 58 personen.
Boek nu 60 personen groepsaccommodatie in Ameland

Groepsaccommodatie
Ameland 

Deze accommodatie is de perfecte plek voor families en vrienden. Er is veel natuur en ruimte voor veel verschillende activiteiten. Ook is er een voetbalveld en een speelveld van 6000m2.


Boek nu vakantiehuis in Putten

Vakantiehuis 
Putten

Ben je op zoek naar de combinatie van natuur en sport? Deze accommodatie ligt aan de rand van het prachtige Sprielderbos. De ligging is perfect. Leuke uitjes liggen om hoek zoals een subtropisch zwembad, het strand Nulde en nog veel meer.

Boek nu vakantiehuis in Noorden 60 personen

Groepsaccommodatie
Noorden


Dit vakantiehuis ligt in Noorden. Dit ligt precies tussen Amsterdam en Utrecht in. De accommodatie is geschikt voor 60 personen.


Boek nu vakantiehuis 60 personen in Bergeijk

Vakantiehuis 
Bergeijk

Deze accommodatie is geschikt voor 60 persoenen. De accommodatie is omringd door veel natuur. Heerlijk om bij mooi weer de BBQ aan te zetten en te genieten van je familie, vrienden of collega’s.


Boek nu vakantiehuis Eersel

Groepsaccommodatie
Eersel

Links onder Eindhoven ligt deze accommodatie in het plaatsje Eersel. Een gezellige accommodatie geschikt voor 60 personen met 5 slaapkamers.Boek nu Vakantiehuis Bant 60 personen

Vakantiehuis 
Bant

Op dit kleinschalige vakantiepark in Flevoland staan 10 losse huisjes die slaapruimte bieden aan totaal 60 personen. De huisjes staan om een plas water waar je kunt kanoën. Op het vakantiepark staan nog meer leuke activiteiten die je kan doen.

Boek nu groepsaccommodatie 65 personen Oudega

Groepsaccommodatie
Oudega

Deze accommodatie heeft een hectare grond en een eigen haven. Genoeg plek voor leuke activiteiten. De accommodatie ligt in Oudega in Friesland en biedt slaap plekken voor 65 personen.

Boek nu vakantiehuis Ellertshaar 68 personen

Vakantiehuis
Ellertshaar


Deze accommodatie is perfect voor schoolkampen en families. Met een landelijke omgeving en met z’n eigen privéstrandje is er genoeg ruimte voor leuke activiteiten.

Boek nu Vakantiehuis 75 personen Vinkeveen

groepsaccommodatie 
Vinkeveen 

Dit vakantiehuis ligt in Vinkeveen en heeft 20 slaapkamers die slaapplekken bieden voor 75 personen. De accommodatie is een oude gymnastieklokaal die is omgebouwd tot een groepsaccommodatie.

Boek nu groepsaccommodatie 76 personen

Vakantiehuis 
Ellertshaar

Op zoek naar een accommodatie met veel sport velden? Deze accommodatie in Ellertshaar heeft een basketbalveld, volleybalveld en een voetbalveld. Er zijn 4 slaapkamers die slaapruimte bieden voor 76 personen.

boek nu Ellertshaar groepsaccommodatie 84 personen

Groepsaccommodatie
Ellertshaar

Dit vakantiehuis ligt in Ellertshaar in Drenthe en is geschikt voor 84 personen.  Er zijn 3 slaapzalen en 2 ruime badkamers. 


Boek nu vakantiehuis 76 personen Bant

Vakantiehuis
Bant

Deze accommodatie ligt op een vakantiepark in Bant. Dit vakantiepark heeft veel verschillende voorzieningen zoals een minimarkt, vergaderzalen, een broodjesservice en nog veel meer.

groepsaccommodatie 40 personen vriendinnen

Groepsaccommodatie 40 personen

Van plan een weekendje weg te gaan met je vrienden ergens in Nederland? Of een weekend weg met een andere soort grote groep? En weet je nog niet waar je heen wilt? Bookedoo helpt! Zodat jullie kunnen genieten van jullie vakantie in een groepsaccommodatie voor 40 personen


  • 15 jaar ervaring in groepsaccommodaties
  •  Laagste prijsgarantie; nergens goedkoper
  •  Passend aanbod; voor elke groep een geschikte groepsaccommodatie
  •  Groot aanbod in groepsaccommodaties 40 personen
  •  Met passende aandacht vinden we samen jullie groepsaccommodatie
groepsaccommodatie 40 personen nederland

Verblijven in een vakantiehuis voor 40 personen in Nederland; dit kan je verwachten

Bookedoo heeft 15 jaar ervaring en biedt daardoor een ruim aanbod voor jouw verblijf. Zoek jij bijvoorbeeld naar een groepsaccommodatie voor 40 personen in Noord-Holland, aan zee of ga je toch liever naar de Veluwe? Wil je een budget vakantie of toch meer luxe? In het aanbod zijn speciaal voor jullie alle groepsaccommodaties voor 40 personen op een rijtje gezet per provincie.

Zijn jullie met meer dan 40 personen? Bekijk dan ook de groepsaccommodaties voor 45 personen.

Groepsaccommodatie eerlijk vinden en verhuren

Eerlijk

Geen torenhoge kosten voor verhuurders en eerlijke voorwaarden voor jullie.
Groepsaccommodatie met laagste prijs garantie

Laagste prijs garantie

Ergens goedkoper? Wij betalen het verschil direct uit!

Groepsaccommodatie met goede klantenservice vinden

Betrokken

Wij denken mee en geven tips voor jullie perfecte accommodatie

Met welke groep ben jij?

Een greep uit ons aanbod

groepsaccommodatie-midwolda-groningen-40-personen

Groepsaccommodatie Midwolda 40 personen

Grote accommodatie waar je een mooi speelveld hebt met allerlei sportmogelijkheden. 

groepsaccommodatie groningen 40 personen

Groepsaccommodatie

Wehe den Hoorn

Gezellig overnachten in de buurt van Groningen. Hier kan je naast de stad ook van de natuur genieten. 

groepsaccommodatie Vinkeveen Utrecht 40 personen

Groepsaccommodatie Vinkeveen 40 personen

Ruime groepsaccommodatie 40 personen gelegen in Utrecht. Perfect voor een grote groep.

''Geniet van een verblijf met 40 personen''

groepsaccommodatie 40 personen familie

Groepsaccommodatie 40 personen Veluwe?

Ervaar het prachtige natuurgebied met jouw gezelschap in een groepsaccommodatie 40 personen op de Veluwe. De Veluwe is perfect voor de natuurliefhebber en is goed te combineren met rust en actie. Ga met jouw familie opzoek naar wilde dieren, voer activiteiten uit met jouw school in of vlakbij het bos of pak met je vrienden de mountainbike en cross over kleine kronkelpaadjes verstopt in de Veluwe. In Gelderland zijn verschillende groepsaccommodaties voor 40 personen terug te vinden in of vlakbij de Veluwe. Geschikt voor jouw weekend weg met een grote groep!

"Bookedoo heeft het beste aanbod voor vakantiehuizen voor 40 personen"

groepsaccommodatie 40 personen aan zee

Of toch liever een groepsaccommodatie 40 personen aan zee?

Niks is mooier dan lekker uit te waaien op het strand, te struinen door de duinen en in de zomer een frisse duik te nemen in de zee. Dit hoort bij een echte vakantie aan zee toch? Bookedoo bied je daarom een passend vakantiehuis voor 40 personen door heel Nederland voor jullie groep. Als je het aanbod bekijkt vind je veel verschillende groepsaccommodaties aan zee voor 40 personen.
groepsaccommodatie 40 personen zwembad vrienden

Opzoek naar een groepsaccommodatie 40 personen met zwembad?

Een drukke dag achter de rug, je bent met je groep lekker wezen wandelen of wezen sporten in de omgeving en je bent net terug bij de accommodatie. Niks is dan lekkerder om even te relaxen in je eigen zwembad toch? In het assortiment kan je dan ook zeker een groepsaccommodatie voor 40 personen met zwembad terugvinden. Neem een duik in het aanbod en boek jouw groepsaccommodatie voor 40 personen met zwembad!

Voor iedere groepsgrootte

 Heerlijk op vakantie met je groep vol met familie, vrienden, verenigingen of medestudenten. Er zijn genoeg mogelijkheden in ons aanbod van groepsaccommodatie 40 personen die ervoor zorgt dat jouw vakantie onvergetelijk zal worden! Heb je een grotere groep dan 40 personen? Geen punt! Neem dan eens een kijkje bij groepsaccommodatie voor 45 personen of klik op de button en duik volledig in ons gehele aanbod.

Wil je weten hoe onze groepsaccommodaties er van binnen uitzien? Bekijk dan onze video's

Nieuwsgierig geworden? Bekijk het complete aanbod  

                   

Veelgestelde vragen tijdens het zoeken naar een Groepsaccommodatie 40 personen

Waar liggen de groepsaccommodaties voor 40 personen?

Alle groepsaccommodaties voor 40 personen liggen in Nederland

Mag mijn hond ook mee?

Bij de meeste accommodaties is dit aangegeven. In ons aanbod van groepsaccommodaties voor 40 personen zijn er 9 accommodaties die huisdieren toestaan. Je betaalt dan meestal een kleine vergoeding voor uw huisdier.

Waarom een groepsaccommodatie boeken bij Bookedoo?

Wij bieden jullie ten eerste de laagste prijs garantie. Daarnaast bieden wij eerlijke zoekresultaten (geen nep schaarste) en eerlijke kosten voor de verhuurders, dus geen torenhoge commissies of uitbuiting. Als laatst vinden wij altijd een accommodatie die past bij jullie type groep