Groepsaccommodaties speciaal voor studenten

Feestje vieren en overnachten onder één dak!

De specialist voor een ideale feestlocatie en overnachting !

123.536+

gasten ontvangen

15 jaar

ervaring

8,8

beoordeeld door onze gasten
Ruimte voor feestjes groepsaccommodaties voor feestje

Feest villa huren in Nederland?

Feest villa huren in het prachtige Nederland? Voor een feest met de mogelijkheid tot overnachten dan boek je snel en eenvoudig online jouw ideale locatie bij Bookedoo. Onze villa's zijn uitermate geschikt voor het houden van een verjaardag, bruiloft of het vieren van een jubileum. Na het feestje hoef je niet meer naar huis, maar alle gasten kunnen stressvrij in de accommodatie verblijven.

Alles wat een feestje nodig heeft:

  • Onze verblijven beschikken over een dansvloer
  • Ruimtes voor een buffet 
  • Een eigen bar met tap
  • Overdekt terras

Feestlocatie met overnachting

Feestlocatie met overnachting, slapen in een groepsaccommodatie

Na jullie feestje direct overnachten

Direct je bed in, geen taxi's en niemand hoeft te reizen. Zo geniet je optimaal van je feestlocatie met overnachting!

Feest villa huren in Nederland

Feestvilla, feesthuis of afgelegen groepsaccommodatie

Er zijn voldoende accommodaties waar je goed kan feesten en kan overnachten, let op de ligging van de accommodatie of je hier kan feesten. Zo kan je op een vakantiepark niet altijd een tof feestje vieren.

Waar zoek jij naar?

Groepsaccommodatie met eigen bar en muziekinstallatie

Groepsaccommodatie met bar

Verras jouw gasten met een bijzondere locatie: een eigen bar waar je zelf drankjes kunt schenken of laten uitgeven.
Een muziekinstallatie vaak met faciliteiten zoals speakers, Apple installatie etc. zin aanwezig. Het enige wat jezelf moet meebrengen is gezelligheid en een goed humeur.

Vele grote groepsaccommodaties hebben een bareen deel van de accommodaties hebben hun eigen bierfusten en een ander deel van de accommodaties regelt met een externe partij de bierfusten voor de tap aan de bar.

Denk je nu dat het te duur gaat worden? Daar is niks van waar! Er zitten genoeg goedkope groepsaccommodaties tussen.

''Het leven is een feestje, maar je moet wel zelf de slingers ophangen''

Feest huis huren in nederland

Feest huis huren met jacuzzi?

Verras jouw gasten met een feest huis met zwembad, jacuzzi of afgelegen in het bos met een goede muziekinstallatie. Er zijn diverse smaken in feesthuizen te vinden, dus kies goed en bekijk ons aanbod ruim.

Niet elke luxe groepsaccommodatie is geschikt voor een feestje, daarom kan je ons even een appje sturen voor wat tips. Benieuwd naar Tips? Download dan de PDF's bij tips!

Afgelegen groepsaccommodaties voor een feestje

Wat is een feestje zonder muziek? En met muziek kan je maar beter een afgelegen groepsaccommodatie hebben. Dan ben je de buren niet tot last én kan je ongegeneerd een feestje vieren. Onze unieke groepsverblijven beschikken over moderne muziekinstallaties. Het apparatuur is zeer modern en staat volledig tot jouw beschikking tijdens uw verblijf.

Locatie:

Als vrolijke mensen met elkaar lachen en vieren wordt het vaak gezellig. Waar jij dan geen zorgen over wilt maken is eventueel overlast. Onze groepsverblijven liggen vaak afgescheiden of de locaties zijn bijzonder goed geïsoleerd zodat je onbezorgd kunt genieten. Dit is meestal het geval bij een groepsaccommodatie op een kampeerboerderij of aan het water

Kamers:

Na een leuk feestje willen jouw gasten lekker uitslapen. Onze groepsverblijven hebben comfortabele bedden. Bekijk eenvoudig op onze site de verschillende mogelijkheden die wij jou kunnen bieden. Sommige groepsverblijven hebben voldoende slaapkamers met een badkamer en suite voor nog meer comfort.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk het complete aanbod 

                   

Veelgestelde vragen over het huren van een groepsaccommodatie voor een feest

Wat voor groepsaccommodatie moet ik huren als ik een feestje wil vieren?

Een leuk feest begint met de juiste locatie. Wij raden aan om een groepsaccommodatie te huren met een grote zaal of veel ruimte. Dan kan je lekker uit je plaat gaan! Nodig je ons ook uit?

Wanneer moet ik een groepsaccommodatie voor een feest huren?

Een onvergetelijk feest is een goed georganiseerd feest, huur daarom de groepsaccommodatie minimaal een maand van te voren zo kan je nog alles goed voorbereiden op de locatie.

Kan ik ook de catering laten verzorgen?

Ja dat kan! Sommige groepsaccommodaties hebben ook de optie om de catering te verzorgen voor jouw feest. In het overzicht bij extra's is te zien welke groepsaccommodaties dit doen.