aangepaste groepsaccommodatie voor mindervaliden

Aangepaste groepsaccommodatie voor mindervaliden

Maximaal genieten in een aangepaste groepsaccommodatie?

123.536+

gasten ontvangen

15

jaar ervaring

8,8

beoordeeld door onze gasten
aangepaste groepsaccommodatie voor mindervaliden rolstoelvriendelijk

Een groepsaccommodatie voor mindervaliden?

Bookedoo heeft een ruim aanbod aan groepsaccommodaties voor mindervaliden. Heb je een (lichamelijke) beperking en behoefte om even lekker te genieten, nieuwe indrukken op te doen of wil je jouw energie bijtanken? Boek dan samen met jouw groep, familie of vrienden een fijne groepsaccommodatie voor zorggroepen bij Bookedoo.

Wij bieden accommodaties aan met alles wat een zorggroep nodig heeft;

 • Laagste prijsgarantie: Betaal nooit te veel met een goedkope groepsaccommodatie van Bookedoo
 • Aangepaste groepsaccommodaties
 • Rolstoelvriendelijke groepsaccommodaties
 • Speciaal aangepaste sanitaire voorzieningen
 • Hoog/laag zorgbedden
 • Grote groepsaccommodatie 
aangepaste groepsaccommodatie voor mindervaliden aangepast

Toe aan een aangepaste groepsaccommodatie in een verblijf voor mindervaliden?

Stel je hebt een beperking, maar je wilt even lekker op vakantie? Vaak is het nogal een flink gedoe om dan een geschikt verblijf voor mindervaliden. Bij Bookedoo bieden we een ruim aanbod groepsaccommodaties voor zorggroepen, mindervalide of mensen met een functiebeperking aan. De aangepaste groepsaccommodaties voor mindervaliden bieden veel comfort en zijn van alle gemakken voorzien zodat zorgbehoevenden zich compleet op hun gemak voelen. Zo zijn veel accommodaties drempelloos, beschikken ze over hoog/laag zorgbedden en zijn er diverse aangepaste sanitaire voorzieningen aanwezig. Zo zorgen we ervoor dat jullie er even zorgeloos tussen uit kunnen en non stop kunnen gaan genieten in het verblijf voor mindervaliden.   

Groepsaccommodatie eerlijk vinden en verhuren

Eerlijk

Geen torenhoge kosten voor verhuurders en eerlijke voorwaarden voor jullie.

Groepsaccommodatie met laagste prijs garantie

Laagste prijsgarantie

Ergens goedkoper? We betalen het verschil direct uit.

Groepsaccommodatie met goede klantenservice vinden

Betrokken

We denken mee en geven tips voor jullie perfecte accommodatie

Waar zoek jij naar?

Een greep uit ons aanbod

Aangepaste groepsaccommodatie 65 personen

Groepsaccommodatie Oudega 65 personen

Goed aangepast! Ruime accommodatie waardoor ieder kan doen wat hij of zij wil!

Aangepaste groepsaccommodatie witteveen 34 personen

Groepsaccommodatie Witteveen 34 personen

Aangepaste, unieke groepsaccommodatie! Rolstoelvriendelijk, ruime deuren en drempelloos.

groepsaccommodatie Den Burg Texel 36 perosnen voor zorggroepen

Groepsaccommodatie den Burg Texel 36 personen 

Luxe groepsaccommodatie met tillift en aangepast sanitair. Aangepaste groepsaccommodatie voor 36 personen.

''Drempelloos verblijven voor een zorgeloos verblijf''

aangepaste groepsaccommodatie voor mindervaliden badkamer

Drempelloos in een verblijf voor andersvaliden

De tijd dat mensen met een lichamelijke of geestelijke beperking niet op vakantie konden ligt ver achter ons. Wat voor beperking je ook hebt, er is bijna altijd wel een verblijf voor andersvaliden op jouw wensen beschikbaar. Een aangepaste groepsaccommodatie zonder drempels bijvoorbeeld.


Wanneer je op vakantie wil gaan, gaat je ziekte of beperking gewoon mee en of je wil of niet, je zult er rekening mee moeten houden. Er zijn gelukkig tegenwoordig veel mogelijkheden voor mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking om op vakantie te gaan. Ook voor mensen die een chronische ziekte hebben is er veel mogelijk. Een verblijf voor andersvaliden is daarvoor ideaal!

aangepaste groepsaccommodatie voor mindervaliden groepsactiviteiten

Opzoek naar activiteiten voor mindervaliden? 

Gezellig een dagje erop uit, wie vindt dat nou niet leuk? Een mooie stad bezoeken, lekker een dagje winkelen, eten en drinken bij horecagelegenheden of lekker aan het water zitten. Ben je opzoek naar activiteiten voor mindervaliden? Helaas is het soms best lastig om een geschikt uitje te vinden als je mindervalide bent. Wij hebben een paar leuke uitjes gevonden voor tijdens je verblijf in een aangepaste groepsaccommodatie voor mindervaliden, die uitstekend geschikt zijn voor mensen met een mobiliteitsbeperking. 

Aangepaste groepsaccommodatie voor zorggroepen; voor iedereen wat te doen

Als je moeilijk ter been bent of in een rolstoel zit, heb je helaas niet altijd overal goede toegang toe. Gelukkig zijn de meeste dierentuinen in Nederland inmiddels volledig geschikt om met een rolstoel, rollator of scootmobiel te betreden. Zoek dus een leuke dierentuin uit vlakbij jouw aangepaste groepsaccommodatie voor zorggroepen en vermaak je de hele dag tussen alle bijzondere dieren. Een heerlijke frisse neus halen in de natuur is ook een superleuk uitje om met jouw groep te doen. Bezoek Nationaal Park De Hoge Veluwe, het park kenmerkt zich door een wisselend en weids landschap gecombineerd met kunst, historie en architectuur. Ook heeft het park een prijs ontvangen voor drie wandelroutes die toegankelijk zijn voor mensen met een fysieke beperking en zijn er verschillende aangepaste sanitaire voorzieningen aanwezig.


Een ander uitje wat erg geschikt is voor mindervaliden zijn pretparken. Bijna alle grote pretparken in Nederland hebben attracties die toegankelijk zijn voor mensen met een handicap. Ook kan je in een attractie vaak rustig plaatsnemen en word je goed geholpen door één van de medewerkers. Je mag meestal gebruik maken van speciale rolstoelingangen, waardoor je vaak niet lang in de rij hoeft te staan. Kortom, in Nederland zijn er veel uitjes mogelijk om te doen, zelfs met een beperking. Je hoeft je dus niet te vervelen tijdens je vakantie in een aangepaste groepsaccommodatie voor zorggroepen

aangepaste groepsaccommodatie voor mindervaliden extra breden deuren

Rolstoelvriendelijke groepsaccommodaties in Nederland

Wanneer je op vakantie gaat in een grote groepsaccommodatie met je zorggroep moet je met verschillende dingen rekening houden. Bookedoo wil voor jou deze problemen uit handen nemen zodat je simpel en eenvoudig op vakantie kan met jouw groep. De groepsaccommodaties voor mindervalide beschikken vaak over de volgende faciliteiten:

 • Geheel gelijkvloers voor rolstoelgebruikers
 • Drempelloos verblijf
 • Extra brede deuren
 • Soms is er zelfs een lift aanwezig
 • Aangepaste sanitaire voorzieningen


Wanneer je bij Bookedoo een rolstoelvriendelijke groepsaccommodatie boekt. Zorgen wij ervoor dat je tijdens jouw hele verblijf, zorgeloos kunt genieten. Dus wacht niet langer, en bekijk ons aanbod groepsaccommodaties voor zorggroepen. 

Nieuwsgierig geworden? Bekijk het complete aanbod voor zorggroepen

                            

Veelgestelde vragen tijdens het huren van een groepsaccommodatie voor zorggroepen

Wat verstaan wij onder een grote groepsaccommodatie voor zorggroepen?

Bij een grote groepsaccommodatie voor zorggroepen verstaan wij een accommodatie die geschikt is voor mensen met een geestelijke of lichamelijke beperking. Deze accommodaties zijn voorzien van extra brede deuren, speciaal aangepaste sanitaire voorzieningen, hoog/laag zorgbedden en vaak zijn de aangepaste accommodaties ook drempelloos.

Zijn er genoeg activiteiten te doen in de buurt van de aangepaste accommodatie voor mindervalide?

Er zijn zeker genoeg activiteiten voor mindervalide om te doen. Als je moeilijk ter been bent heb je helaas niet altijd overal goede toegang toe. Leuke uitjes om te doen voor mensen met een mobiliteitsbeperking zijn:
• Naar de dierentuin
• Bezoek een pretpark
• Bezoek één van de nationale parken

Mag je alleen gebruik maken van een groepsaccommodatie voor zorggroepen als je zelf zorg nodig hebt?

Nee, je hoeft niet per se zelf zorg nodig te hebben bij het huren van een aangepaste groepsaccommodatie. Senioren maken vaak ook gebruik van dit soort accommodaties omdat ze dan geen trappen hoeven te lopen. Ook zijn er in alle accommodaties normale bedden beschikbaar om in te slapen.