Groepsaccommodatie Friesland

Groepsaccommodatie in Friesland

Ben je opzoek naar een groepsverblijf in het mooie Fryslân?

85.000+
Gasten ontvangen
14
Jaar ervaring
8,7

Beoordeeld door onze gasten

Groepsaccommodatie Friesland Vakantie

Groepsaccommodatie in Friesland, lekker op vakantie met je familie of vrienden

Een groepsaccommodatie in Friesland, dat doet je denken aan water, weilanden, koeien, schaatsen en Piet Paulusma. Typisch Friese begrippen die bij je opkomen wanneer je aan de provincie Friesland denkt. Wanneer je één van onze groepsaccommodaties in Friesland boekt, kies je automatisch voor een groepsvakantie met;

  • Leuke wateractiviteiten
  • Pittoreske dorpjes
  • Mooiste zonsondergangen 
  • Heel veel ruimte en rust

Friesland is de waterrijkste provincie van Nederland en daarom de ideale vakantiebestemming voor een groepsvakantie vol waterpret. Bijna alle groepsaccommodaties in Friesland zitten aan het water.

Groepsaccommodatie Friesland Schaatsen

Is Friesland de perfecte vakantiebestemming?

De Friezen staan bekend als een nuchter en stug volk. Wanneer je één voet in Friesland zet, kom je er meteen achter dat Friezen juist heel vriendelijk, gezellig en gastvrij zijn. De Friezen zijn een trots volk met een rijke traditie en een eigen cultuur met veel gewoontes en gebruiken. Zo hebben ze eigen sporten, een eigen taal en zelfs een eigen volkslied. Wanneer je op vakantie gaat naar de provincie Friesland kom je dit allemaal tegen.


Groepsaccommodatie eerlijk vinden en verhuren

Eerlijk 

Geen torenhoge kosten voor verhuurders en eerlijke voorwaarden voor jullie.
Groepsaccommodatie met laagste prijs garantie

Laagste prijs garantie

Ergens goedkoper? We betalen het verschil direct uit.
Groepsaccommodatie met goede klantenservice vinden

Betrokken

We denken mee en geven tips voor jullie perfecte accommodatie.

Een greep uit ons Friese aanbod

  

Varen in Friesland met je eigen privé sloep voor 14 pers.

Groepsaccommodatie Eernewoude 14 personen

In deze groepsaccommodatie in Friesland zit je met je eigen privé sloep direct aan het water in Friesland, Eernewoude.
Groepsaccommodatie in Friesland Langweer 53 personen

Groepsaccommodatie Langweer 53 personen

Ontek deze groepsaccommodatie in Friesland direct aan de haven van het pittoreske dorpje Langweer.

Groepsaccommodatie in Friesland balk voor 20 personen in een pittoresk dorpje

Groepsaccommodatie Balk 20 personen

In deze groepsaccommodatie zit je met je eigen privé sloep direct aan het water.
Groepsaccommodatie Friesland Molen

Opzoek naar een groepsaccommodatie in Friesland aan het water? 

Zeilen, surfen, vissen, kanoën, suppen en zwemmen is allemaal mogelijk op de op de tientallen meren, sloten en kanalen die de provincie Friesland rijk is. Wanneer je een groepsaccommodatie in Friesland boekt kan je er bijna niet aan ontkomen om niet één van deze activiteiten te ondernemen. Friesland is het walhalla voor watersporten en daarom is bijna iedere groepsaccommodatie gelegen aan het water.

groepsaccommodatie Friesland met jacuzzi

Wil jij een groepsaccommodatie in Friesland met wellness?

In Friesland staat een ruim aanbod voor je klaar met groepsaccommodaties met whirpool, jacuzzi of sauna. Lekker bubbelen met vrienden of juist even helemaal ontspannen in de sauna. Kom tot rust en geniet van deze extra's. 

''Geniet van een typische Fries stukje suikerbrood''

Groepsaccommodatie Friesland Huisjes

De 11 stedentocht op de fiets afleggen? 

Iedereen is wel bekend met de tocht der tochten, oftewel de Elfstedentocht. In Nederland hebben we al lang geen strenge winter meer gehad, hierdoor is de tocht afleggen op schaatsen niet mogelijk. Maar niet getreurd, je kunt de 11 stedentocht ook heel goed afleggen op de fiets. Wil je Friesland echt beleven? Dan moet je tocht echt alle Elfsteden in Friesland bezoeken. Je kunt natuurlijk ook andere fietsroutes in Friesland rijden tijdens jouw verblijf vanuit een groepsaccommodatie in Friesland.

Groepsaccommodatie Friesland Schaap

Opzoek naar leuke bezienswaardigheden in Friesland?

Wanneer je een groepsaccommodatie in Friesland boekt, wil je misschien ook wel meer over de bezienswaardigheden in Friesland te weten komen. Zo kan je leuke groepsuitjes tijdens jouw familie/vrienden weekend of bedrijfsuitje plannen. In het zuidwesten van Friesland liggen de Friese Meren. Dit is een prachtig gebied met de meeste bootverhuurbedrijven van Nederland. Watersportliefhebbers kunnen zich hier dan ook helemaal uitleven. Daarnaast heeft de provincie Friesland een heleboel pittoreske dorpjes en steden die echt de moeite waard zijn om te bezoeken. 

Naar welke groepsaccommodatie in Friesland ga jij?

Vakantie in Friesland tips

Als je al het water meetelt is Friesland de grootste provincie van Nederland. Je vindt er uitgestrekte polders en akkerlanden, grote en kleine meren en de streek zit boordevol historie. Wij hebben voor een vakantie in Friesland tips speciaal voor jou: ontdek oude stadjes als Harlingen, Joure, Sneek, Dokkum en Franeker, breng een bezoekje aan de Friese Waddeneilanden of ga wandelen in één van de vier natuurparken. Bookedoo biedt in genoeg groepsaccommodaties in Friesland aan. Beleef de gezelligheid van de Friese steden en dorpjes samen met je groep vanuit je eigen accommodatie. 

Groepsaccommodatie in Friesland Koe

Wil je de cultuur van Friesland beleven?

Wanneer je in een groepsaccommodatie in Frieslad zit merk je meteen dat dit een bijzondere provincie is. Zo hebben de Friezen hun eigen Friese cultuur en zijn ze zelfs de enige Nederlandse provincie met een eigen taal. Friezen zijn het meest van alle Nederlanders trots op hun provincie.

Zo noemen zij hun provincie ook wel het mooiste ‘lan op ierde’ wat mooiste land op aarde betekent. Maar niet alleen de Friezen zelf zijn dol op Friesland. De Britse omroep BBC verkoos de provincie Friesland enkele jaren geleden tot één van de beste vakantiebestemmingen in Europa. In combinatie met de rust, ruimte en fijne groepsaccommodaties kunnen wij niets anders zeggen dan Fryslân boppe!

Bekijk hier wat gasten van hun groepsaccommodatie in Friesland vonden!

Groepsaccommodatie Elsloo 33 personen
Zeer grote accommodatie. (Schaopedobbe Elsloo) Alles zat er in. Zeker voor herhaling vatbaar!
Groepsaccommodatie met goede klantenservice vinden
Crista Suurmond, cijfer: 10
Groepsaccommodatie Grou 200 personen

Een weekendje weg met het voetbalelftal werd een groot succes mede door deze locatie. Super fijn om ons "eigen dorp" te hebben waar je bijna niemand tot last kan zijn. Tevens is het van alle gemakken voorzien en zijn de kamers schoon en netjes. Ook het ontbijt en de lunch in het restaurant is een echte aanrader. Heerlijk eten en allemaal zeer vriendelijk personeel! Wij komen terug!


Groepsaccommodatie met goede klantenservice vinden
Maarten, Cijfer: 9

Opzoek naar een groepsaccommodatie in Friesland voor meer dan 40 personen?

Bekijk dan De Steven in Friesland op video!

Bekijk direct ons aanbod in Friesland!

Verblijven in Friesland?

Wat zijn de populairste steden in Friesland?

Er zijn een aantal populaire steden in Friesland. Hierbij moet je vooral denken aan Leeuwarden. De hoofdstad van Friesland. Daarnaast zijn Harlingen en Dokkum leuke plaatsten om te bezoeken in Friesland.

Wat zijn mooie bezienswaardigheden in Friesland?

Allereerst zijn de Friese Waddeneilanden mooie bezienswaardigheden om te bezoeken. Verder zijn er veel Friese meren zoals het meer bij Sneek die leuk zijn om te bezoeken.

arrow_drop_up arrow_drop_down