Schoolkamp Locaties

Schoolkamp locaties vinden

Schoolkamp accommodatie vinden? Hier zijn er meer dan 90!

123.536+

gasten ontvangen

15

jaar ervaring

8,8

beoordeeld door onze gasten
Schoolkamp Locaties kinderen

Schoolkamp locaties vinden voor jullie uitje?

Opzoek naar de perfecte schoolkamp locatie? Ieder jaar mogen wij tientallen verschillende scholen ontvangen. Dit doen we al 15 jaar, gewoon in Nederland! Wij hebben kindvriendelijke accommodaties voor een schoolkamp op de lagere school, maar ook voor de middelbare school. Benieuwd wie je voor zijn gegaan?

Als docent of begeleider denk je natuurlijk aan;

  • Grote ruimtes zowel binnen als buiten
  • Een speelveld voor verschillende activiteiten
  • Laagste prijs garantie: Goedkope groepsaccommodatie die past in het schoolbudget
  • Ruime keukens van alle gemakken voorzien
  • Een goede ligging  voor activiteiten buiten het terrein
Schoolkamp Locaties kampvuur avond

Ideale schoolkamp locaties

Ons aanbod aan unieke groepsaccommodaties zijn uitermate geschikt als schoolkamp locatie met scholieren. Vaak zijn de accommodaties goed bereikbaar met openbaar vervoer. Zo kan u als begeleider of docent de auto ook laten staan. Veel ruimte binnen en buiten staat garant voor en leuke tijd samen. Neem een kijkje en ontdek ons aanbod aan groepsaccommodaties geschikt voor schoolkampen en scholieren.

In het verleden hebben wij met heel veel plezier gewerkt voor o.a.: HAN Nijmegen, Hogeschool Rotterdam, Vrije Universiteit Amsterdam, Stedelijk Gymnasium Leeuwarden, Universiteit Wageningen, Albeda College en ROC Tilburg.

Waar zoek jij naar?

Een greep uit ons aanbod

Een greep uit ons aanbod

schoolkamp locaties waddeneilanden ameland

Groepsaccommodatie Ballum Ameland

Deze grote groepsaccommodatie op Ameland is voor kleine of grote groepen van maximaal 60 personen en is omgeven door natuur.

schoolkamp locaties Putten Gelderland

Groepsaccommodatie 
Putten

Luxe groepsaccommodatie met zwembad, sporthal en sportvelden, ideaal voor families, verenigingen en schoolgroepen.

schoolkamp locaties Midwolda Groningen

Groepsaccommodatie Midwolda

Authentieke kampeerboerderij met huttenkamp in overdekt bijgebouw voor 40 personen in de provincie Groningen.

Groepsaccommodaties voor klein budget

De perfecte schoolkamp accommodatie bestemmingen zijn te vinden in Nederland. De door bookedoo aangeboden groepsaccommodaties beschikken vaak over de volgende voorzieningen:

  • Voordelig verblijven in slaapzalen
  • Volledig ingerichte keuken en bar voor zelfverzorging
  • Eigen terrein met sportveld en speeltoestellen
  • Grote ruimtes binnen en buiten voor activiteiten
  • Laagste prijs garantie

Zo is de prijs vaak afgestemd op een beperkt budget voor schoolkampen en scholen. Maar minder budget betekent niet minder plezier: slapen in een slaapzaal, gezamenlijk koken of leuke activiteiten op het terrein of gezamenlijk uren bij het kampvuur van de avond genieten. Gezelligheid staat hier voorop!

Wat is de ideale kamplocatie voor scholen?

groepsaccommodatie voor scholen met een prachtige omgeving icon geel

Een passende omgeving

De meeste groepsaccommodaties liggen buiten de bebouwde kom, zodat er (bijna) geen beperkingen zijn in verband met overlast. Een pluspunt is de goede bereikbaarheid van de verblijven met openbaar vervoer, zo kunnen scholieren, leraressen, leraren en begeleiders het verblijf zonder eigen vervoer makkelijk bereikbaar. 

groepsaccommodatie studenten icon geel gezelligheid voorop

Gezelligheid bij en met elkaar

Voor een grote groep zoals een school moeten de faciliteiten in orde zijn. Bij Bookedoo staat ontspanning met elkaar in een groepsaccommodatie centraal. Daarom zijn de accommodaties volledig ingericht op schoolkampen of scholieren. Zo richten de meeste groepsaccommodaties zich op groepsgroottes tussen de 20 tot 40 personen en beschikken over een ruim sport- en/of speelveld. Hier kunt u overdag buiten verschillende activiteiten uitvoeren en s ‘avonds bij het kampvuur zitten om met de gehele klas marshmallows te roosteren. Naast het sport-/ speelveld kan u ook gebruik maken van andere faciliteiten op terrein, zoals een zwembad, indoor hal of ontdek de omgeving met de kano of een zeilboot.

groepsaccommodatie studenten geliuid en overlast icon geel

Alles voor een bonte avond op kamp

Geen probleem bij de meeste accommodaties zijn een muziekinstallatie en beamer aanwezig. De apparatuur staat volledig tot uw beschikking tijdens uw verblijf. Simpel en makkelijk muziek afspelen op een groot scherm staat garant voor een leuke avond!

Jij wilt toch ook dat jouw klas een onvergetelijke tijd heeft?

De perfecte groepsaccommodatie afgestemd op jullie wensen

Schoolkamp Locaties kampvuurplaats

Accommodatie met kampvuurplaats

Bij een schoolkamp hoort natuurlijk wel een kampvuur. 's Avonds gezellig samen muziek maken en marshmallows eten. Bookedoo laat overzichtelijk alle accommodaties zien die voorzien zijn van een kampvuurplaats. Ideaal voor jullie onvergetelijke schoolkamp locatie voorzien van kampvuurplaats. Met geluk vind je een groepsaccommodatie aan het water. De kers op de taart voor de ultieme kampvuur sfeer.

Te fris om buiten een vuurtje te stoken? Bekijk of een groepsaccommodatie met open haard nog beschikbaar is. 

Schoolkamp Locaties speelveld

Schoolkamp met speelveld

Er is natuurlijk niks leukers dan buitenspelen. Of het nou om spelletjes, gym of sporten gaat, een veld bij een accommodatie is ideaal voor schoolgroepen. Vind via onderstaande link de perfecte groepsaccommodatie inclusief speelveld.

schoolkamp locaties groep 8

Schoolkamp locaties groep 8

Ben je nog opzoek naar de perfecte schoolkamp locatie voor groep 8? Bookedoo heeft een ruim aanbod aan accommodaties die jullie week tot een groot en onvergetelijk succes kunnen maken!

Simpel een schoolkamp accommodatie vinden?