groepsaccommodatie-vakantiepark-huisjes

Groepsaccommodatie op een vakantiepark!

Geniet van alle faciliteiten die een groepsaccommodatie op een vakantiepark je biedt

123.536+

Gasten ontvangen

15

Jaar ervaring

8,8

Beoordeeld door onze gasten

groepsaccommodatie-op-vakantiepark-weekendje-weg

Op zoek naar een groepsaccommodatie op een vakantiepark?

Jij staat op het punt om jouw groepsaccommodatie op een vakantiepark te vinden bij Bookedoo. Ervaar samen de gezelligheid en de gemakken die een vakantiepark jullie heeft te bieden.

  • Alles voor een leuk weekendje weg
  • Onvergetelijke herinneringen
  • Laagste prijsgarantie: Betaal nooit teveel
  • Passend aanbod voor iedere groep
  • Met passende aandacht vinden we samen jullie perfecte groepsaccommodatie
groepsaccommodatie-vakantiepark-met-grote-groep

Een vakantiepark met groepsaccommodatie voor jou groepsgrootte?

Wij weten hoe lastig het is om met een grote groep weg te gaan. De één wilt verblijven in een luxe vakantiehuis, de ander zoekt iets meer in de natuur en toch moet de hele groep samen op vakantie. Om die reden biedt bookedoo jouw een breed aanbod aan voor een vakantiepark met groepsaccommodatie. Wellicht vind jij hier de oplossing! Zoals een luxe vakantiehuis voor 40 personen in Nederland grenzend aan een bos of voor de kleinere groepen vindt je middenin de natuur een vakantiehuis voor 12 personen in Nederland. 

Groepsaccommodatie eerlijk vinden en verhuren

Eerlijk

Geen torenhoge kosten voor verhuurders en eerlijke voorwaarden voor jullie.

Groepsaccommodatie met laagste prijs garantie

Laagste prijs garantie

Ergens goedkoper? We betalen het verschil direct uit.
Groepsaccommodatie met goede klantenservice vinden

Betrokken

We denken mee en geven tips voor jullie perfecte accommodatie.

Een greep uit ons aanbod

  

groepsaccommodatie losser op vakantiepark

Groepsaccommodatie Losser 16 personen

Een vakantiehuis inclusief eigen Finse Kota, van alle gemakken voorzien? Boek dan deze 2 naast elkaar gelegen vakantiehuizen!

groepsaccommodatie voorthuizen op vakantiepark

Groepsaccommodatie 
Voorthuizen 24 personen

Groepsvilla voor 24 Personen,gelegen op een kindvriendelijk vakantiepark, midden op de Veluwe.

groepsaccommodatie diffelen Overijssel op vakantiepark

Groepsaccommodatie Diffelen 20 personen

Een mooie groepsaccommodatie met vele faciliteiten.

''Groepsaccommodatie op een vakantiepark, Ideaal voor ouder en kind''

groepsaccommodatie-vakantiepark-met-familie

Een weekendje weg met de familie

Maak onvergetelijke herinneringen met jouw familie met een groepsaccommodatie op een vakantiepark. Ga samen met de kleinkinderen op pad, leer je zwager of schoonzus eens echt goed kennen, maak lang wandelingen en speel samen spelletjes. Kortom creëer een hechte familieband tijdens jullie familieweekend. Bij Bookedoo begrijpen we heel goed dat iedere familie anders is en een andere grootte heeft. Daarom hebben wij speciaal voor uw weekendje weg met de familie de mogelijkheden op een rijtje gezet. Bekijk het aanbod voor alle mogelijkheden!

groepsaccommodatie-vakantiepark-met-zwembad

Groepsaccommodatie met zwembad

Opzoek naar een groepsaccommodatie op een vakantiepark met zwembad?
 Stel je eens voor: de kinderen gaan lekker naar het zwembad onder begeleiding van een volwassene, waardoor jij alle tijd voor jezelf en jouw familie hebt. Zo kan je eindelijk zonder zorgen het bos in, een goed boek lezen of een bakje koffiedrinken met jouw zus bijvoorbeeld die u al langere tijd niet gesproken heeft. Uiteraard is het tijdens jouw weekendje weg met de familie ook mogelijk om zelf een frisse duik te nemen en plezier te maken met uw kinderen.

"Groepsaccommodatie op een vakantiepark voor een echt vakantiegevoel!"

groepsaccommodatie op een vakantiepark met sauna

Groepsaccommodatie met sauna

Doe je ogen dicht en denk aan het warme gevoel wat je krijgt als je de sauna instapt. Het gevoel van kalmte, rust en ontspanning. Kom echt tot rust tijdens jouw vriendenweekend in een groepsaccommodatie met sauna. Ervaar de luxe die een groepsaccommodatie op een vakantiepark jouw kan bieden. Zo kan je kiezen voor een sauna op het vakantiepark of zelfs een sauna in jouw eigen vakantiehuis, zodat jij de nodige privacy hebt. Of kies voor een andere manier om te relaxen, zoals een hottub of een jaccuzi bij de groepsaccommodatie. 

groepsaccommodatie-vakantiepark-kindvriendelijk

Groepsaccommodatie in kindvriendelijk vakantiepark

Mocht je op vakantie willen met je kinderen zijn er ook verschillende mogelijkheden voor een groepsaccommodatie in een kindvriendelijk vakantiepark. Denk hierbij aan speeltuinen van verschillende groottes, een grasveld bij de groepsaccommodatie of een sportpark met een interactieve voetbalmuur. Dit is tevens ook erg leuk voor sportclubs en verenigingen. Er zijn zelfs vakantieparken met een animatieteam tijdens de schoolvakanties!  
groepsaccommodatie-vakantiepark-meerdere-huisjes

Vakantiepark groepsaccommodatie met meerdere huisjes 

Ben je opzoek naar een vakantiepark groepsaccommodatie met familie of vrienden, maar is privacy toch ook belangrijk? Dit is ideaal voor de groepsaccommodaties op een vakantiepark met twee of meerdere huizen. Op deze manier is een gezellige vakantie met een grote groep mogelijk maar toch met net zo veel privacy als je gewoonlijk gewend bent. De huizen bevinden zich dan naast elkaar en in sommige gevallen zijn de huisjes zelfs met elkaar verbonden.  

Waar je naar toe wil!

Ontdek unieke locaties verspreidt door heel Nederland. Bekijk het aanbod en kies voor lange wandelingen door het bos, of maak vanuit jouw groepsaccommodatie op een vakantiepark een stedentrip, of kies voor een groepsaccommodatie aan zee waar je vanuit jouw vakantiepark heerlijk kan uitwaaien op het strand. Populaire locaties in ons aanbod zijn groepsarrangementen in Gelderland, groepsaccommodaties in Groningen en groepsaccommodaties in Overijssel.

Dus bekijk direct ons aanbod!