Vriendenweekend accommodatie

Vriendenweekend accommodatie vinden

Een groepsaccommodatie voor je vriendenweekend!

123.536+

Gasten ontvangen

15

Jaar ervaring

8,8

Beoordeeld door gasten
Vriendenweekend accommodatie met bijhuis

Vriendenweekend accommodatie in Nederland

Een weekend weg met vrienden in Nederland is bij Bookedoo erg gemakkelijk.
Effe een potje voetballen, spelletjes spelen, een biertje drinken en als het mee zit zonnen & bbq'en. Klinkt als het ideale weekend weg samen, nu nog de ideale accommodatie. Bekijk snel ons aanbod!

Vriendenweekend accommodatie, weekend weg

Weekend weg met vrienden

Een weekend weg met vrienden in Nederland klinkt als een gezellige bende. Dat is het ook, mits je de juiste accommodatie vindt die bij jullie past.
Wil je een weekend weg met vrienden om te gaan genieten van de natuur? Wellicht is Gelderland dan dé plek voor jou. Of zeg je nou, lekker zon zee strand in Zoutelande? Dan adviseren we om in Zeeland met je vrienden te gaan kijken. Misschien wil je lekker genieten van een luxe groepsaccommodatie met zwembad waar je het hele weekend in kan dobberen. Vind snel jouw accommodatie!

Groepsaccommodatie eerlijk vinden en verhuren

Eerlijk

Geen torenhoge kosten voor verhuurders en eerlijke voorwaarden voor jullie.

Groepsaccommodatie met laagste prijs garantie

Laagste prijs garantie

Ergens goedkoper? We betalen het verschil direct uit.


Groepsaccommodatie met goede klantenservice vinden

Betrokken

We denken mee en geven tips voor jullie perfecte accommodatie.

Waar zoek jij naar?

Weekend weg met vrienden groepsaccommodatie met bar

Eigen bar?

Unieke groepsaccommodaties waar je een eigen bar hebt. Even een biertje tappen met je vrienden en een spelletje doen. Klinkt als een perfecte vriendenweekendje!

Vriendenweekend accommodatie met sauna

Met Sauna?

Een heerlijke luxe groepsaccommodatie met Sauna voor pure ontspanning. Geen sauna fan? Er is vast een leuke groepsaccommodatie met jacuzzi voor je vriendengroep.

Groepsaccommodatie vriendenweekend aan het water

Aan het water?

Een gezellige groepsaccommodatie aan het water. Dit is leuk als uitzicht en nog lekkerder om er gebruik van te maken.

''Weekend weg met vrienden? De beste verhalen komen...''

Vriendenweekend accommodatie goedkoop

Een weekend weg met vrienden en dan ook nog goedkoop

We gaan zoeken naar het perfecte weekend weg met vrienden, maar deze moet goedkoop. Logisch! Want dan blijft er meer geld over voor leuke uitjes, lekker eten en alles wat de gezelligheid bevorderd.
Om deze reden hebben wij voor jullie een selectie gemaakt van ons vriendenweekend aanbod op basis van lage prijs naar hoge prijs. Zo vind je gemakkelijk de goedkope accommodaties voor jullie weekend weg met vrienden.

3 tips voor jullie weekend weg met vrienden

Vriendenweekend accommodatie stad of natuur

Ligging in de natuur of dicht bij de stad?

Check of je met je vrienden wil rusten, of juist een avondje stappen. Dan kan je gemakkelijker de accommodatie vinden in Nederland die bij jullie past. Zo kan je met groepsaccommodaties op vakantiepark dichtbij de natuur genieten van de rust. 
Vriendenweekend accommodatie met bar en tap

Bar gezellig of bar weinig vrienden?

Heb je zin om een gezellig biertje te drinken met je vrienden? Er zijn vriendenweekend accommodaties met bar!
Vriendenweekend accommodatie tip ver vooruit boeken

Boek ver vooruit

Al die partners van jullie vrienden hebben een mening en een agenda. Boek dus ver vooruit zodat je iedereen kan inlichten.
Groepsaccommodatie vriendenweekend

Groepsaccommodatie vriendenweekend

Vind maar een groepsaccommodatie voor je vriendenweekend, bij welke groepsaccommodaties worden vriendengroepen toegelaten? Want zeg nou is eerlijk, er is er altijd ééntje in de groep waarvan je hoopt dat ie wordt toegelaten, toch?

Gelukkig tonen wij bij ons aanbod alleen jouw ideale vriendenweekend accommodatie, zo worden jullie toch toegelaten. Check ons aanbod onder aan de knop!

Leuke dingen om te doen tijdens vriendenweekend accommodatie

Wat te doen tijdens een weekend weg met vrienden?

Tijdens een vriendenweekend kun je allerlei leuke dingen doen. Je kunt bijvoorbeeld een dagje naar een pretpark of pretcentrum gaan, waar je samen kunt genieten van de achtbanen en andere attracties. Dit kan een geweldige manier zijn om even helemaal los te gaan en je innerlijke kind te laten uitkomen.

Een andere leuke optie is om een sportief uitje te doen, zoals karten of een escape room proberen. Dit kan een uitdaging zijn waarbij jullie samen moeten werken om te slagen. Het is ook leuk om de competitie aan te gaan en te zien wie het beste kan presteren.

Huisje huren vriendengroep

Huisje huren met de vriendengroep

Niet iedereen is op zoek naar een grote groepsaccommodatie, soms wil je een huisje huren met de vriendengroep. Speciaal voor jullie hebben wij meerdere huisjes die geschikt zijn voor jullie vriendengroep gesorteerd, deze kan je vinden bij de bekijk hier knop.

weekendje weg groepsaccommodatie met vrienden

Versterk de vriendenweekend band

Er is niets zo leuk als tijd doorbrengen met je vrienden tijdens een vriendenweekend in een accommodatie. Het is een kans om samen te lachen, te praten en goede herinneringen te maken. Het geeft ook een gevoel van verbondenheid en saamhorigheid.

Wat je ook kiest om te doen tijdens een vriendenweekend, het belangrijkste is dat je geniet van elkaars gezelschap en dat je samen herinneringen maakt die je altijd zult koesteren. Het is een kans om even helemaal weg te zijn van de dagelijkse sleur en te genieten van de tijd die je met je vrienden doorbrengt.

Op zoek naar het beste huisje voor een weekend weg met vrienden?

                     

Veelgestelde vragen wanneer je verblijft met vrienden

Help! Ik ben de aangewezen persoon die dit jaar het vriendenweekend moet organiseren, waar moet ik opletten?

Het is altijd lastig om met een grote groep ergens heen te gaan. Iedereen heeft zijn eigen wensenlijstje en het is (bijna) onmogelijk om ieders wensenlijstje te volbrengen. Gelukkig hebben wij bij Bookedoo Groepsaccommodaties al 14 jaar ervaring in het verhuren van groepsaccommodaties. Neem gerust contact met ons op om tips te ontvangen of vragen te beantwoorden. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 10:00 - 17:00 telefonisch te bereiken, via de mail altijd (let wel op, wij houden ook weekend dus een antwoord kan soms even duren 😉) en wil je echt snel antwoord? Dan kan je ons altijd whatsappen!

Staan alle groepsaccommodaties open voor een vriendenweekend?

Helaas niet allemaal, sommige accommodaties richten zich alleen op families of zakelijke groepen. Ook zijn er verschillende accommodaties die vanaf een bepaalde leeftijdgrens pas vriendengroepen accepteren. Om die reden nemen wij altijd voor jou eerst contact op met de beheerder om scheve gezichten te voorkomen. Zo kunnen jullie optimaal genieten van jouw vriendenweekend in een accommodatie die bij jullie past!

Ben ik gegarandeerd van de laagste prijs voor mijn vriendenweekend?

Ja! Bij Bookedoo Groepsaccommodaties streven wij naar de laagste prijs garantie en eerlijke voorwaarden. Dus geen torenhoge kosten voor de verhuurders en voor jullie de laagste prijzen. Toch een accommodatie gevonden die elders goedkoper is? Dan betalen wij het verschil direct uit. (Voor de spelregels check even de algemene voorwaarden)