Studentenaccommodatie na het uitgaan
18 mei 2022 
2 min. leestijd

Studentenaccommodatie na het uitgaan

Een studentenaccommodatie is ideaal voor na het stappen. Helemaal als je bijvoorbeeld een keer wilt gaan stappen in Groningen terwijl je helemaal uit Limburg komt. Lees hieronder de leukste studentensteden om helemaal los te gaan tijdens het weekend!  

Inhoudsopgave

Studentenaccommodatie bar

Groningen

Als eerste studentenstad noemen we Groningen. Met maar liefst 50 000 studenten en verschillende studentenverenigingen is het niet gek dat Groningen plek 1 veroverd. Groningen heeft een gezellige binnenstad met genoeg uitgaansmogelijkheden. Stappen in Groningen is er eentje om niet te missen, hier kan je doorgaan tot de zon op komt.   Plekken waar je een lekker biertje of wijntje kan gaan drinken zijn de Uurwerker, Mr. Mofongo Grand Café Time Out of de Drie Gezusters. Voor het echte uitgaansleven kan je altijd wel ergens terecht als je door de Poelestraat en de Peperstraat loopt. Als je nu niet uit Groningen komt en je wilt hier toch gaan stappen, kijk dan even naar een studentenaccommodatie om jouw weekend compleet te maken.

Studentenaccommodatie Groningen

25% van alle inwoners van Groningen zijn studenten

Leiden

De tweede stad is Leiden. Leiden mag zeker niet ontbreken in deze lijst. Deze stad is erg populair onder de jongeren. Dat is ook helemaal niet gek, want met meer dan 60 studentenverenigingen gaat iedereen elk weekend helemaal uit z'n dak.   Om je weekend goed in te luiden in Leiden raden wij je aan om je avond te beginnen bij Annie's, hier kan je perfect de avond inluiden. Maar na een paar drankjes is het dan toch wel tijd om te gaan stappen. Maar waar? Bij Next, Gebr. De Nobel of De Kroeg kan je tot in de vroege uurtjes op de dansvloer staan. Geen zin om na het uit gaan met de taxi naar huis te gaan? Kies dan een studentenaccommodatie die bij jou past, zodat jij snel je bed in kan.

Studentenaccommodatie Leiden

Leiden heeft grachten van 28 kilometer lang

Utrecht

Utrecht! Wie kent het niet? Utrecht staat niet alleen bekend om de domtoren, maar Utrecht staat ook om de grootste fietsenstalling van Europa. En waar is de grootste fietsenstalling van Europa voor bedoeld? Precies! Voor de studenten van Utrecht! Geniet daarom samen met andere studenten van een biertje op Neude of begin juist de avond op Janskerkhof!   In Utrecht heb je niet een plek waar het uitgaansleven zich plaats vindt. Door heel de stad zijn clubs en kroegen te bekennen. Een kroegentocht in Utrecht is daarom ook zeker een aanrader. Begin met een biertje bij Café Otje en eindig bij Café Vredenburg! En niks is lekkerder dan na een kroegentocht gelijk het bedje in in een studentenaccommodatie

Studentenaccommodatie Utrecht

Drukte kruispunt van Europa ligt in Utrecht!

Waarom wachten? Kies je favoriete stad uit en feest de hele nacht door. Huur snel een studentenaccommodatie die bij jou past!  

Zijn jullie toch op zoek naar iets anders, bekijk dan even een van onze andere blogs:

Over de schrijver
Reactie plaatsen