Weekendje weg met vrienden

Zin in een weekendje weg met vrienden? Tijdens een vriendenweekend staat plezier centraal. In dit blog vertel ik jou alles wat je moet weten om het beste vriendenweekend van je leven te organiseren

Wijn-en/of bierproeverij

Alcohol! Meer hoef ik niet te zeggen toch?    Lekker culinair genieten van de beste wijntjes en biertjes. Borrelplankje erbij, heerlijk! Om het spannender te maken kunnen jullie ook een ´Battle of Beer & Wine´ doen. Hier wordt er bij elk gerecht bier en wijn geschonken en kan er gestemd worden op wat het lekkerste is. Een leuke activiteit om te doen tijdens een weekendje weg met vrienden.

Weekendje weg met vrienden wijnproeverij

Wateractiviteiten

Watersport tijdens je weekendje weg met vrienden zorgt voor gezelligheid en mogelijk voor een beetje gezonde competitie. Samen met je vriendengroep kan je gaan kanoën, suppen, surfen maar bijvoorbeeld ook relaxed een bootje varen   . Dit is een leuke activiteit om samen te doen. Op een bootje kunnen jullie de muziek aanknallen en een leuke sfeer creëren .Of kijken jullie wie het langst op zijn supboard kan staan? Genoeg opties dus!

Weekendje weg met vrienden suppen

Kroegentocht

Dé activiteit die niet mag missen tijdens een weekendje weg met vrienden is een kroegentocht! Deze kunnen jullie zelf organiseren door een paar leuke kroegen uit te kiezen. Hier kunnen jullie bijvoorbeeld ook een leuk spelletje spelen en dan weer door naar de volgende! Het organiseren van een eigen kroegentocht zorgt voor veel plezier, leuke herinneringen en vooral goede verhalen!    Verzamel jouw vriendengroep en begin het alvast te plannen!

 Weekendje weg met vrienden kroegentocht

Buggy of quad rijden

Voor de avonturiers onder ons is dit de perfecte activiteit. Quad rijden is spectaculair en een ervaring om niet te vergeten!    Er zijn parcours vol met uitdagende hindernissen. Door de scherpe bochten en schuine hellingen vlieg je er doorheen. Wie van jouw vrienden durft dit aan? Scheuren maar!

 Weekendje weg met vrienden quad rijden

Paintballen

Wie van je vrienden zou je het eerst willen raken?   Tijdens een potje paintball kan het er verhit aan toe gaan. Paintball is een super spannende teamsport. Het doel is om het andere team uit te schakelen of één van de doelen van het spel te bereiken voordat de ander dat doen. In Nederland zijn er veel opties om te paintballen en er zijn verschillende soorten terreinen. Verdeel jouw vriendengroep in twee teams en ga de strijd aan tijdens jouw weekendje weg met vrienden!

 Weekendje weg met vrienden paintball

Zijn jullie nog op zoek naar een passende groepsaccommodatie? Bekijk dan ons aanbod voor vriendengroepen!

 Zijn jullie ook nog op zoek naar leuke groepsactiviteiten op een specifieke bestemming om te doen tijdens jullie weekendje weg met vrienden? Misschien zijn de volgende blogs dan iets voor jou:

Over de schrijver
Reactie plaatsen