Opzoek naar een activiteit in Utrecht voor de hele groep? Check ze hier!
01 december 2021 
1 min. leestijd

Opzoek naar een activiteit in Utrecht voor de hele groep? Check ze hier!

Verblijf jij in een groepsaccommodatie in Utrecht? Wij hebben de leukste activiteiten in Utrecht voor jullie uitgezocht. Of je nou met je familie, vrienden, vereniging of collega’s Utrecht gaat bezoeken, er is voor iedereen een leuke en geschikte activiteit in Utrecht te vinden.

In deze blog zullen we er een aantal uitlichten. Jullie hoeven alleen nog maar een keuze te maken tussen al deze leuke tips  .

Inhoudsopgave

 1. Activiteiten in het centrum van Utrecht

De activiteiten in het centrum van Utrecht mogen zeker niet overgeslagen worden. De gelijknamige stad van de provincie Utrecht is het bruisende middelpunt van Nederland. De stad beschikt over een heleboel gezellige straatjes en pleintjes. De stad heeft een historische uitstraling. De Oude gracht is zeer kenmerkend voor het centrum van Utrecht. De grachten leiden je naar alle mooie plekken van de binnenstad. Hiermee bereiken we de eerste activiteit in Utrecht die leuk is om te doen met de groep!

1.1 Kano huren

Hoe leuk is het om de binnenstad eens te bekijken van een andere kant? Namelijk vanaf het water! In de binnenstad van Utrecht kunnen jullie met de groep kano’s huren. Jullie varen onder andere door de Oude Gracht langs alle leuke terrasjes. Jullie kunnen dan dus al stiekem even kijken waar jullie graag een drankje of een hapje zouden willen doen . Daarnaast kunnen jullie ook kiezen voor een langere route die jullie ook langs de minder bekende kleine grachtjes leiden, deze zijn zeker weten de moeite waard.

Activiteit Utrecht kano centrum


1.2 Jeu de boules

Na een middagje kanoën door de stad kunnen jullie meteen door naar de volgende activiteit. Een avondje jeu de boules bij de JEU de boules bar in Utrecht. Deze activiteit in Utrecht vindt iedereen geweldig. De activiteit is geschikt voor jong en oud. Tijdens  het gooien van een balletje kun je hier genieten van een heleboel lekkere drankjes en bites. JEU de boules beschikt over een groot assortiment speciaal biertjes. Ideaal dus voor de bierliefhebbers onder ons . Maak er een spannende avond van met de groep een toernooi vorm te maken van de potjes Jeu de boules. Hang er een prijs aan vast en ik weet zeker dat je niet wist dat bepaalde personen uit de groep zo fanatiek konden zijn .

Jeu de boules bal in de ene hand, speciaal biertje in de andere hand.

Gaan jullie niet naar Utrecht? Wellicht vinden jullie deze blogs dan interessant!


Over de schrijver
Reactie plaatsen