Wat is er te doen in Zeeland?
23 november 2021 
5 min. leestijd

Wat is er te doen in Zeeland?

Wat kan je doen met jouw groep in Zeeland?

Wanneer je je afvraagt: ‘wat is er toe doen in Zeeland?’, heb ik hier dé perfecte blog voor jou die je alles vertelt wat je moet weten over Zeeland en wat er allemaal te doen is!

Even kort over Zeeland: met hoofdstad Middelburg is Zeeland het land van zout en zoet. Je geniet hier van vele stranden, culinaire gerechten uit de zee als kreeft, mosselen en oesters en de oneindige strijd tegen het water.

De bekendste plaatsen in Zeeland naast Middelburg zijn Goes, Domburg, Terneuzen, Yerseke, Vlissingen, Oostkapelle, Zierikzee en natuurlijk Zoutelande.

Welke groepsactiviteiten in Zeeland ga jij doen tijdens jouw teamweekend in Zeeland?

Inhoudsopgave

[[showindex]]

Bezoek vissersdorp Yerseke

Wanneer je op vakantie bent in deze prachtige provincie en jezelf afvraagt: ‘wat is er te doen in Zeeland?’, is dit dé groepsactiviteit die jij met jouw groep moet doen. In dit authentieke dorp proef jij Zeeland op haar best. Yerseke staat bekend om haar zeebanket. Al vanaf oudsher worden hier mosselen en oesters gekweekt en verkocht over heel de wereld. In Yerseke kan je alles van dichtbij bekijken en proeven. Samen met jouw familie hier uit eten is zeker een aanrader!

Wat is er te doen in Zeeland vissersdorp Yerseke

Wat is er te doen in Zeeland?

Dagje strand op familiebadplaats Ouddorp

Aan de kust van het eiland Goeree-Overflakkee ligt familiebadplaats Ouddorp. Met 18 kilometer aan strand is Ouddorp een populaire plek bij lekker weer. Naast lekker zonnen op het strand met jouw sportteam tijdens jullie teamweekend naar Zeeland, zijn hier ook te gekke watersportmogelijkheden te beleven, denk aan zeilen, windsurfen en kitesurfen.  

Ook leuk: het strand van Ouddorp kent vele strandpaviljoens! Geniet hier van een heerlijke Zeeuwse maaltijd met een drankje. Mocht je je dus nog een keer afvragen: ‘wat is er te doen in Zeeland?’, is een dagje naar Ouddorp een zekerheid voor plezier!  

Wat is er te doen in Zeeland Ouddorp

Zie het oneindige gevecht tussen de duinen en de Noordzee met eigen ogen!

Deltapark Neeltje Jans

Neeltje Jans is een deltapark in Zeeland en tevens ook de grootste attractie van Zeeland. Naast het bezichtigen van de wereldberoemde stormvloedkeringen kunnen jullie hier ook het waterpark bezoeken, zeeleeuwen en zeehonden bezichtigen, een rondvaart over de Oosterschelde doen en het Bluereef Aquarium bezoeken. Neeltje Jans is een uitje waar elke leeftijdscategorie van kan genieten. Daarom is het ideaal als uitje voor tijdens jullie familieweekend!  

Zijn jullie nog opzoek naar een groepsaccommodatie in Zeeland? Bekijk snel ons aanbod!

Wat is er te doen in Zeeland Neeltje Jans

Wat is er te doen in Zeeland vandaag?

Zeeland is een van de mooiste provincies van Nederland, omdat zij omgeven is door zee, duin, dijk en strand. Wanneer je met jouw groep in een groepsaccommodatie in Zeeland zit, en je afvraagt: 'wat is er te doen in Zeeland vandaag', is mijn antwoord: ga uitwaaien op het strand! Het maakt niet uit welk jaargetijde het is, er gaat niets boven een stevige wandeling over de Zeeuwse stranden om daarna even een strandtent binnen te lopen en te genieten van de Zeeuwse keuken. En onthoud! Neem vis, als het er is!   

Hier aan de kust.. ♪ de Zeeuwse kust..  

Zijn jullie nog opzoek naar een groepsaccommodatie in Zeeland, bekijk dan even deze pagina!

Is jullie vakantiebestemming niet Zeeland, maar een andere plek in Nederland? Misschien zijn deze blogs dan interessant!


Over de schrijver
Reactie plaatsen
arrow_drop_up arrow_drop_down