Groepsaccommodatie Zeeland Strand

Groepsaccommodatie Zeeland: bekijk ze hier

Uitwaaien in een groepsaccommodatie in Zeeland?!

123.536+

Gasten ontvangen

15

Jaar ervaring

8,8

Beoordeeld door onze gasten

Groepsaccommodatie Zeeland Vriendengroep

Groepsaccommodatie Zeeland

Uitwaaien in een groepsaccommodatie Zeeland? Of je nu met de familie Zeeland gaat ontdekken, of gaat geniet van een weekend met vrienden, met een groepsaccommodatie in Zeeland beleef je gegarandeerd een leuke tijd. Zeeland is de provincie waar;

  • Je kunt genieten van de mooiste stranden
  • Heerlijk Zeeuwse mosselen of kreeft kunt eten
  • De Deltawerken bezoeken
  • Museum Neeltje Jans bezoeken
  • Genieten van de rust en het mooie landschap

En dit alles kan met de laagste prijsgarantie van Bookedoo, waardoor je nooit teveel betaald!

Groepsaccommodatie Zeeland Stad Middelburg

Historische steden in Zeeland

Niet te ver hoeven rijden, maar wel lekker kunnen genieten van het strand, de zon en de zee? Zeeland heeft veel te bieden en is een fantastische provincie voor een heerlijke vakantie of lang weekend weg. Naast dat er veel strand is, heb je ook prachtige historische plaatsen in Zeeland, zoals Middelburg, Goes en Zierikzee.

De provincie bestaat voor een groot deel uit voormalige eilanden en schiereilanden die nu door dammen en bruggen met elkaar zijn verbonden. De Zeeuwse eilanden zijn: Schouwen-Duiveland, Tholen en Sint-Philipsland, Noord-Beveland, Walcheren, Zuid-Beveland en Zeeuws-Vlaanderen. Wanneer je opzoek bent naar een groepsaccommodatie in Zeeland, zijn er genoeg eilanden waar je kunt verblijven of een dagje een uitstapje naar toe kan maken. 

Een greep uit ons Zeeuwse aanbod

  

Groepsaccommodatie Zeeland Burg-Haamstede 34 personen in de buurt van zee

Groepsaccommodatie Haamstede 34 personen

Aan de bosrand tegen de Zeeuwse duinen verblijven in een groepsaccommodatie Zeeland.
Groepsaccommodatie Zeeland Burg-Haamstede 48 personen met ruime tuin

Groepsaccommodatie Haamstede 48 personen

Vlakbij het dorpje Haamstede en vlakbij zee in deze ruimtelijke groepsaccommodatie in Zeeland verblijven.

groepsaccommodatie haamstede 8-12 personen zeeland

Groepsaccommodatie Haamstede 12 personen

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren. Dat is wat deze groepsaccommodatie Zeeland te bieden heeft. 

Groepsaccommodatie Zeeland strand bovenaanzicht

Zeeuwse kust bezoeken?

De perfecte provincie voor strandliefhebbers is natuurlijk Zeeland. Met zo’n 650 kilometer aan kust, zijn er heel veel stranden om uit te kiezen. Of je nou lekker in de herfst wilt uitwaaien of in de winter wilt opwarmen in één van de strandtentjes met een kop warme chocolademelk. In de lente de eerste zonnestraaltjes wilt meepikken of in de zomer juist heerlijk wilt zonnen en luieren op je handdoekje.

Het kan allemaal aan de Zeeuwse kust. Wanneer je met je groep verblijft in een groepsaccommodatie aan zee, moet je natuurlijk een bezoek brengen aan het strand. Daag je vrienden uit voor een potje beachvolleybal of maak een grote wandeling en waai lekker uit op het strand. 

Waarom Bookedoo?

Groepsaccommodatie eerlijk vinden en verhuren

Eerlijk

Geen torenhoge kosten voor verhuurders en eerlijke voorwaarden voor jullie.

Groepsaccommodatie met laagste prijs garantie

Laagste prijs garantie

Ergens goedkoper? We betalen het verschil direct uit.
Groepsaccommodatie met goede klantenservice vinden

Betrokken

We denken mee en geven tips voor jullie perfecte accommodatie.
Groepsaccommodatie Zeeland groep vrienden op het strand

Groepsaccommodatie in Zeeland samen met je vrienden

Een sportieve dag op het water of luieren op het strand met je sportvereniging. Fietsen door de duinen of juist de historie van Zeeland onderzoeken in één van de musea. Tijdens je verblijf in een groepsaccommodatie Zeeland barst het van de belevenissen en attracties.

Wist je dat je in Zeeland ook zeehondjes kunt spotten? De zeehonden zijn gewoon in het wild te vinden op verschillende plekken, zoals bij de Oosterschelde, Westerschelde en het Grevelingenmeer. Middelburg is de hoofdstad van Zeeland en is gelegen op schiereiland Walcheren.

''De provincie met een uniek landschap en prachtig natuur''

groepsaccommodaties in zeeland voor watersport

Groepsaccommodatie in Zeeland voor de watersportliefhebbers

Ook voor watersporters is Zeeland de perfecte vakantiebestemming. Het centraal gelegen Veerse meer grenst onder andere aan Kamperland en Veere. Op dit meer kan je onder andere zeilen, kanoën, suppen en varen. Ook kan je op diverse plekken een bootje huren.

Wat te doen in Zeeland met slecht weer? Breng dan een bezoekje aan het Watersnoodmuseum wat gelegen is nabij Zierikzee. Dit museum is zeer interessant om heen te gaan als je wat wil leren over de watersnoodramp van 1953. Kortom voor iedereen wat te doen in Zeeland!

Groepsaccommodatie Zeeland zonsonderdag

Deltawerken bezoeken in Zeeland

Wist je dat… De Deltawerken met onder meer een stormvloedkering, dijken, dammen en sluizen, ook wel één van de zeven wereldwonderen worden genoemd? De Deltawerken in Zeeland bestaande uit 13 onderdelen, vormen samen de grootste stormvloedkering ter wereld. Dit bijzondere project laat zien hoe Nederlanders zich beschermen tegen het water. Wanneer je een leuke activiteit zoekt tijdens je verblijf in een groepsaccommodatie in Zeeland, moet je zeker een bezoekje brengen aan de Deltawerken.

Dus bekijk direct onze groepsaccommodaties in Zeeland!

                   

Veelgestelde vragen wanneer je verblijft in een groepsaccommodatie in Zeeland?

Wat is het voordeel wanneer ik verblijf in een groepsaccommodatie in Zeeland?

Het voordeel is dat je binnen een paar tellen op het strand staat. Zo kan je lekker struinen door duinen, een terrasje pakken op het strand, zwemmen of lekker bakken in de zon zonder dat je ver hoeft te reizen!

Hoe boek ik een groepsaccommodatie in Zeeland?

Als jullie een passende groepsaccommodatie in Zeeland hebben gevonden, dan kan je simpel weg een boeking plaatsen. Deze boeking wordt binnen 24 uur verwerkt door Bookedoo waardoor je binnen een dag weet of je heerlijk kan genieten van de provincie Zeeland!

Hoe wordt de prijs berekend van de groepsaccommodatie in Zeeland die ik wil boeken?

Zodra je een datum hebt ingevuld worden de prijzen getoond. Dit zijn de prijzen die je betaald. Er komen geen aanvullende kosten bij. Bookedoo hanteert de laagste prijs garantie. Is een accommodatie elders goedkoper? dan betalen wij direct het verschil uit.