De leukste groepsactiviteiten aan zee
15 juli 2021 
3 min. leestijd

De leukste groepsactiviteiten aan zee

 Yes! De zomervakantie is voor velen al begonnen of komt er binnenkort aan. Nu vakanties in het buitenland onzeker zijn, kiezen veel mensen ervoor om lekker in eigen land te blijven. Je hoeft namelijk niet altijd uren onderweg te zijn om een vakantiegevoel te hebben. Ook dicht bij huis zijn er tal van leuke activiteiten om te doen. In dit blog vertel ik jullie de leukste groepsactiviteiten aan zee voor een onvergetelijke zomervakantie.

Geniet van een dagje strand

Bij het strand denken veel mensen al gauw aan lekker bakken in de zon en zandkastelen bouwen, maar er is natuurlijk nog veel meer te doen. Ga bijvoorbeeld met jouw zakelijke groep een teambuilding activiteit doen. Vandaag de dag rennen we wat af, zeker op het werk. Het is daarom heerlijk om in een omgeving te zijn waar het wat rustiger is. Het strand is de perfecte optie. Met de voeten in het zand, de wind in de haren en het geluid van de golven is het heerlijk genieten met jouw team van de groepsactiviteiten aan zee. Even niet denken aan deadlines, vergaderingen en marketingbudgetten, maar genieten van de natuur. Wil je altijd dichtbij zee zitten? Bekijk dan deze pagina voor groepsaccommodaties in Noord-Holland even!

Groepsactiviteiten aan zee strandwandeling

De ideale strandlocaties voor groepsactiviteiten aan zee:

  1. Scheveningen: ideaal vanwege de keus uit vele strandpaviljoens. Met de tram ben je daarnaast zo in Den Haag.
  2. Zandvoort: makkelijk te bereiken vanuit Amsterdam.
  3. Hoek van Holland: perfect voor grote groepen vanwege de brede stranden.
  4. Castricum: paviljoens doen veel aan duurzaamheid.
  5. Katwijk: heeft veel parkeerplek, ideaal om te bereiken met de auto dus.

Groepsactiviteiten aan zee Scheveningen

Vlieg over het strand in een blokart

Één van de actieve groepsactiviteiten aan zee is blokarten of simpel gezegd strandzeilen, is een bijzondere ervaring. Je zit in een kart waarbij je met één hand kan sturen en met de andere hand bedien je het zeil. Hierdoor kun je zelf bepalen hoe hard je gaat. Met een veilige gordel om en een helm op kun je heerlijk over het strand en langs de zee scheuren. Daarnaast kan en mag iedereen zonder zeilervaring een blokart besturen. Dit is een ideale groepsactiviteit wanneer je bijvoorbeeld met jouw groep verblijft in een groepsaccommodatie in Zeeland.  

Groepsactiviteiten aan zee Blokarten

Ga touren op een e-chopper

Ben jij niet zo’n fietsliefhebber? Dan is toeren met een e-chopper een leuk alternatief voor groepsactiviteiten aan zee. Een e-chopper is een combinatie tussen een fiets en een scooter en is volledig elektrisch. Lekker duurzaam en milieuvriendelijk dus! De e-chopper geeft je de gelegenheid om op je gemak langs de kust te toeren en veel van de omgeving te zien. Het enige dat jij hoeft te doen is genieten van het mooie weer! Ideaal toch? Een e-chopper kan maximaal 30 kilometer per uur rijden. Het is de bedoeling dat je met een e-chopper over fietspaden rijdt, ook heb je een brommer certificaat of rijbewijs B nodig om er één te mogen besturen.

Vakantievieren is heerlijk, laat staan als je dat met al jouw vrienden, familieleden of medestudenten kunt doen. Want hoe meer zielen hoe meer vreugd! Kijk eens rond in het aanbod en bekijk wat er mogelijk is bij onze Groepsaccommodatie 20 personen

Geniet van de prachtige kust op je Supboard

Supboarden kan niet missen tussen de groepsactiviteiten aan zee. Het is een superleuke activiteit om te doen wanneer je met jouw familie of vriendengroep een weekend weg bent in een groepsaccommodatie. SUP: Stand Up Peddel, je staat op een groot surfboard en gebruikt een peddel voor de voortbeweging. Je leert je in balans te houden en kunt dan genieten van de zon, de zee en het strand. Het geeft heel veel plezier, het is een geweldige workout en iedereen kan het doen omdat het gemakkelijk te leren is kortom, dit is een geweldige groepsactiviteit aan zee.

Groepsactiviteiten aan zee suppen

Verblijf je niet in een groepsaccommodatie aan zee, maar ben je wel opzoek naar groepsactiviteiten in de buurt? Wellicht zijn deze blogs dan ook interessant:

  1. Wat te doen in de Achterhoek met een grote groep?
  2. De 8 leukste groepsactiviteiten in Noord-Brabant
  3. 6 redenen om deze zomer nog op vakantie naar Friesland te gaan
Over de schrijver
Reactie plaatsen