Groepsaccommodatie Groningen nationale parken

Leuke groepsactiviteiten in Gelderland

Gelderland is één van de populairste vakantiebestemmingen van Nederland. En dat is voor een reden!    

Want in Gelderland kan je genieten van fraaie natuurgebieden die wij allemaal kennen, zoals het nationale park de hoge Veluwe of de Achterhoek. Daarnaast biedt de provincie ook bruisende steden zoals Arnhem, Nijmegen en Apeldoorn. Hier kan je de geschiedenis ontdekken, maar ook zelf onvergetelijke herinneringen creëren. 

Kortom heeft de grootste provincie van Nederland iedereen wat te bieden, van jong tot oud, maar welke groepsactiviteit gaan jullie doen tijdens jullie groepsvakantie?

  • Pssst… nog opzoek naar een groepsaccommodatie in Gelderland? Kijk dan snel op onze website voor een passende groepsaccommodatie met jouw groep!

Beleef onvergetelijke groepsactiviteiten in Gelderland

Groepsaccommodaties in Gelderland, geniet van de natuur in de vluwe

Wat te doen in Gelderland?

Vroeger in de tijd van ridders, graven en hertogen zijn er veel kastelen gebouwd in Nederland. Helaas zijn er ook veel van deze kastelen in de loop van de tijd verloren gegaan. Echter biedt Gelderland nog veel mooie kastelen die zo goed als intact zijn gebleven. 

Ontdek van ieder kasteel haar verhaal, zoals de spannende historie van Slot Loevestein. Een kleine hint: De ontsnapping van de eeuw werd het ook wel genoemd.    Weet je het al? Voor de lezers die het al weten of ook niet, het is echt aanrader om de expositie te zien van wat er toen gebeurt is. Daarbij worden bij Slot Loevestein veel activiteiten georganiseerd. Nieuwsgierig geworden? Neem eens een kijkje op de website van Slot Loevestein. Ontdek ook andere kastelen, burchten of forten. Leerzaam voor een schoolgroep en leuk voor meetings met zakelijke groepen.

Dagje Apenheul

Helaas is het park al een tijdje gesloten door corona, echter is een dagje naar Apenheul superleuk voor jong en oud. Je loopt hier rond tussen de apen die niet vast zitten in kooien, maar gewoon langs jou lopen. In het begin zal het even wennen zijn, maar daarna is het superleuk om de apen van dichtbij te kunnen bekijken. 

Let wel op dat je geen openstaande tassen, petten of dergelijk meeneemt, want de apen zijn vlug en dan ben je jouw spullen zo kwijt.    Wist je trouwens ook dat je een zaal kon huren op deze speciale locatie? Ideaal voor een feestgroepen die wat te vieren hebben zoals een bruiloft! Meer informatie over het huren van een feestlocatie in Apenheul? Bekijk dan hun website.

Groepsactiviteiten in de natuur

Uiteraard mag de pracht en praal die Gelderland ons biedt niet ontbreken in dit lijstje. Door de grote natuurgebieden zoals de Veluwe en de Achterhoek zijn er ook veel groepsactiviteiten terug te vinden in de natuur zelf. 

Zo kan je in de Achterhoek genieten van de omgeving terwijl je op een Vespa rijdt of een solex. Voel de frisse wind door je haren heen gaan en cruise van dorpje naar dorpje. Op de Veluwe kan je gebruik maken van een stoere E-chopper waarmee je langs de verschillende zandvlaktes rijdt. Leuk voor gezinnen, families, vrienden en collega’s!

Ben je opzoek naar specifieke tips voor groepsactiviteiten in Gelderland? Bekijk dan onderstaande blog over activiteiten in Gelderland voor elke groep!

Reactie plaatsen