Groepsaccommodaties in Overijssel giethoorn klein venetie

Groepsactiviteiten die Overijssel te bieden heeft

Ga jij naar de provincie Overijssel op vakantie? Dan moet je natuurlijk wel weten wat er te doen is! Laten wij in deze blog Overijssel eens goed onder de loep nemen, want wat is er eigenlijk te doen in Overijssel?

Om een snel antwoord te geven; er is genoeg te doen!   Voor iedere groep zijn er wel meerdere groepsactiviteiten op te noemen. Overijssel is verdeeld in drie delen: De Kop van Overijssel, Salland en Twente. Elke streek heeft zo zijn eigen kenmerken. Zodoende kan zowel de adrenalinegek als de genieter in de provincie Overijssel zijn hart op halen.

  • Opzoek naar een groepsaccommodatie in Overijssel? Wij helpen je graag verder! Bekijk ons aanbod en vind een passende groepsaccommodatie voor jouw groep.

Ontdek groepsactiviteiten in Overijssel passend bij jouw groep

Groepsaccommodatie in Overijssel landschap wandelen

Wat te doen in Overijssel?

Ben jij al een keer in Giethoorn geweest? Als je er nog niet bent geweest dan moet je echt eens naar klein Venetië. Het prachtige Giethoorn heeft de bijnaam klein Venetië mogen ontvangen, omdat de riviertjes en slootjes goed worden gebruikt voor de bootvaart. Mocht je al wel een keer in Giethoorn zijn geweest, dan wil je zeker nog een keertje. Want het is prachtig en er is zeker teveel te doen om in één dag te proppen.  

Zo kan je varen in een fluisterboot, feesten op een partyboot, dobberen met een sloep, kanoën, suppen en net zoals in het echte Venetië kan je gebruik maken van een traditionele punter. Mocht je dat water zat zijn? Dan is er ook op het platteland veel te doen. Van midgetgolfen tot aan boogschieten en zelfs verschillende museums bezoeken. Wil je meer informatie over Giethoorn bekijk dan eens hun website en ontdek wat er allemaal mogelijk is.

  • Opzoek naar een groepsaccommodatie vlakbij Giethoorn? Bekijk dan ons aanbod aan groepsaccommodaties in de buurt.

Bezoek een museum

Ben jij een echte cultuursnuiver? Dan kan een groepsuitje naar Museum de Fundatie niet ontbreken! Gelegen in Zwolle is het misschien wel één van de mooiste museums in Nederland. Een prachtige locatie waarin vele soorten kunst ten toon gesteld worden.

Het bijzondere aan dit museum is dat het eigenlijk is opgesplitst in twee delen. Waarvan de één in Zwolle ligt en de ander in Heino/Wijhe zo’n twintig minuten rijden met de auto van elkaar. Toch is het zeker de moeite waard om beide locaties te bezichtigen en vergeet dan vooral de beeldentuin in Heino/Wijhe niet.

Leerzaam voor schoolgroepen of studentengroepen die de kunst studeren.  

Attractiepark Hellendoorn

De waaghalzen kunnen hun hart ophalen in attractiepark Hellendoorn. Eén van de leukste attractieparken van Nederland. Met een ruim aanbod van verschillende attracties voor jong en oud kan iedereen hier weer even kind zijn.

Kies jij voor snelle achtbanen die over de kop gaan of ga je lekker griezelen?  

Ook aan de allerkleinste is gedacht, want die kunnen genieten van stoere en mooie attracties voor hun leeftijd. Zelfs zakelijke groepen kunnen terecht in attractiepark Hellendoorn, voor een bedrijfsfeestje of uitje. Ook leuk voor een laatste dagje met schoolkamp om het leuk af te sluiten!

Opzoek naar meer tips voor groepsactiviteiten in Overijssel? Bekijk dan snel onze blog over groepsactiviteiten in Overijssel voor iedere groep en ontdek zelf welke activiteit jullie willen doen!

  • Groepsactiviteiten tips in Overijssel


Reactie plaatsen