Groepsaccommodatie Noord-Holland

Groepsactiviteiten in Noord-Holland

Noord-Holland, de provincie die je bijna alles te bieden heeft. Van pittoreske oude dorpjes tot drukke winkelstraten in de grote steden. Uitgerekte stranden tot kronkelende riviertjes en polders. Door de veelzijdigheid van de provincie is er eigenlijk in elke periode wel wat te doen in Noord-Holland, en dat maakt een weekendje weg voor jullie alleen maar leuker. Noord-Holland heeft alles om van jouw vakantie een onvergetelijke tijd te maken! Helaas kunnen we niet alle groepsactiviteiten vertellen, want anders wordt het artikel veel te lang. Daarbij wordt het ook niet meer leuk om te lezen. Daarom hebben wij voor jullie een paar groepsactiviteiten opgeschreven die jullie echt moeten doen!   


Na het lezen van dit artikel weet jij zeker welke groepsactiviteiten in Noord-Holland jij gaat doenGroepsactiviteiten tips in Noord-Holland

Wat te doen in Noord-Holland?

De provincie is erg dichtbevolkt en kent ook velen steden, dus een stedentrip is echt een aanrader! Onderweg kan je allerlei typische lekkernijen meenemen. 

Begin bijvoorbeeld in Haarlem en neem Haarlemsche Halletjes mee, echt heerlijke koekjes. Daarna kan je richting het noorden rijden langs Beverwijk naar Alkmaar. In Alkmaar kan je genieten van de welbekende kaas en zelfs het museum bezichtigen. Als volgt rijd je door naar Den Helder, het topje van Noord-Holland en de verbinding tussen het vaste land en Texel. Je kan hier kiezen om de boot te pakken naar Texel of je gaat weer naar het zuiden richting Hoorn. In Hoorn kan je genieten van een Hoornsche Broeder, een speciaal brood. Blijf langs de kust rijden, want we gaan naar Volendam om van een verse vis te genieten. Afsluitend zullen we eindigen in Amsterdam waar je kan proeven van de Amsterdamse uitjes en kan genieten van onze bruisende hoofdstad. Uiteraard kan je ook kiezen voor een hele andere route, zo heb je nog steden zoals Haarlem, Hilversum, Purmerend en nog meer. 

Ontdek het zelf en maak er een onvergetelijke reis van!   

Weekendje weg naar Texel

Een leuke groepsactiviteit kan ook een dagje of weekendje weg naar Texel zijn. Het Waddeneiland dat bij Noord-Holland hoort heeft veel te bieden. Zo kunnen de snelheidsduivels karten op een leuk circuit. De waaghalzen kunnen parachutespringen, in een tandemsprong en de natuurliefhebbers kunnen heerlijk wandelen en fietsen. Wil je trouwens leren surfen met jouw groep? 

Bekijk dan eens surfschool foamball, zij bieden leuke en leerzame surflessen zodat je het onder de knie krijgt. Als kamplocatie is Texel tevens ook zeer geschikt, afgelegen accommodaties met daaromheen veel mogelijkheden op en naast het terrein. Opzoek naar een groepsaccommodatie voor scholen zoals een groep 8 kamp of met de middelbare school? Neem eens een duik in ons aanbod!   

Wil je meer informatie of inspiratie opdoen over groepsactiviteiten in Noord-Holland? Bekijk dan eens onze blog!

  • Groepsactiviteiten tips in Noord-Holland
Reactie plaatsen