Groepsaccommodaties in Friesland

Fraaie groepsactiviteiten in Zuid-Holland

Zuid-Holland is een typische Nederlandse provincie. Polders, windmolens, steden, kleine dorpjes en stranden kenmerken de regio. Daarnaast heeft Zuid-Holland een rijke historie opgebouwd en bezit het één van de grootste havens van de wereld gelegen in Rotterdam! Ontdek de geschiedenis van deze provincie, want er is onwijs veel gebeurd in de afgelopen jaren. Ondanks het feit dat Zuid-Holland één van de dichtstbevolkte provincies van Nederland is kan je er van alles zien, voelen, ruiken en horen. Weet jij al wat je gaat doen met jouw groep in Zuid-Holland?

  • Mocht je nog opzoek zijn naar een groepsaccommodatie in Zuid-Holland, wij bieden ook verschillende accommodaties aan. Wellicht zit er ééntje tussen die perfect past bij jullie  

Welke groepsactiviteiten in Zuid-Holland ga jij doen?

Groepsaccommodaties in Zuid-Holland

Wat te doen in Zuid-Holland?

Wij Nederlanders staan in de rest van de wereld bekend om een paar dingen. Allereerst onze kaas, ten tweede onze molens en als laatst onze bloemen. Want wist jij dat onze tulpen ontzettend populair zijn in het buitenland.

Een leuke aanrader is om onze Hollandse trots te gaan bekijken in het Keukenhof tijdens de lente. Hier kan je alle verschillende soorten bloemen bekijken, ontdekken en ruiken. Mocht je nou nog meer informatie over de bloemen willen, dan kan je ook een gids inhuren die je alles kan vertellen over de bloemen. Echt een onvergetelijk groepsuitje.

Bezoek een ouderwetse molen

Iets anders typisch Nederlands zijn onze molens. Met deze molens hebben wij al velen stukken land droog gepolderd en zelfs een hele provincie   . Tegenwoordig zijn er echter nog maar een paar in gebruik. Wil jij weten hoe dit te werk ging? Ga dan met jouw groep langs de Kinderdijk.

De Kinderdijk hoort zelfs bij het Unesco Werelderfgoed en er staan 19 molens die jullie kunnen bezichtigen. Sommige molens kan je zelfs van binnen bekijken, compleet in hun originele staat. Wil je meer informatie over de molens of over de prijzen van de Kinderdijk? Bekijk dan de website van Wereldergoed Kinderijk.

Geniet van de natuur

Zuid-Holland kent ook velen mooie natuurgebieden waar je heerlijk kan genieten van de natuur om je heen. Zoals het Groene Hart, met een afwisselend landschap tussen de polders ben je echt even van huis. Ervaar het echte vakantiegevoel, dat wil toch iedereen?    Of de Rottemeren waar bos en water elkaar kruizen. Hier kan echt (bijna) alles van vissen tot skiën en van zeilen tot bootcamps. Wat wil jij doen met jouw groep?

Bekijk ook onderstaande blog over groepsactiviteiten tips in Zuid-Holland geschikt voor elke groep. Welke groepsactiviteit gaan jullie doen?

  • Groepsactiviteiten tips in Zuid-Holland
Reactie plaatsen