Bedrijfsuitje met overnachting: de beste locaties!
23 september 2022 
4 min. leestijd

Bedrijfsuitje met overnachting: de beste locaties!

Een bedrijfsuitje met overnachting is niet alleen énorm gezellig, maar het zorgt ook voor een betere band tussen alle collega’s. Want laten we nou even eerlijk zijn, in de avond met een kleine borrel op komen toch altijd de leukste verhalen in iedereen naar boven.  

Bookedoo heeft meer dan 150+ geschikte locaties voor een geslaagd bedrijfsuitje met overnachting. Locaties waar je meerdere groepsactiviteiten kan uitvoeren voor teambuilding en binding binnen het bedrijf. Maar wat zijn nou de leukste locaties om deze bedrijfsdagen te houden? Wij zetten de leukste locaties voor jouw bedrijf op een rijtje:

Groepsaccommodatie Den Burg, Texel

Een bedrijfsuitje met overnachting op Texel, niet slecht toch? Op deze plek komt alles bij elkaar, luxe, rust, strand en zee. Met niet alleen een zwembad, maar ook een heel wellness centrum om even tot ontspanning te komen. Op loopafstand van Den Burg en op fietsafstand van het strand is dit de ultieme plek om met het hele bedrijf naar toe te gaan.

Op deze plek heb je genoeg ruimte om zelf wat activiteiten met elkaar te ondernemen, maar als je geen zin hebt om dit allemaal zelf te regelen (wat wij goed kunnen begrijpen), zijn er nog genoeg leuke groepsactiviteiten aan zee voor teambuilding op Texel. Zo kun je de bekende Beach Escape doen, fietstochten organiseren of gewoon ouderwets een bbq houden op het strand!

"Bedrijfsuitjes met overnachting... Niemand zit erop te wachten, maar toch vindt iedereen het achteraf supergezellig!"

Ik wil meer informatie over de groepsaccommodatie Den Burg, Texel!

Bedrijfsuitje met overnachting in Texel voor 48 personen

Groepsaccommodatie Geldrop, Noord-Brabant

Als teambuilding centraal staat tijdens het bedrijfsuitje met overnachting, dan is dit de plek voor jou. Deze kampeerboerderij is gelegen in een rustig natuurgebied, maar toch ervaar je hier de echte Brabantse gezelligheid.   Er kunnen hier allerlei verschillende activiteiten plaatsvinden op eigen terrein in het privé bos. Paintball, lasergame, Expeditie Robinson en noem het allemaal maar op, alles kan hier worden geregeld!

Als de verveling dan toch toe slaat op het eigen terrein, zit je met 10 minuutjes in het oh zo gezellige Eindhoven. Jullie kunnen hier lekker een hapje eten, of gewoon gezellig een borreltje doen (al zouden er dan wel een aantal mensen BOB moeten spelen ;). Ook zijn er leuke groepsactiviteiten in Brabant, namelijk het kraken van de Da Vinci code, een step speurtocht of de all time favorite: de kroegentocht!

Ik wil meer informatie over de groepsaccommodatie Geldrop, Noord-Brabant!

Bedrijfsuitje met overnachting in groepsaccommodatie Geldrop Noord Brabant

Groepsaccommodatie Baarlo, Overijssel

Ben je helemaal niet opzoek naar een verblijf met allerlei activiteiten, maar zit je veel liever dichter bij de natuur? Deze 5-sterren groepsaccommodatie zit op steenworp afstand van het Nationaal Park Weerriben-Wieden in Overijssel, waar je met z’n allen kan kanoën, suppen of bootjes kunt huren om te genieten van de mooie natuur om je heen.

Bij dit bedrijfsuitje met overnachting in de natuur, kunnen natuurlijk ook groepsactiviteiten uitgevoerd worden. Er is een tafeltennistafel, barbecue en een speelweide waar je naar eigen creativiteit spelletjes kan spelen. En als je geluk hebt met het weer, is er een heerlijk terras in de zon om even bij te praten.

Tip: Neem leuke attributen mee om jouw personeelsuitje met overnachting extra gezellig te maken!

Ik wil meer informatie over de groepsaccommodatie Baarlo, Overijssel!

Bedrijfsuitje met overnachting in Baarlo Overijssel

Groepsaccommodatie met meerdere huisjes in Bant

Met het gehele bedrijf in 1 huis slapen kan voor sommige collega’s een klein beetje oncomfortabel aanvoelen. En als je iets niet wil tijdens een bedrijfsuitje met overnachting, is dat het wel. Vandaar dat deze groepsaccommodatie meerdere huisjes aanbiedt, zodat iedereen zich even terug kan trekken. Natuurlijk is er wel een gezamenlijk huis, met een bar, loungebanken en genoeg tafels om met z’n allen aan te ontbijten. Met groepsactiviteiten zoals kanoën, volleyballen, jeu de boules en voetballen, is er voor ieder wat te doen!

Gelegen op een vakantiepark dichtbij Emmeloord, midden in de natuur, is dit dé plek om even met z’n allen tot rust te komen. Want het bedrijfsleven kan al genoeg stress met zich meebrengen toch? Deze plek is gelegen op steenworp afstand van het IJsselmeer, waar je iedereen even lekker uit kan waaien en kan genieten van het water. Met talloze leuke dingen om te doen in de Flevoland. Maar als je liever Emmeloord gaat bezoeken, zijn ook hier genoeg groepsactiviteiten te doen, zoals de city escape of levende Monopoly.

Ik wil meer informatie over de groepsaccommodatie Bant, Flevoland!

Groepsaccommodatie Gronau-Epe

Van een groepsovernachting in ons kikkerland, naar een luxe accommodatie net over de grens. Deze grote groepsaccommodatie is perfect geschikt voor een bedrijfsuitje met overnachting. Het beschikt over een grote eetzaal, een ruime weide, een klein natuurvijvertje en een gezellig terras. En voor als er toch nog een klein beetje gewerkt moet worden, is er ook nog een vergaderzaal aanwezig!

Gronau Epe biedt de perfecte balans tussen stedelijke activiteiten en uitstapjes in de schone natuur. Maar voor de liefhebbers van ons eigen land, ben je binnen 25 minuten rijden ook weer in ons eigen Enschede in Overijssel. Je kan hier dus kiezen voor activiteiten op eigen terrein of een leuk uitstapje in ons buurland!

Ik wil meer informatie over de groepsaccommodatie Gronau-Epe

Bedrijfsuitje met overnachting in Gronau Epe

Geniet met het hele bedrijf van een uitstekend geregeld bedrijfsuitje met overnachting, waarbij iedereen zich op z’n gemak voelt en naar huis toe gaat met het gevoel dat ze iedereen net even een beetje beter hebben leren kennen. Want des te gezelliger de collega’s het hebben met elkaar, des te beter zij zullen gaan werken in de toekomst!

Ben je benieuwd naar wat een bedrijfsuitje met overnachting nou nog leuker kan maken? Misschien zijn de volgende blogs dan iets voor jou:

Over de schrijver
Reactie plaatsen