De vier voordelen van grote groepsaccommodaties
17 juni 2021 
3 min. leestijd

De vier voordelen van grote groepsaccommodaties

Met een groep op vakantie gaan is natuurlijk één groot feest. Vooral als je grote groepsaccommodaties boekt. In deze blog vertel ik jullie meer over de voordelen van een vakantie in een grote groepsaccommodatie.

Inhoudsopgave

1. Weer of geen weer, je vakantie is altijd geslaagd

Wanneer je in Nederland op vakantie gaat kan je natuurlijk niet altijd op het weer vertrouwen. Een voordeel van grote groepsaccommodaties is wanneer het slecht weer is, je genoeg ruimte hebt om binnen spelletjes te spelen of andere activiteiten te organiseren. Maar ook met mooi weer is het natuurlijk van groot belang dat je gezellig met elkaar buiten kunt zitten en eventueel gebruik kan maken van een grasveld. Je hebt natuurlijk wel een beetje de ruimte nodig. Boek daarom dus altijd grote groepsaccommodaties als je met een groep op vakantie gaat.

Grote groepsaccommodatie 58 personen Texel

2. Spelletjes die leuk zijn om te doen in grote groepsaccommodaties!

Hoe gezellig is het om in grote groepsaccommodaties leuke spelletjes te spelen met je groep?! Ik geef je een aantal ideeën waardoor jullie je niet hoeven te vervelen tijdens jullie verblijf in een grote groepsaccommodatie.

  • Het eerste spelletje die jullie niet over kunnen slaan is 30 seconds   . Iedereen kent het en (bijna) iedereen vind dit leuk. Vooral met een grote groep wordt de druk lekker hoog opgevoerd en kun je lachen om elkaars omschrijvingen. Je kunt dit spelletje doen via het bekende bordspel, maar er is ook nog een simpele weg. Download de app en spelen maar! Hoe het werkt? Vorm teams van twee personen. Één persoon heeft de taak om de woorden die op het kaartje of in de app staan te omschrijven en de andere speler moet het goede woord raden.
  • Een pubquiz is altijd leuk om te doen samen met je groep. Maak de quiz persoonlijk door vragen te stellen over mensen uit je groep. Ik durf te garanderen dat dit een leuke avond wordt! Maak iedereen extra enthousiast door een prijs weg te geven aan winnaar. Op deze manier wordt iedereen lekker fanatiek en kunnen jullie een onvergetelijke avond ervan maken!
  • Wil je echt helemaal stuk gaan met je groep? Probeer dan eens het spel twerk-pong. Ja, je leest het goed, twerk-pong. Voor dit spel heb je een aantal lege tissue dozen en pingpong ballen nodig. Knoop de lege tissuedoos om je middel en doe de pingpongballen in de opening van de tissuedoos. Het is de bedoeling om zo snel mogelijk alle pingpongballen uit de doos te 'twerken'. Wie dit het snelste doet, is de winnaar. Zie je het al voor je  ?

Grote groepsaccommodaties spelletjes


3. Je hebt meer privacy

Ontbijten in je pyjama, in je badjas naar de douche lopen en rondslenteren in je zwemkleding. Je privacy vervaagt wanneer je met een groep op vakantie bent. Wanneer je grote groepsaccommodaties boekt met meerdere slaapkamers, kan jij je gemakkelijker terugtrekken. Je kunt daarnaast ook beter slapen, want je hoeft met minder mensen een slaapkamer te delen   . Privacy is voor de meeste mensen erg belangrijk. Tijdens je verblijf in een grote groepsaccommodatie is het belangrijk dat iedereen zich op zijn gemak voelt. Daarom hebben grote groepsaccommodaties altijd meerdere badkamers, grote ruimtes etc. Ideaal dus ook voor een bedrijfsuitje met overnachting!

Grote groepsaccommodatie grote woonkamer


4. Hoe meer zielen hoe meer vreugde

Met een groep op vakantie gaan is natuurlijk hartstikke gezellig. Wanneer je een grote groepsaccommodatie boekt kunnen al je vrienden of familieleden gezellig mee. Er is namelijk ruimte zat! Gezellig met elkaar ontbijten aan een grote ontbijttafel, een potje voetbal in de tuin of wat dacht je van het houden van een barbecue? Gezellig met z'n allen koken is natuurlijk ook super leuk. Grote groepsaccommodaties beschikken altijd over een grote keuken waar je allemaal lekkernijen kunt voorbereiden. Een leuk weekend weg met een grote groep is natuurlijk nog gezelliger met lekker hapjes en drankjes   !

Grote groepsaccommodaties vrienden en familie

Ben jij helemaal overtuigd en wil je verblijven in een grote groepsaccommodatie die bij jou past? Surf dan snel verder naar de pagina over grote groepsaccommodaties voor nog meer informatie of om te boeken.

Bekijk eens de groepsaccommodatie voor 70 personen, en vind jouw geschikte accommodatie!

Blogs die wellicht ook interessant zijn als je verblijft in grote groepsaccommodaties:

1. Groepsactiviteiten tips in Nederland
2. De voordelen van een unieke groepsaccommodatie
3. 6 redenen om deze zomer nog op vakantie naar Friesland te gaan

Over de schrijver
Reactie plaatsen