Groepsaccommodatie voor 40 personen: de 5 beste keuzes
13 oktober 2022 
4 min. leestijd

Groepsaccommodatie voor 40 personen: de 5 beste keuzes

Abraham of Sara zien, bedrijfsvergadering met overnachting of ouderwets met je maten een weekend lol maken? Het regelen van een groepsaccommodatie voor 40 personen is een inspanning die veel tijd in beslag neemt. Want zeg nou zelf 40 personen tevreden stellen is een lastige taak (!)

Gelukkig ga ik je in deze blog uitleggen wat de 5 beste keuzes voor een groepsaccommodatie voor 40 personen in Nederland zijn. Ik beloof je dat er een aantal parels tussen zitten die jou een onvergetelijke tijd gaan bezorgen. Meerdere dagen of een weekend weg? Scrol snel naar beneden.

Het beste vakantiehuis voor 40 personen in Noord-Holland

Leuk beginnend feitje, Texel is het grootste eiland van de Waddeneilanden waar méér dan de helft van de bewoners in het dor Den Burg woont. Het staat bekend om de geweldige stranden, fraaie natuurgebieden, de rode vuurtoren (wie ken hem nou niet) en de talloze schapen. Een fraaie locatie voor een groepsaccommodatie met een grote groep

“Den Burg is het grootste dorp van Texel met meer dan de helft van de inwoners”

Genoeg over de omgeving, je wilt natuurlijk weten wat voor groepsaccommodatie geschikt is voor jouw groep van 40 personen. In Den Burg staat er een luxe villa die is voorzien van alle gemakken. 750m2 (dat zijn ongeveer 3 tennisbanen) verspreid over drie verdiepingen met 18 slaapkamers die beschikken over sanitair en een wellnessdouche. Ook benoemswaardig is de gezellige openhaard die geschikt is voor een goed gesprek met collega, vriend of familielid.groepsaccommodatie-voor-40-personen-den-burg
Ik wil meer informatie over groepsaccommodatie Den Burg

Groepsaccommodatie voor 40, net over de grens

Wil je lekker tot rust komen? Dan is dit de ideale plek. Als tweede groepsaccommodatie gaan we een klein stapje de grens over: Groneau-Epe.

Twee verschillende steden die aan elkaar liggen en één gemeente vormen. Beide gelegen in een omgeving vol bossen, weilanden en veengebieden.

Wederom een luxe groepsaccommodatie voor 40 personen in Nederland. Dit vakantiehuis voor 40 personen  is buiten tot rust komen ook een geschikte plek voor zakelijke bijeenkomsten. Dit landhuis is namelijk dé plek dat direct een thuis gevoel creëert. Beneden beschikt het huis over een aantal gemeenschappelijke ruimtes inclusief een gezellige lounge met een open haard (aanrader).

Wat uiteindelijk deze groepsaccommodatie voor 40 uniek maakt is het eigen park met 2,1 hectare grond. Faciliteiten zoals een hertenkamp, buitenhaard, een vuurplek, een grote vijver en een Jeu de Boules baan. Hierdoor is het één van de luxe groepsaccommodaties waar iedereen blij van wordt.

groepsaccommodatie-voor-40-personen-gronau-epe
Ik wil meer informatie over groepsaccommodatie Gronau-Ep voor 40 personen in Nederland

Ook in de Veluwe is er accommodatie geschikt voor 40 personen

Groepsaccommodaties Putten, in de provincie Gelderland is gelegen in een van de mooiste natuurgebieden van heel Nederland: de Veluwe. Bekend om zijn ruige natuur met prachtige bossen en talloze diersoorten. Dit prachtige gebied maakt dit een uitermate prachtige locatie, geschikt voor 40 personen.

"Groepsaccommodatie Putten is gelegen aan de veelzijdige Veluwe"

Waan je in één van de bossen in de Veluwe en wordt één met de natuur. Groepsaccommodatie Putten is gelegen aan de bosrand van het Sprielderbos en biedt een prachtige combinatie van natuur, ruimte, sport- en zwemmogelijkheden.

Deze combinatie van mogelijkheden zorgt voor een ongedwongen en rustgevend gevoel. Is dit nog niet voldoende? Dan biedt deze accommodatie de meeste activiteiten van alle groepsaccommodaties.

groepsaccommodatie-voor-40-personen-putten-1
Ik wil meer informatie over groepsaccommodatie Putten geschikt voor 40 personen

Ontdek het natuurschoon van Zeeland met een van de vakantiehuizen voor 40 personen

Verkies jij de prachtige Veluwe liever voor het natuurschoon van Zeeland? Dan is de groepsaccommodatie Haamstede de ideale locatie voor jouw. Zeeland, bekend om zijn mosselen en oesters, bied meer. Duingebieden, historische monumenten en pittoreske dorpjes maken Zeeland tot een unieke bestemming.

Groepsaccommodatie Haamstede is gelegen aan een bosrand waar je de zee kunt ruiken. De accommodatie is gevestigd tussen het dorp Haamstede en het strand. Hierdoor ben je beschut door een boomgaard en heb je een eigen speelveld met een parkeerplaats. (altijd handig die auto voor de deur).

Groepsaccommodatie-40-personen-zeeland
Ik wil meer informatie voor weekend weg in groepsaccommodatie Haamstede

De grote groep accommodatie in Eersel mag ook zeker niet ontbreken

Eersel is een klein dorp net buiten Eindhoven (Noord-Brabant). Onderdeel van de Acht Zaligheden en gelegen in een bosrijke omgeving vol fietspaden en wandelpaden. Eersel staat bekend om zijn historische markt en talrijke restaurants. De laatste op deze lijst maar mag zeker niet ontbreken.

“Eersel, onderdeel van de Acht Zaligheden ook wel bekend als de parel van de Kempen."

Groepsaccommodatie Eersel is een plek die zich voornamelijk leent voor activiteiten. Zo is deze accommodatie geschikt voor 40 personen. En voorzien van een sport- spel- en survivalbaan, XL-games en creatieve workshops. Voor Jong en Oud, geen moment voor vervelening.

groepsaccommodatie-voor-40-personen-eersel-1
Ik wil meer informatie over groepsaccommodatie Eersel voor een groep van 40 personen

Wil je na het lezen van deze blog meer informatie over (grote) groepsaccommodatie? Neem dan eens een kijkje bij de volgende blogs:

Over de schrijver
Reactie plaatsen