Wat is er te doen in Overijssel?
18 november 2021 
5 min. leestijd

Wat is er te doen in Overijssel?

Ga jij binnenkort met je vrienden of familie naar Overijssel? En ben je benieuwd, wat is er te doen in Overijssel? Lees dan zeker even deze blog voor je vertrekt, om erachter te komen wat de leukste dingen zijn om te doen in Overijssel!

wat is er te doen in Overijssel varen1. Wat is er te doen in Overijssel met je familie?

Ga je een weekendje weg met de familie naar Overijssel, dan zijn dit de leukste activiteiten om met elkaar te beleven! Als eerste glowgolf, dat is 3D minigolf in een glow in the dark jungle, dit is iets wat leuk is voor jong en oud.    Voor de dierenliefhebbers is het Natuurmuseum Holterberg een aanrader. Het museum heeft één van de grootste collecties Europese diersoorten met meer dan 1000 dieren! Ook zijn er in Overijssel genoeg pretparken en attractieparken. Zo kan je een dagje naar pretpark Slagharen, naar Dinoland, Avonturenpark Hellendoorn en naar de Waarbeek. Genoeg leuke dingen om te doen met je familie!

  • Benieuwd naar wat mogelijkheden zijn voor een weekendje weg met de familie? Bekijk ons aanbod voor families! 

wat is er te doen in Overijssel met familie

2. Groepsaccommodatie in Overijssel 

Het is ook erg leuk om met een groep te gaan overnachten in Overijssel, voor een weekje vakantie met vrienden bijvoorbeeld. Ik raad aan om dan te kijken naar groepsaccommodaties in Overijssel, want in Overijssel is er altijd wel wat te doen! Los van alle leuke activiteiten die in de provincie te doen zijn, zijn er ook genoeg dingen te beleven in de buurt van de groepsaccommodatie. Een heerlijke wandeling door het bos, leuke fietsroutes ontdekken of een sloepje huren en genieten van de omgeving vanuit het water.

3. Wat is er te doen in Overijssel voor sportievelingen? 

Overijssel bestaat voor een groot deel uit mooie natuur waar ook zeker sportieve activiteiten gedaan kunnen worden. Zo kan je met je vrienden op avontuur gaan in de klimbossen of ga kanovaren door de rivieren van Overijssel.   Ook is het mogelijk om met je vrienden te gaan skiën of snowboarden in Zwolle, of scheur door de bocht op één van de kartbanen in Overijssel. Kortom, er is genoeg te doen in Overijssel! 

wat is er te doen in Overijssel sportieve activiteiten

Wil je toch liever naar een andere provincie? Misschien is dit dan iets voor jou:

Over de schrijver
Reactie plaatsen
arrow_drop_up arrow_drop_down