Wat te doen met Hemelvaart
22 maart 2022 
1 min. leestijd

Wat te doen met Hemelvaart

Benieuwd naar wat je kunt doen met Hemelvaart? Je bent op het juiste adres! Tijdens hemelvaart zijn de meeste mensen vrij waardoor er tal van festivals en braderieën zijn, in deze blog ga ik je meenemen in de activiteiten die je niet wilt missen.

Wil je tijdens hemelvaart een leuke activiteit combineren met een dagje weg? Bekijk dan snel het aanbod voor groepsaccommodaties voor een familiegroep.

In deze blog lees je welke activiteiten je met Hemelvaart niet wilt missen!

Inhoudsopgave

Breda Jazz festival

Het Breda Jazzfestival wordt al sinds 1917 georganiseerd. Een traditie die door de jaarlijkse 250.000 bezoekers erg wordt gewaardeerd. Het festival is voor jong en oud, er zijn dan ook 185 optredens op 18 verschillende podia. Het festival duurt 4 dagen, geen reden voor je familie om af te zeggen dus 😉.

Wat te doen met Hemelvaart Breda Jazz festival

Rollende keukens

Op zoek naar lekker eten in combinatie met live optredens? Dan is Rollende Keukens bij de Amsterdamse Westergas zeker iets voor jou. Tientallen eetgelegenheden op wielen die samen een groot buitenrestaurant vormen. Tijdens het genieten van de verschillende smaken kun je de hele dag genieten van live optredens van verschillende bandjes.

Wat te doen met Hemelvaart Rollende Keukens

Jaarmarkt Den Hout

Op de jaarmark in Den Hout kun je genieten van leuke optredens. Het feest wordt jaarlijks afgetrapt door een prestatieloop met verschillende afstanden van 7,5 tot 15 kilometers, de finish is uiteraard in het centrum van het dorp. Aan het eind van deze loop wordt de markt afgetrapt met onder andere tientallen artiesten, theater en kinderpleinen. Verder is er ook een avondprogramma met verschillende activiteiten die je samen met vrienden of familie kunt doen.

Wat te doen met Hemelvaart jaarmarkt Den Hout

Nog meer weten over wat je kunt doen tijdens Hemelvaart? Kom volgende week terug en ontdek 2 nieuwe activiteiten!

Misschien vind je deze blogs ook interessant
1. Bezienswaardigheden in Drenthe die je niet wilt missen!
2. Wat is er te doen in Overijssel?
3. Groepsactiviteiten in Gelderland, vind de leukste hier!

Over de schrijver
Reactie plaatsen