Vakantiehuis 30 personen Nederland

Vakantiehuis 30 personen in Nederland

Overnacht met 30 personen in een groot vakantiehuis

Bekijk hier een selectie van vakantiehuizen

123.536+

gasten ontvangen

15

jaar ervaring

8,8

beoordeeld door onze gasten
Vakantiehuis voor 30 personen in Holwerd Friesland

Vakantiehuis Holwerd

Groot vakantiehuis 30 personen dichtbij de Waddenzee in Friesland. Voor heerlijke fiets of wandeltochten is deze accommodatie in Holwerd ideaal.
Vakantiehuis voor 30 personen in Gasselte

Vakantiehuis Gasselte

Vakantiehuis 30 personen met zwembad in Gasselte. De luxe villa heeft een eigen tapinstallatie en een heerlijke achtertuin.
Vakantiehuis voor 30 personen in Overijssel

Vakantiehuis Diffelen

In dit vakantiehuis kan je met 30 personen heerlijk vertoeven. De accommodatie bevindt zich in een natuurgebied en heeft meerdere sportvelden.

Vakantiehuis voor 30 personen in Kessel-Eik Limburg

Vakantiehuis Kessel-Eik

Luxe vakantiehuis 30 personen met zwembad in Limburg. De accommodatie heeft een eigen wijnkelder en een luxe wellness mogelijkheid. 

Vakantiehuis 30 personen in Heerlen Limburg

Vakantiehuis Heerlen

Een vakantiehuis voor 30 personen in Heerlen. Je kan hier echt tot rust komen en hebt de mogelijkheid voor een lekker ontbijtje. 

Vakantiehuis 30 personen in Flevoland

Vakantiehuis Bant

Hier heb je meerdere vakantiehuisjes waar bij elkaar voor 30 personen ruimte is. Er is een gezamenlijke ruimte voor je eigen groep. Genoeg ruimte dus!

Groepsaccommodatie voor 30 personen in Noord-Brabant

Vakantieboerderij Bergeijk

De boerderij is omgetoverd tot een accommodatie waar je met 30 personen kan verblijven. Het vakantiehuis is ideaal voor allerlei leuke sportieve activiteiten.

Boek nu Groepsaccommodatie Putten 30 personen

Vakantiehuis Putten

Hier kan je verblijven bij het grootste natuurgebied van Nederland de Veluwe. Naast de mooie natuurlijk omgeving is er in de buurt ook een tropisch zwembad!

Vakantiehuis voor 30 personen in Flevoland 2

Vakantiehuisjes Bant

Met je groep van 30 personen kan je vijf huisjes huren voor 6 personen. Bij deze huisjes hoort een ruime gemeenschappelijke ruimte. 

Vakantiewoning 32 personen in Noordeloos

Vakantiewoning Noordeloos

Een modern en sfeervol ingerichte vakantiewoning die geschikt is voor 32 personen. Door de rustige omgeving is het een accommodatie om heerlijk te ontspannen.

Groepsaccommodatie voor 33 personen in Esloo

Groepsaccommodatie Appelscha-Elsloo

De groepsaccommodatie is geschikt voor 33 personen en is ideaal om even luxe te genieten. Hier heb je je eigen bioscoop en bar met muziekinstallatie!


Vakantiewoning 34 personen in Zeeland

Vakantiewoning Haamstede

De vakantiewoning is geschikt voor 34 personen en bevindt zich vlakbij het strand! Bij de accommodatie heb je een groot eigen speelveld om te kunnen sporten. 

Vakantiewoning 34 personen in Noord-Brabant

Vakantiewoning

Beers

De vakantiewoning in Beers is geschikt voor 34 personen. De accommodatie is omring door veel natuur en heeft een landgoed van 50 hectare groot. 

Vakantieverblijf voor 34 personen in Haamstede Zeeland

Vakantieverblijf Haamstede

Het verblijf bevindt zich in de buurt van de Zeeuwse kust! De locatie is geschikt voor vergaderingen en groepen voor 34 personen

Vakantiehuis voor 34 personen in Baarlo

Vakantiehuis

Baarlo

Een luxe verblijf voor 34 personen in Overijssel. In de buurt is het nationaal park Weerribben-Wieden en historisch stadje Blokzijl. 

Vakantiewoning 36 personen in Noorden Noord-Holland

Vakantiewoning Noorden

Een vakantiewoning voor 36 personen in Zuid-Holland. De accommodatie is omringd door een prachtig natuurgebied. Hier kan je leuke activiteiten doen. 

Vakantieverblijf voor 36 personen op Texel

Vakantieverblijf Den Burg

Het vakantieverblijf op Waddeneiland Texel. Geniet van de mooie omgeving en een prachtig uitzicht. Het verblijf is geschikt voor 36 personen

Vakantiehuis 36 personen in Zeeland

Vakantiehuis Haamstede

Het vakantiehuis ligt in Zeeland en is geschikt voor 36 personen. Het verblijf ligt tussen de bossen en kust in. Ideaal om tot rust te komen!

Vakantiehuis voor 36 personen in Ospel

Vakantiewoning

Ospel

Het luxe verblijf voor 36 personen in Limburg. Hier heb je je eigen sportfaciliteiten en wellness mogelijkheden!

Groepsaccommodatie in Midwolda voor 40 personen

Groepsaccommodatie Midwolda

Grote groepsaccommodatie met genoeg sport faciliteiten. In de omgeving kan je genieten van verschillende fiets en wandeltochten. 

Vakantiewoning voor 41 personen in Wehe Den Hoorn

Vakantiewoning Wehe den Hoorn

Een gezellige vakantiewoning die geschikt is voor 41 personen. Hier kan je ideaal in de zomer een bootvaart doen of zwemmen in het Lauwersmeer of Waddenzee!

Vakantiehuis voor 30 personen in Drunen Overijssel

Vakantiehuis Drunen

Dit landelijk vakantiehuis in Overijssel is geschikt voor 40 personen. Het verblijf bevindt zich in een rustige omgeving met daar omheen mogelijkheden voor activiteiten.

Groepsaccommodatie voor 42 personen in Overijssel

Groepsaccommodatie Gronau-Epe

Een luxe verblijf waar je met 42 personen kan verblijven. Er zijn genoeg sport faciliteiten over het park.

Vakantieverblijf in Noord-Brabant voor 46 personen

Vakantieverblijf Eersel

Dit groot vakantiehuis is ideaal voor grote groepen van 46 personen. De accommodatie ligt in de buurt van België en heeft een groene omgeving.

"Vakantiehuis 30 personen Nederland: Geniet extra met je vrienden, familie of team!"

Vakantiehuizen voor familiegroepen van 30 personen

Familie vakantiehuizen voor 30 personen 

Op zoek naar leuke familie vakantiehuizen voor 30 personen ? Dan ben je op de juiste plek. Bij Bookedoo Groepsaccommodaties zijn genoeg familie vakantiehuizen waar je ideaal met terecht kan. Zo kan je kiezen voor een accommodatie in de natuur of juist heerlijk dichtbij de zee. 

Wil je iets sportiefs doen en zoek je naar genoeg sport mogelijkheden bij de accommodatie of omgeving? Dit is allemaal mogelijk en kan je bekijken met de knop hieronder.  

Vakantiehuis voor je vriendengroep van 30 personen

Vakantiehuis 30 personen voor jouw vriendengroep

Vakantiehuis met je vriendengroep maakt de ervaring compleet. Zo kan je kiezen voor een luxe vakantiehuis of een feestlocatie met overnachting bijvoorbeeld.

Misschien zoek je juist een vakantiehuis met je vriendengroep waar je de omgeving wil ontdekken. Lekker dichtbij de stad om op het terras te zitten en wat te eten. Of juist vriendenweekend accommodaties met een leuke wandel- of fietstocht door de natuur.

Er zijn genoeg accommodaties waar je met je vriendengroep kan verblijven en de beste tijd kan beleven. De ideale vakantiehuis van 30 personen voor jouw vriendengroep vind je via de knop hieronder!

Vakantiehuizen van 30 personen voor teamuitje met overnachting

Vakantiehuis 30 personen voor teamuitje met overnachting 

Voor teambuilding is er niets beter dan een teamuitje met overnachting in een vakantiehuis voor 30 personen. Met een groepsaccommodatie voor sportclubs & verenigingen leer je elkaar kennen en kan je de leukste activiteiten doen samen. Zo wordt de teamgeest alleen maar beter! 

Een accommodatie met een groot sportveld of in de omgeving kan de teambuilding alweer verbeteren. Zo kan je nog even extra trainen met elkaar om nog beter te worden.

Misschien wil het team juist relaxen en leuke activiteiten doen als lasergamen of bowlen. Ook hiervoor zijn weer andere vakantiehuizen van 30 personen voor jouw beschikbaar!

De ideale vakantiehuis voor je teamuitje met overnachting is daarom ook erg belangrijk. Daarom hebben we tips over de vraag: 'Hoe organiseer je het perfecte teamweekend?'

Groepsaccommodatie eerlijk vinden en verhuren

Eerlijk

Geen torenhoge kosten voor verhuurders en eerlijke voorwaarden voor jullie.

Groepsaccommodatie met laagste prijs garantie

Laagste prijsgarantie

Ergens goedkoper? We betalen het verschil direct uit.

Groepsaccommodatie met goede klantenservice vinden

Betrokken

We denken mee en geven tips voor jullie perfecte accommodatie.

Vakantiehuis 30 personen Nederland: Wat maakt het zo uniek?

Vakantiehuis 30 personen kenmerkende aspecten

Vakantiehuis 30 personen:

de kenmerkende aspecten

Door heel Nederland zijn prachtige vakantiehuizen voor 30 personen waar je met grote groepen kan overnachten. Er zijn vakantiehuizen die omringd zijn door de mooiste natuurgebieden en vakantiehuizen bij zee om lekker uit te kunnen waaien of voor de leukste groepsactiviteiten aan zee

Maar niet alleen de omgeving maakt de vakantiehuis 30 personen zo bijzonder, ook het verblijf zelf zorgt voor een unieke ervaring. Je kan jezelf helemaal verwennen in een luxe vakantiehuis 30 personen met zwembad of eigen wellness voorzieningen bijvoorbeeld. Lekker een vakantiehuis met speelveld om sport te beoefenen of andere leuke spelletjes te doen. Er zijn grote vakantiehuizen in Nederland beschikbaar en kleine knusse, waardoor jij de plek vindt die je het leukst lijkt.

Hoe dan ook zal een vakantiehuis van 30 personen je vakantie of weekendje weg onvergetelijk maken!

Wat vinden onze gasten?

Accomodatie en ruimte ideaal - 8

Top weekend gehad. Ideaal voor vriendengroepen
Groepsaccommodatie met goede klantenservice vinden

D. Verkuylen

Perfect voor ons afdelingsuitje - 9,3

Vriendelijke mensen, goed ontvangen, flexibel, veel ruimte, mooie feestzaal. 

Groepsaccommodatie met goede klantenservice vinden

Dionne en Yda

Superweekend - 8,3

Het was een fijn verblijf. We hadden een superweekend

Groepsaccommodatie met goede klantenservice vinden

A. Dirven

Vakantiehuis 30 personen te klein of te groot?

Vakantiehuis voor grotere of kleinere groepen dan 30 personen

Ben je enthousiast geworden van de vakantiehuizen 30 personen maar zoek je eigenlijk een verblijf voor grotere of juist kleinere groepen? Dat kan! Voor verschillende groepsgroottes zijn verschillende vakantiehuizen beschikbaar die perfect bij jouw groep zullen passen. Een aantal voorbeelden van groepsgroottes en het passend aanbod:

Je kan er ook voor kiezen om grote vakantiehuizen in Nederland te zoeken om even net wat ruimer te overnachten. Dan kan je altijd nog kijken naar de grote vakantiehuizen van meer dan 30 personen in Nederland.

Zo is er voor iedere groep een leuk vakantiehuis waar jij heerlijk met je familie, vrienden of zelfs met je team kan overnachten en de leukste tijd beleven!Het gehele aanbod van vakantiehuizen
30 personen bekijken?

Vragen over de vakantiehuizen voor 10 personen?

Het kan zijn dat je alsnog met vragen zit over het huren van een vakantiehuis voor 10 personen. Daarom hebben wij een FAQ pagina voor al jouw vragen! 

Voor meer informatie kan je de algemene voorwaarden lezen of contact met ons op zoeken via de telefoon of mail.