Vijf tips voor het huren van een last minute groepsaccommodatie
11 juli 2021 
3 min. leestijd

Vijf tips voor het huren van een last minute groepsaccommodatie

Heb je behoefte aan vakantie en wil je er zo snel mogelijk even tussen uit? Boek dan last minute een accommodatie. In deze blog geef ik jullie vijf tips voor het huren van een last minute groepsaccommodatie.

Tip 1: Zoek op provincie

Door al die verschillende last minute groepsaccommodaties snap ik dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Je kunt het jezelf eenvoudig maken: zoek op provincie. Bedenk vooraf welke provincie jouw voorkeur heeft en zoek daarop. Vergelijk dit vervolgens met de tweede provincie van jouw keuze. Of misschien wel met de derde. Er zijn in Nederland zat mooie plekken. Van het prachtige heuvellandschap in het zuiden tot de Wadden in het noorden. Er valt genoeg te zien en te doen.

Ben je nog opzoek naar leuke groepsactiviteiten per provincie? Wellicht is dit artikel dan ook interessant.

Last minute groepsaccommodatie provincie

 Tip 2: Wees flexibel met de dag van aankomst

Wanneer jij je vasthoudt aan één bepaalde dag om op vakantie te gaan, is je keuze beperkter. Probeer daarom wanneer het kan ook de omliggende dagen open te houden. Zo kun je soms een nog betere deal krijgen of is er meer beschikbaarheid, wanneer je een paar dagen eerder of een paar dagen later vertrekt. Mocht je nou een paar weken openhouden, dan kun je kijken welke week jij de mooiste last minute groepsaccommodatie kunt vinden.


'Zorg dat je altijd flexibel zoekt, hierdoor scoor je sneller een groepsaccommodatie die voldoet aan al je wensen.'


Tip 3: Ga, als het kan, buiten de schoolvakanties

Mocht je de mogelijkheid hebben om net buiten de schoolvakantie op vakantie te gaan, dan kan dit vaak ook mooie deals met zich meebrengen. Groepsaccommodaties zijn over het algemeen goedkoper buiten de schoolvakanties en daarnaast is er veel meer keuze. Grote kans dat jij nu wel in een last minute groepsverblijf kan verblijven die al helemaal volgeboekt is voor de zomervakantie weken.

Last minute groepsaccommodatie schoolvakanties

Tip 4: Bekijk per dag het aanbod

Het last minute groepsaccommodatie aanbod kan per dag verschillen. Soms kan het zo zijn dat een groepsverblijf op het laatste moment toch nog vrijkomt of wie weet worden er net nieuwe groepsaccommodaties aan de website toegevoegd. Vind je nou niet meteen iets wat bij jou of bij jouw groep past maar wil je wel een weekendje weg? Bekijk een dag later het aanbod nog eens, grote kans dat je nu wel een geschikte groepsaccommodatie vindt. Mocht je hulp nodig hebben bij het zoeken van een geschikte last minute groepsaccommodatie? Bookedoo is 5 dagen in de week via mail en telefoon bereikbaar!

Last minute groepsaccommodatie aanbod per dag

Tip 5: Wees slim en lees de reviews

Niemand is hetzelfde en waar de een waarde hecht aan een super deluxe groepsaccommodatie, hecht de ander vooral waarde aan de locatie. Toch kan het handig zijn om, voor je een last minute groepsaccommodatie boekt, even de reviews te lezen. Zo zie je de mening van andere gasten en kan je beter voor jezelf bepalen of deze groepsaccommodatie bij je past. Door de reviews te lezen kom je vaak weer meer te weten over een groepsaccommodatie die je daarvoor nog niet wist. In veel gevallen zijn de reviews gewoon via Google te lezen, lekker makkelijk dus!

Met bovenstaande tips zie je door de bomen eindelijk het bos weer en kun je in no time jouw ideale last minute groepsaccommodatie vinden. Pak je koffers maar vast in en nodig al je familie en vrienden uit. Je vakantie in een groepsaccommodatie is binnen handbereik!

Last minute groepsaccommodatie reviews

Wellicht ook interessant om te lezen wanneer je opzoek bent naar een last minute groepsaccommodatie:

  1. Wat is het leukste Waddeneiland?
  2. De voordelen van een unieke groepsaccommodatie
Over de schrijver
Reactie plaatsen