Familieweekend in aparte huisjes: de beste locaties
12 september 2021 
2 min. leestijd

Familieweekend in aparte huisjes: de beste locaties

Een familieweekend in aparte huisjes betekent samen op vakantie én toch even kunnen terugtrekken in privacy. Want hoe leuk je familie ook is, soms heb je wel even genoeg van die schoonzus... 

Bookedoo heeft meer dan 50 geschikte familieweekend accommodaties waar je met je familie in aparte huisjes kan verblijven. We zetten de beste locaties op een rijtje:

1. Gedeelde groepsaccommodatie & aparte huisjes in Flevoland, Bant
Je kan hier verblijven in meerdere huisjes aan de prachtige plas water. Oh, bijna vergeten: je krijgt een gezamenlijke locatie waar jullie met je gehele familie in één grote ruimte kunnen eten en gezellige activiteiten kunnen doen .
Naderhand loopt iedereen naar zijn eigen huisje om in privacy tot rust te komen. Ideaal!

Klik hier om de accommodaties in Bant te bekijken >>>

2. Verblijven in de bungalows in het prachtige Limburg, Gulpen
In gulpen ligt een kleinschalig bungalowpark waar je met je gehele familie een familieweekend in aparte huisjes kan beleven. Ruimte voldoende, leuke activiteiten op het kindvriendelijke park & s'avonds even lekker terugtrekken in je eigen huisje.
Familieweekend in aparte huisjes in Gulpen
Klik hier om de accommodaties in Gulpen te bekijken >>>

3. Meerdere huisjes & groepsaccommodaties in Losser,
Hier kan je knus naast elkaar staan én samen relaxen in de heerlijk natuurlijk verwarmde finse kotta. S'avonds samen gezellig borrelen in de Finse kotta en overdag terug trekken in je eigen aparte huisje. Ideaal voor je familieweekend in aparte huisjes!
Familieweekend in aparte huisjes met finse kotta
Klik hier om de accommodaties in Losser te bekijken >>>

Je kan met verschillende groepsgroottes gaan, zoals 20 personen, 30 personen, 40 personen en nog veel meer.
Dus we hopen dat je met deze top 3 ontzettend gaat genieten van je familieweekend in aparte huisjes. Want familie, daar houden we allemaal van!
Fijn weekend!

Redenen waarom je beter niet met je hele familie in één huis kan verblijven:

Er zijn misschien verschillende redenen waarom iemand niet met zijn of haar familie in hetzelfde huis wil slapen tijdens een weekend weg. Soms kan het zijn dat je vervelende tante behoefte heeft aan privacy en tijd voor zichzelf, en het lastig vindt om die te krijgen als  zij in hetzelfde huis slaapt als haar familie. Dat wordt ruzie.

Anderen kunnen het misschien moeilijk vinden om in dezelfde ruimte te slapen als hun familieleden. In dat geval kan het prettiger zijn om in een aparte kamer te slapen, zodat iedereen zijn of haar eigen ruimte heeft. Of beter, een familieweekend in aparte huisjes. Samen, toch apart.

Soms kan het zo zijn dat iemand van je familie het gewoon fijn vindt om af en toe effe alleen te zijn, zonder dat er andere mensen om hem of haar heen zijn. In dat geval kan het prettig zijn om in een apart huisje of een kamer in een ander gebouw te slapen, zodat iemand de mogelijkheid heeft om even alleen te zijn als hij of zij dat wil. Heerlijk hé. 

Kortom, er zijn veel verschillende redenen waarom iemand niet met zijn of haar familie in hetzelfde huis wil slapen tijdens een weekend weg. Het belangrijkste is dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt en dat er ruimte is voor de hele familie zijn behoeften en wensen. Dat kan in deze constructie een stukje beter ;)


Over de schrijver
Reactie plaatsen