Vakantiehuis 60 personen banner

Vakantiehuis 60 personen

Verblijf met 60 personen in een vakantiehuis

Bekijk een selectie van vakantiehuizen

123.536+

gasten ontvangen

15

jaar ervaring

8,8

beoordeeld door onze gasten
Vakantiehuis Putten voor 60 personen

Vakantiehuis Putten

Dit vakantiehuis ligt aan de rand van het Sprielderbos, een mooie plek voor fiets- en wandelroutes door de veluwe. Het groepsverblijf beschikt over een binnenzwembad die verwarmd is. Er zijn ook verschillende sportvelden op het terrein.


Vakantiehuis noorden 60 personen

Vakantieboerderij

Noorden

Deze vakantieboerderij biedt plaats voor 60 personen en is gelegen in Zuid-Holland. Er zijn 6 slaapkamers, een comfortabele recreatieruimte, volledig ingerichte keuken en ruime eetzaal.


Vakantiehuis waddeneiland Ballum 60 personen

Groepsaccommodatie op Ameland

Deze groepsaccommodatie ligt op het Waddeneiland Ameland. Het is een uitstekend verblijf voor groepen die graag met hun paar op vakantie gaan. Er zijn namelijk verschillende paardenboxen aanwezig in deze accommodatie voor 60 personen.

Vakantiehuis Eersel 60 personen

Groepsaccommodatie Eersel

De groepsaccommodatie is gelegen in Noord-Brabant en is geschikt voor 60 personen. Door de ligging in het bos is er veel ruimte voor verschillende activiteiten. 

vakantiehuisjes bant 60 personen

Vakantiehuisjes Bant

In Flevoland staan 10 vakantiehuisjes bij elkaar. In elk huisje kunnen 6 personen verblijven en zijn geplaatst naast een kanovijver. Er is een centrale gezamenlijke ruimte met professionele keuken en groot terras.

Vakantiehuis Bergeijk 60 personen

Vakantiehuis Bergeijk

Dit luxe vakantiehuis is voor maximaal 60 personen. Op het terrein is er een kampvuurplaats, schommels en een terras met tennistafels. Het vakantiehuis ligt wat afgelegen waardoor je tot de late uurtjes kan genieten. 

groepsaccommodatie voor 45-60 personen in Oudega

Vakantieboerderij Oudega

In deze authentieke Friese vakantieboerderij is plek voor maximaal 65 personen. Het is een uiterst geschikte locatie om Friesland te ontdekken. De boerderij is gelegen naast verschillende meren.

Vakanitehuis Ellertshaar 60 personen

Vakantiehuis Ellertshaar

Dit vakantiehuis is gelegen in Drenthe en biedt onderdak voor 30 tot 68 personen. Er zijn 2 slaapzalen van 32 personen en een 2-persoons slaapkamer. Het huis heeft een privé strand en is gelegen aan het bos.

Vakantiehuis Vinkeveen 60 personen

Groepsverblijf Vinkeveen

Dit groepsverblijf is geschikt voor meerdaagse trainingen, familiereünies en schoolkampen. Deze ontmoetingsplek in het midden van Het Groene Hart biedt plaats voor 40 tot 75 personen. 

Vakantiehuis 60 personen Ellertshaar

Vakantiehuis Ellertshaar

Dit vakantiehuis in Drenthe heeft een groot buitenterrein. Hier zijn verschillende recreatievelden, zoals een voetbalveld, basketbalveld en beachvolleybalveld.
Er zijn ook nog andere activiteiten bij de eigenaren te boeken.

Vakantiehuis bant 60 personen

Vakantiehuisjes Bant

Dit zijn 13 verschillende vakantiehuisjes voor in totaal 76 personen. Een goede optie dus voor wat ruimte en privacy. In de algemene zaal kan veel worden verander. Zo kunnen de tafels worden weggereden en de zaal worden verkleind door doeken.

Vakantiehuis Ellertshaar 60 personen

Groepsaccommodatie Ellertshaar

Deze groepsaccommodatie voor 30 tot 84 personen is gelegen in Drenthe. Er is een privé strand en veel verschillende recreatievelden.

Vakantiehuis 60 personen familie

Vakantiehuis voor
60 personen voor jou

Het zoeken naar een vakantiehuis voor 60 personen lijkt makkelijk, tot dat je erachter komt welke mogelijkheden er allemaal zijn. Bij Bookedoo helpen we je hierbij. Bekijk voor verschillende groepen de verschillende mogelijkheden en ontdek welk vakantiehuis voor 60 personen bij jullie past.

Of je een weekend weg gaat met familie, vrienden of een locatie nodig hebt voor een training, het is er allemaal bij Bookedoo. Dus bekijk snel het aanbod voor vakantiehuizen voor 60 personen!

Waar ben jij naar op zoek?

Groepsaccommodatie eerlijk vinden en verhuren

Eerlijk

Geen torenhoge kosten voor verhuurders en eerlijke voorwaarden voor jullie.

Groepsaccommodatie met laagste prijs garantie

Laagste prijsgarantie

Ergens goedkoper? We betalen het verschil direct uit.

Groepsaccommodatie met goede klantenservice vinden

Betrokken

We denken mee en geven tips voor jullie perfecte accommodatie.

vakanitehuis 60 personen algemeen

Naar een vakantiehuis met jouw familiegroep?

Zijn jullie van plan om met de familie een weekend weg te gaan? Bekijk dan een vakantiehuis voor 60 personen. Er zijn veel verschillende vakantiehuizen, in andere provincies en met andere faciliteiten.

Zo zijn er vakantiehuizen dichtbij mooie natuur locaties. Vanaf hier kunnen mooie fiets- en wandelroutes worden gestart, bijvoorbeeld over de Veluwe.

Of gaan jullie liever voor een vakantiehuis met speeltoestellen voor de kinderen? Het is er allemaal, bekijk snel het aanbod van Bookedoo om dit weekend weg onvergetelijk te maken!

Wat is voor jou het perfecte weekendje weg?

groepsaccommodatie 50 personen zwembad

Een vakantiehuis voor 60 personen met zwembad?

Bij het ultieme vakantiegevoel hoort eigenlijk wel een zwembad. Gelukkig kan Bookedoo je hier ook bij helpen. Er zijn verschillende vakantiehuizen voor 60 personen met een zwembad. Er zijn zowel binnen- als buitenzwembaden!

groepsaccommodatie 50 personen zwemmen familie luxe

Een weekend weg met familie voor gezelligheid?

Willen jullie met de familie samen een weekendje weg? Of willen jullie in aparte huisjes op een vakantiepark? Het zijn allemaal mogelijkheden om samen te ontspannen en genieten. Of jullie met kinderen, meerdere generaties of de hele familie in een vakantiehuis voor 60 personen willen verblijven, Bookedoo heeft het juiste aanbod voor jullie wensen.

groepsaccommodatie 50 personen jacuzzi

Luxe vakantiehuis voor de echte levensgenieters?

Willen jullie genieten en helemaal ontspannen? Ga dan voor een luxe vakantiehuis voor 60 personen waar verschillende faciliteiten zijn zoals een jacuzzi, sauna of zelfs een ping pong tafel.

luxe vakantiehuis 60 personen

Luxe vakantiehuis voor 60 personen

Het vinden van het meest geschikte vakanitehuis is niet makkelijk. Er zijn zoveel verschillende opties dat het moeilijk is om de beste uit te kiezen.

Zoeken jullie naar een luxe vakantiehuis? Ook dat is mogelijk bij Bookedoo. Zo zijn er accommodaties met eigen zwembad, bar of barbecue. Bekijk ook andere vakantievilla's in Nederland.

Willen jullie heerlijk ontspannen en in luxe genieten? Bekijk dan het aanbod luxe vakantiehuizen 60 personen!

3 groepsaccommodaties uit ons aanbod

Groepsaccommodatie 60 personen Noorden Noord Holland

Vakantiehuis
60 personen Noorden

Dit vakantiehuis 60 personen heeft grote slaapruimtes. Het huis biedt onderdak aan verschillende groepen. Door de locatie en faciliteiten is het ideaal voor families, scholen en verenigingen.

Groepsaccommodatie 60 personen Bant

Vakantiehuis
60 personen Bant

Op dit park staan veel verschillende kleine huisjes. Zo staan hier 10 huisjes waar, per huisje, 6 personen inkomen. Verder is er een grote zaal waar een professionele keuken in zit.

Groepsaccommodatie 60 personen Oudega

Vakantiehuis
65 personen Oudega

Het vakantiehuis voor 60 personen is gelegen in Friesland en beschikt over een groot stuk grond. Vanaf hier kunnen de Friese wateren worden verkend.


vriendengroep vakantiehuis 60 personen

Vakantiehuis voor 60 personen voor jouw vriendengroep

Als jullie met een vriendengroep een weekend weg of op vakantie willen dan is het een hele goede keuze om te kijken bij de vakantiehuizen voor 60 personen. Er zijn veel dingen aan te passen op jullie wensen. Willen jullie bijvoorbeeld allemaal aparte huisjes of grote slaapzalen?

Het kan ook zijn dat jullie zeggen wij willen graag op een afgelegen locatie, zodat we geen rekening hoeven te houden met anderen. Anderen vinden het weer belangrijker om in de buurt van de stad te zitten. Het kan allemaal bij de accommodaties van Bookedeoo.

Als jullie geen idee hebben wat jullie kunnen gaan doen bekijk dan deze blog over een weekendje weg met vrienden. Bekijk snel het aanbod voor vriendengroepen en sorteer op de persoonlijke wensen van jouw vriendengroep, zodat jullie de beste vakantie in Nederland kunnen beleven!


"Geniet met 60 personen van een weekendje weg in Nederland"

Team building vakantiehuis 60 personen

Een weekend naar een vakantiehuis met jouw team?

Ook voor een weekend met een team is een vakantiehuis voor 60 personen een goede optie. Een van de beste manieren om de teamgeest te verbeteren is door een weekend aan team-building te doen. Er zijn verschillende accommodaties die heel erg geschikt zijn voor deze weekenden.

Er zijn vakantiehuizen met grote algemene zalen en ook met grote velden op het terrein. Hier kunnen veel verschillende activiteiten worden georganiseerd door jullie zelf. Ruimte is er bij deze accommodaties zowel binnen als buiten genoeg!

Op veel terreinen zijn ook verschillende speelvelden. Dus willen jullie met elkaar de competitie aangaan met een potje voetbal, volleybal, ping pong of basketbal, ook dan is en vakantiehuis voor 60 personen een top locatie.

Kenmerkend voor jouw vakantiehuis 60 personen

Een vakantiehuis 60 personen is een hele geschikte manier om met een grote groep te genieten van een weekend weg. Of dit nu samen met familie, vrienden of een team is, er is altijd een accommodatie die aan jullie eisen voldoet.

  • Vakantiehuizen afgelegen en vakantiehuizen dichtbij de stad.
  • Kies voor een vakantiehuis met de leukste binnen en/of buiten faciliteiten zoals een bar of dartbord. Maar voor buiten ook aan een voetbalveld, volleybalveld of groot terras.
  • Er zijn een veel vakantiehuizen goed geschikt voor mindervaliden. Bekijk per vakantiehuis of dit zo is, om een mooie vakantie te kunnen hebben.
  • Er zijn verschillende accommodaties met zwembaden. Zowel binnen- als buitenzwembaden, dus bekijk en kies wat jullie het fijnst vinden.

Bekijk 60 personen aanbod

                   

Veelgestelde vragen wanneer je in een groepsaccommodatie 60 personen verblijft

Is het mogelijk een groepsaccommodatie 60 personen te boeken met meerdere badkamers?

Uiteraard! In het aanbod zijn er genoeg groepsaccommodaties voor 50 personen die meerdere badkamers bieden. Om je op weg te helpen, kijk bij het aanbod even bij de filters en klik op 'aantal badkamers'. En kies vervolgens het aantal badkamers naar keuze.

Ik wil graag met meer dan 60 personen op vakantie in Nederland, kan dat?

Ja dat kan zeker! In het aanbod zijn groepsaccommodaties voor elke groepsgrootte. Zelfs voor groepen met meer dan 100 personen.