groepsaccommodatie-17-personen-huizen-op-een-rij

Groepsaccommodatie 17 personen

Erop uit met een groep van 17 personen? Bekijk het aanbod!

123.536+

gasten ontvangen

15

jaar ervaring

8,8

beoordeeld door onze gasten
Vakantiehuis voor 17 personen in natuurgebied

Groepsaccommodatie 17 personen

Een groepsaccommodatie voor 17 personen is erg leuk. Wanneer je met een klein clubje er tussen uit wilt. Op vakantie gaan met een klein groepje heeft zeker zijn voordelen! Vind jullie groepsaccommodatie!

  •  Laagste prijsgarantie; nergens goedkoper
  •  Een onvergetelijke tijd
  •  Passend aanbod voor iedere groep!
  •  15 jaar ervaring in groepsaccommodaties
Groepsaccommodatie in Nederland voor 17 personen

Groepsaccommodatie 17 personen in Nederland

Vakantiehuis, meerder vakantiehuizen, luxe villa of gewoon met zijn alle op een slaapzaal? Bookedoo biedt groepsaccommodatie in allerlei vormen. Kiezen blijft lastig en met onze 15 jaar aan ervaring weten wij hier inmiddels alles van. Wat wij wel heel graag doen, is jouw helpen bij het kiezen van de juiste groepsaccommodatie(!)

Een weekend weg of op vakantie is een speciale gebeurtenis die je graag goed georganiseerd wilt hebben. Bookedoo heeft een compleet aanbod van meer dan 170 vakantiehuizen. En wil je specifiek een groepsaccommodatie voor 17 personen?

Groepsaccommodatie, het is niet alleen een plek waar je kunt slapen. Het is een plek waar herinneringen worden gemaakt. Wij van Bookedoo proberen er ook alles aan te doen. Om ervoor te zorgen dat jouw verblijf in onze groepsaccommodatie. Meer dan alleen een plek is waar je kunt slapen. Zijn jullie met minder dan 17 personen, bekijk dan groepsaccommodaties voor 15 personen.

Zo bieden wij accommodaties met tal van leuke activiteiten. Geen moment voor verveling, jong of oud, in welk groepsverband dan ook. Bookedoo staat voor je klaar. Bekijk nu ons aanbod.

Groot vakantiehuis voor de hele familie

Op vakantie met de familie, op zoek naar een familie acccommodatie voor 17 personen

Even uitwaaien op het strand, een wandeling door het bos. Of in de buurt van een drukke stad als Amsterdam. Bij Bookedoo bieden wij een uitgebreid aanbod van groepsaccommodatie op verschillende locaties door Nederland. 

Van Friesland tot aan Limburg en van Zeeland tot aan de Waddeneilanden. Elke accommodatie is weer een ervaring op zichzelf.

Ben jij op zoek naar een luxe groepsaccommodatie voor 17 personen? Dan bieden wij een ruim aanbod aan luxe vakantiehuizen.

Luxe groepsaccommodaties die je vakantie net een stukje aangenamer maken. Of kleinere vakantiehuizen waarbij jullie verdeeld over een aantal huizen jullie vakantie kunnen doorbrengen. Altijd handig als je gericht bent op je privacy. Klik snel verder en bekijk ons aanbod.

Groepsaccommodatie eerlijk vinden en verhuren

Eerlijk

Geen torenhoge kosten voor verhuurders en eerlijke voorwaarden voor jullie

Groepsaccommodatie met laagste prijs garantie

Laagste prijs garantie

Ergens goedkoper? We betalen het verschil direct uit.

Groepsaccommodatie met goede klantenservice vinden

Betrokken

We denken mee en geven tips voor jullie perfecte accommodatie.

Waar zoek jij naar?

Groepsaccommodatie voor sportgroep

Een sportief weekend met 17 personen? Hier vind je de groepsaccommodatie.

De 17 personen van je voetbalteam? Of de 17 pupillen van de hockey vereniging? Leeftijd speelt helemaal geen rol. Bij Bookedoo bieden wij een breed aanbod aan vakantiehuizen die geschikt is voor elke samengestelde groep.

Sportiviteit voorop? De Bookedoo accommodatie beschikken over genoeg binnen en buiten faciliteiten zodat jullie je geen moment vervelen.

Voor sportgroepen biedt Bookedoo een aantal extra mogelijkheden die jullie weekend nóg leuker maken. Bij groepsaccommodatie voor 17 personen is er de mogelijkheid om accommodaties met een eigen bar te boeken. De sportieve activiteiten van de dag moeten natuurlijk wel onder het genot van een pilsje worden afgesloten. 

Of willen jullie het kampioensfeest nogmaals vieren dan is een feestzaal geen overbodige luxe. Buiten deze faciliteiten biedt Bookedoo ook de mogelijkheid voor faciliteiten voor buiten de deur. Denk hierbij aan een groot sportveld of een tafeltennistafel. Klik nu verder en bekijk het uitgebreide aanbod.

Een greep uit ons aanbod

Groepsaccommodatie Arcen 17 personen

Mooie groepsaccommodatie 8 personen gelegen in Limburg. Perfect om te genieten van rust en ruimte.

Groepsaccommodatie

Vlagtwedde 17 personen

Gelegen in Groningen. Een sfeervolle groepsaccommodatie 8 personen.

Groepsaccommodatie Haamstede 17 personen

Gelegen op een vakantiepark. Perfect voor de natuur liefhebbers!

''Zoek de ontspanning op''

Luxe groepsaccommodatie voor 17 personen

Met 17 vrienden op zoek naar een geschikte groepsaccommodatie

Man of vrouw, jong of oud, goedkoop of luxe. Het aanbod van Bookedoo voorziet iedereen. Met je vrienden op vakantie of een weekend weg

Met een groep meiden van 17 personen of met een groep gasten van 17 personen. In ieder geval tijd voor een feestje. 

Bij Bookedoo bieden wij groepsaccommodatie met een eigen bar, want drinken dat gebeurt er zeker. 's Avonds een vent, 's morgens absent. Binnen no-time van je kater af? Bookedoo biedt een aantal luxe vakantiehuizen aan. Voorzien van een sauna of jacuzzi

Is dit nog niet genoeg luxe? En willen jullie ook nog sportieve activiteiten ondernemen. Dan is er ook de mogelijkheid voor een fitnessruimte of een tennisbaan. Wie wordt de kampioen van het krachthok of slaat de ander van de baan met een potje tennis?

Kenmerkende aspecten voor een groepsaccommodatie bij Bookedoo (17 personen)

  • Altijd voldoende leuke activiteiten: airhockey, tafelvoetbal of tafeltennis. Ben jij de beste? De groepsaccommodaties van Bookedoo beschikken over voldoende activiteiten die alle 17 personen het gehele verblijf vermaken.
  • Altijd voordelig: Je bent toch geen dief van je eigen portemonnee? Bij Bookedoo krijg je altijd de laagste prijsgarantie. Hierdoor betaal je nooit te veel
  • Toegankelijkheid: bij Bookedoo zijn we een organisatie die groepsaccommodatie aanbiedt voor iedereen. Jong of oud, vrouw of man (of geen van beide), mindervalide of invalide. Bookedoo biedt accommodatie die voor iedereen toegankelijk is. Bij het kiezen van onze groepsaccommodaties voor 17 personen. Is er de mogelijkheid voor een accommodatie die rolstoelgeschikt is. Een eigen badkamer, drempelloos of aangepast sanitair heeft.
  • Omboek- of geld terug garantie: Onverwachts een ‘’change of plan’’ of komt er gewoon wat tussen? Bij Bookedoo bieden wij de omboek- of geld terug garantie (kijk hiervoor wel in onze voorwaarde)
  • Grootschalig aanbod: de accommodaties van Bookedoo zitten ruimschoots verdeeld over Nederland. Van Groningen tot Limburg van de achterhoek tot aan de Veluwe

Veelgestelde vragen

                   

Veelgestelde vragen wanneer je verblijft in een groepsaccommodatie 8 personen

Waar liggen de groepsaccommodaties voor 8 personen?

De groepaccommodaties voor 8 personen liggen verdeeld over heel Nederland

Boek ik bij Bookedoo altijd met de laagste prijsgarantie?

Ja, Bookedoo biedt altijd de laagste prijs dankzij onze laagste prijs garantie.

Hoe lang van tevoren moet ik een groepsaccommodatie boeken?

Zo vroeg mogelijk. Zo voorkom je dat jouw gewenste groepsaccommodatie vol zit in de periode dat jullie willen gaan. Vooral de vakanties, tijdens feestdagen en in de zomer zijn drukke periodes. Zorg er dus voor dat je op tijd jouw reservering maakt.

                 

Nieuwsgierig geworden? Bekijk het complete aanbod van groepsaccommodaties 17personen

Veelgestelde vragen tijdens het zoeken naar een Groepsaccommodatie 17 personen

Hoelang van tevoren moet ik een groepsaccommodatie boeken?

Zo vroeg mogelijk. Zo voorkom je dat jouw gewenste groepsaccommodatie vol zit in de periode dat jullie willen gaan. Vooral de vakanties, tijdens feestdagen en in de zomer zijn drukke periodes. Zorg er dus voor dat je op tijd jouw reservering maakt.

Ik wil graag met mijn vriendengroep een weekendje weg in Nederland. Maar onze groep wordt vaak geweigerd. Kan ik hier iets tegen doen?

Veel groepsaccommodaties hebben aangegeven dat ze jongeren en studentengroepen niet accepteren. Maar door het grote aanbod bij Bookedoo zijn er genoeg groepsaccommodaties die deze wel accepteren.

Wat gebeurd er na het plaatsen van een boeking?

Na een boekingsaanvraag wordt jouw boeking binnen 24 uur door de verhuurder bevestigd. Het kan zijn dat de boeking niet door kan gaan door bijvoorbeeld onvoldoende beschikbaarheid, de klant voldoet niet aan eisen zoals vermeld staat op de site of door veranderingen van de prijs. Vanzelfsprekend wordt je in kennis gesteld via email over een bevestiging of afkeuring. Bij een bevestiging zal de verhuurder aansluitend binnen 5 werkdagen via email, telefoon of post contact met jou opnemen en je alle informatie voor het verblijf en betaling toesturen.
In geval van een afkeuring, zullen wij via email of telefoon contact met jou opnemen en je verdere alternatieven, als mogelijk, aanbieden.