groepsaccommodatie 12 personen

Groepsaccommodatie 12 personen

Weekendje weg met een kleinere groep? Bekijk een groepsaccommodatie van 12 personen.

123.536+

Gasten ontvangen

15

Jaar ervaring

8,8

Beoordeeld door gasten
groepsaccommodatie 12 personen

Groepsaccommodatie 12 personen

Verblijven met een groep van 12 personen is natuurlijk hartstikke gezellig. Of dit nou familie, vrienden of collega’s zijn. 12 personen is een ideale groepsgrootte om een gezellig weekendje te verblijven in een groepsaccommodatie 12 personen.

  •  Laagste prijsgarantie; nergens goedkoper
  •  Unieke groepsaccommodaties voor 10 personen
  •  Passend aanbod voor iedere groep!
  •  13 jaar ervaring in groepsaccommodaties
  •  Een onvergetelijke tijd
Groepsaccommodatie 12 personen provincies

Groepsaccommodatie 12 personen Nederland

Bij het boeken van een groepsaccommodatie 12 personen is iedereen natuurlijk benieuwd waar de reis naartoe gaat. Een groepsaccommodatie voor 12 personen in Nederland is voor iedereen het makkelijkst.

De afgelopen jaren zijn we er tijdens het ‘thuisblijven’ wel achter gekomen hoe mooi Nederland eigenlijk is. In alle provincies van Nederland schuilt wel een stukje verborgen schoonheid.

Wij hebben daarom de groepsaccommodaties 12 personen in Nederland voor jullie al uitgezocht. Door op onderstaande button te klikken, zien jullie precies in welke provincie de groepsaccommodaties voor 12 personen liggen. Zijn jullie toch met minder, bekijk dan ook de groepsaccommodaties voor 10 personen.

''Beleef een onvergetelijke tijd in een groepsaccommodatie voor 12 personen met je beste vrienden"

groepsaccommodatie 12 personen met binnenzwembad

Groepsaccommodatie met binnenzwembad

Opzoek naar een groepsaccommodatie 12 personen met zwembad? Dan ben je bij ons aan het goede adres. En groepsaccommodatie met zwembad wil toch iedereen?

Dit maakt een vakantie of weekendje weg nog specialer. In ons aanbod kan er gefilterd worden op binnenzwembad en buitenzwembad. Een binnenzwembad is ideaal voor de wat koudere maanden in ons kikkerlandje, maar zoals iedereen wel weet worden de zomers in Nederland ieder jaar een stukje warmer.

Hoe leuk is het dan om de hele dag te relaxen bij het buitenzwembad van de groepsaccommodatie voor 12 personen. 

Groepsaccommodatie eerlijk vinden en verhuren

Eerlijk

Geen torenhoge kosten voor verhuurders en eerlijke voorwaarden voor jullie.

Groepsaccommodatie met laagste prijs garantie

Laagste prijs garantie

Ergens goedkoper? We betalen het verschil direct uit.


Groepsaccommodatie met goede klantenservice vinden

Betrokken

We denken mee en geven tips voor jullie perfecte accommodatie.

Groepsaccommodatie 12 personen scheveningen

Vakantiehuis 12 personen aan zee

Wakker worden met de geur van de zee en het strand tijdens een verblijf in een groepsaccommodatie 12 personen haalt het ultieme vakantiegevoel naar boven. Een vakantiehuis voor 12 personen aan zee is net even iets anders dan anders. Overdag een lange wandeling maken langs de Nederlandse kust is iets wat iedereen van de groep leuk zal vinden.

Tijdens de zomerperiode is het misschien nog wel leuker om een vakantiehuis voor 12 personen aan zee te bezoeken. Overdag kunnen jullie lekker genieten van de zon, zee en het strand. Geen urenlange files naar de stranden, maar gewoon de deur uitlopen en naar het strand wandelen.

Dit is wat vakantiehuis aan zee te bieden heeft. Met één klik op onderstaande knop kun jij alle groepsaccommodaties 12 personen aan zee bekijken.

vakantiehuis 12 personen jacuzzi

Vakantiehuis 12 personen met jacuzzi

Een vakantiehuis 12 personen met jacuzzi wil natuurlijk iedereen tijdens zijn of haar vakantie. Een jacuzzi staat voor luxe, ontspanning en plezier. Dit zijn de kernwaardes voor een geslaagd weekendje weg. Bookedoo heeft een aantal groepsaccommodaties 12 personen die beschikken over een jacuzzi. Via onderstaande button kunnen jullie deze accommodaties makkelijk bewonderen.  

Waar zoek jij naar?

groepsaccommodatie 12 personen bosrijke omgeving

Bosrijke omgeving?

Samen in een groepsaccommodatie voor 12 personen genieten van de geuren en kleuren van de prachtige natuur die Nederland te bieden heeft. 

groepsaccommodatie 12 personen stad

Dichtbij stad of dorp?

Bezoek de gezellige steden in de buurt van jullie groepsaccommodatie. Neem de cultuur van de stad in je op en maak er een onvergetelijke dag van!
groepsaccommodatie 12 personen water

Aan het water?

De zon zien zakken in het water zorgt voor een optimaal ontspannen gevoel voor jou en de groep. 
vakantiehuis 12 personen limburg

Vakantiehuis 12 personen Limburg

Wil jij naar het zuiden van Nederland? Bekijk dan eens een vakantiehuis 12 personen in Limburg. Verblijven in het heuvelland maak je iedereen blij mee. Genieten van het bourgondische leven tijdens een verblijf in een groepsaccommodatie voor 12 personen. Limburg beschikt over prachtige natuur, maar ook over hele gezellig steden. Tijdens een verblijf in een vakantiehuis voor 12 personen in Limburg is er dus voor iedereen iets leuks te doen. Bekijk ons aanbod in Limburg via onderstaande knop. 

Groepsaccommodatie 12 personen waddeneilanden

Groepsaccommodatie 12 personen Waddeneilanden

Opzoek naar een groepsaccommodatie 12 personen op de Waddeneilanden? Bookedoo kan hierbij helpen! Een verblijf op de Waddeneilanden voelt echt alsof je in het buitenland bent. Met de boot verlaat je het vaste land richting het misschien wel meest bijzondere stukje van Nederland. Bookedoo beschikt over een aantal groepsaccommodaties 12 personen op de verschillende Waddeneilanden. De Waddeneilanden zijn geschikt voor jong en oud, iedereen zal zijn ogen uitkijken tijdens deze vakantie of weekendje weg. Denk bijvoorbeeld aan een middag wadlopen of tijdens de avonduren de zonsondergang bekijken vanaf het strand. Ben jij nieuwsgierig naar ons aanbod op de Waddeneilanden? Klik dan snel op onderstaande knop!

                                                            

Veelgestelde vragen wanneer je verblijft in een groepsaccommodatie voor 12 personen

Hoe vind ik een groepsaccommodatie voor 12 personen?

Op onze aanbodpagina kun je filteren op het aantal personen. Wanneer deze filter is ingesteld op 12 personen, zullen de accommodaties te zien zijn die vanaf 12 personen beschikbaar zijn.

Waar liggen de groepsaccommodaties voor 12 personen?

De groepsaccommodaties voor 12 personen liggen verdeeld over heel Nederland.