Algemene groepen pagina header tag

Groepsaccommodaties voor elke groep

De specialist voor groepen in groepsaccommodaties !

123.536+

gasten ontvangen

15

jaar ervaring

8,7

beoordeeld door onze gasten
Weekendje weg met groep

Fijn weekend weg in groepsaccommodatie

Elke groep is uniek en stelt verschillende eisen aan hun groepsaccommodatie. Wij bieden een ruim aanbod groepsaccommodaties voor een geschikte locatie voor een weekendje weg met groep

Wij bieden groepsaccommodaties aan voor:

 • Sportverenigingen
 • Scholieren & studenten
 • Families
 • Vriendengroepen
 • Sportgroepen
 • Muziek/dans/theatergroepen
 • Zorggroepen
 • Werkgroepen

Met welke groep ben jij?

Weekendje weg met sportteam

Groepsaccommodaties voor sportteam

In Nederland zijn veel verschillende soorten teamsporten. Vaak willen teams een weekendje weg met sportteam. Hiervoor zoek je een teamweekend accommodatie, waarin je een comfortabele groepsaccommodatie zoekt voor het gehele team. Wij bieden verschillende groepsaccommodaties aan voor sportteams/verenigingen. 

Hierbij zijn faciliteiten zoals een ruim veld/grote tuin om leuke sportactiviteiten uit te voeren inbegrepen. Een teamweekend staat is ook bedoeld om de teamgeest sterker te maken. Dit kan door middel van teambuilding spellen, leuke teamactiviteiten en allerlei actieve teambuilding spellen. Als het weer tegenvalt en sportactiviteiten buiten lastig gaan worden, dan zijn er genoeg grote groepsaccommodaties die ruimte bieden voor teambuilding spellen binnen. 

Groepsaccommodaties voor vriendengroepen

Een geschikte groepsaccommodatie voor een weekendje weg met vrienden nodig? Bookedoo biedt verschillende groepsaccommodaties die geschikt zijn voor een leuk weekendje weg met vrienden. In deze groepsaccommodaties zijn verschillende faciliteiten beschikbaar die jou vriendenweekend nog leuker maken.

Deze faciliteiten zijn:

 • Groepsaccommodatie met sauna
 • Tafeltennistafel/voetbaltafel/pooltafel/dartbord
 • Groepsaccommodatie met bar
 • Een aangesloten tap op de bar
 • Gelegenheid om een feestje te geven

Een geschikte locatie voor studenten biedt:

groepsaccommodatie voor studenten icon geel goed bereikbaar met openbaar vervoer

Goed bereikbaar met het openbaar vervoer

Veel groepsaccommodaties liggen afgelegen. Toch zijn deze groepsaccommodaties daarentegen goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Dit is voor studenten ideaal. Studenten kunnen gebruik maken van hun studenten OV en zo goedkoop of zelfs gratis reizen naar de groepsaccommodatie die is geboekt. 

groepsaccommodatie studenten icon geel gezelligheid voorop

Gezelligheid staat voorop

Gezelligheid staat voorop in een weekendje weg voor studenten. Vaak gaan studenten vanuit school op kennismakingskamp. Hier is gezelligheid natuurlijk essentieel om nieuwe mensen te leren kennen. Om deze gezelligheid te stimuleren bieden wij groepsaccommodaties met bar aan. Daarnaast hebben wij veel groepsaccommodaties die beschikken over een ruim grasveld waar teambuilding spellen georganiseerd kunnen worden om zo elkaar te leren kennen.

groepsaccommdoatie weekendje weg icon geel samen genieten

Organiseren van feestjes

Het kan voorkomen dat studenten feestjes organiseren in de groepsaccommodaties. Daarom bieden wij speciale groepsaccommodaties met bar aan. Ook beschikken deze groepsaccommodaties over een ruime dansvloer en een mooie muziekinstallatie. Deze faciliteiten zorgen voor een geweldig feest !

weekendje weg met werk

Een uitje met collega's?

Op de werkvloer heb je te maken met collega’s. Toch leer je deze collega’s vaak kennen op werkgebied en in de werksfeer. Het is daarom ideaal om voor het werkteam om een lekker weekendje weg met collega’s te gaan. Hierdoor leer je collega’s beter kennen en dit verbeterd de relaties tussen collega’s.

Daarnaast is er een gelegenheid om teambuilding spellen te spelen vanwege de ruimte die groepsaccommodaties bieden. Neem gerust hieronder een kijkje naar groepsaccommodaties geschikt voor een weekendje weg met collega’s!

Nieuwsgierig geworden? Bekijk het complete groepen aanbod