Landschap Limburg

Groepsaccommodatie Zuid Limburg

Verblijf in de heuvelachtige landschappen van Zuid-Limburg

85.000+
Gasten ontvangen
14
Jaar ervaring
8,7

Beoordeeld door onze gasten

Limburg kasteel hoensburg

Ontdek  fantastische een  groepsaccommodatie in Zuid-Limburg

Volgens mij bent u opzoek naar een passende groepsaccommodatie in Zuid Limburg! Zuid Limburg bied jou een prachtig landschap waar je adembenemende wandel- en fietsroutes kan volgen. 

De afwisselende zuidelijke omgeving bied je;

  • Verschillende wandeltochten in Limburg 
  • Fietsroutes met afwisselende natuur
  • Laagste prijsgarantie: nergens goedkoper
  • Passend voor iedere groep
Zuid-Limburg wandelroutes

Ontdek Zuid-Limburg met de fiets of te voet

Het maakt niet uit waar jouw groepsaccommodatie in Zuid Limburg staat je kan altijd genieten van het heuvelachtige landschap, de talloze riviertjes die al kronkelend hun weg zoeken en de rijke historie die Zuid Limburg jullie biedt. Pak bijvoorbeeld de fiets en rij over prachtige heuvels, groene bossen of langs uitgestrekte akkers. Wil je liever niet zo veel moeite doen om boven aan de berg te komen? Neem dan lekker de benenwagen en wandel zo uit jouw groepsaccommodatie in Zuid Limburg de berg op.

Bookedoo Groepsaccommodaties is eerlijk

Eerlijk

Geen torenhoge kosten voor verhuurders en eerlijke voorwaarden voor jullie.

Groepsaccommodaties van Bookedoo met de laagste prijs garantie

Laagste prijs garantie

Ergens goedkoper? We betalen het verschil direct uit.
Bookedoo Groepsaccommodaties is betrokken

Betrokken

We denken mee en geven tips voor jullie perfecte accommodatie.

Een greep uit ons aanbod

  

Groepsaccommodatie Maasbree

Groepsaccommodatie Maasbree 25 personen

Verblijf in een moderne groepsaccommodatie gelegen in de prachtige natuur.
Groepsaccommodatie Meerlo Limburg

Groepsaccommodatie Mierlo 7 personen.

Een leuke groepsaccommodatie gelegen in het mooie Limburg.

Groepsaccommodatie Arcen Limburg

Groepsaccommodatie Arcen 16 personen

Een mooie groepsaccommodatie met vele faciliteiten.

''Wandel door het prachtige heuvellandschap en geniet van de natuur in Zuid-Limburg''

Landschap Limburg

Verschillende wandeltochten in een Groepsaccommodatie in Zuid Limburg

Om Zuid Limburg echt te ontdekken, zelfs de plekken waar de meeste toeristen niet komen, raden wij aan om gewoon de benen wagen te nemen. Dit geeft jou en jouw gezelschap de mogelijkheid om nog meer te genieten van de natuur, stil te staan bij de historische verhalen en nog meer te ontdekken.

Aanrader: een Groepsaccommodatie in Valkenburg

Als je wandeltochten in Limburg wilt maken dan is Valkenburg echt een aanrader. Begin jouw wandeling in het historische centrum van het mergelstadje Valkenburg, om daarna een deel van de tuinen van Kasteel Oost te bezichtigen. Bij de rivier de Kleine geul aangekomen steekt uw over richting het Geulpark. U kan kiezen om daarna weer terug te lopen naar Valkenburg Als u opzoek bent naar een uitdaging dan kan u uw wandeling voortzetten door de Biebosch. Een uitdagend hellingbos waar de rijke historie goed bewaard is gebleven. Aan één dag niet genoeg? Huur dan één van onze groepsaccommodaties in Valkenburg of groepsaccommodaties in Zuid-Limburg.

Voor meer wandeltochten in Limburg moet u een kijkje nemen in de wandelgids van Limburg.  

fietsroutes zuid limburg in de natuur

Ontdek groepsfietsroutes in Limburg

Door het heuvelachtige landschap van Limburg kan u ook heerlijk fietsen. Cross met uw vriendengroep op de mountainbike door de bossen, geniet van de natuur tijdens korte fietsroutes of pak de elektrische fiets en ga voor de grotere afstanden.

Fiets door Mechelen in Limburg

Mechelen biedt talloze bezienswaardigheden waar u met uw gezelschap langs kan fietsen. Voor de historische fiets liefhebbers kan u bijvoorbeeld langs de rivier de Geul fietsen waar verschillende oude molens staan. Voor de natuurliefhebber is het Schweibergerbos een echte aanrader. Op de fiets kan u bij verschillende bezienswaardigheden en doorkijkjes komen. Geen fiets, maar wel graag hier willen fietsen? Geen probleem wij raden aan om dan langs te gaan bij Gulpen Fietsverhuur. 

groepsaccommodatie zuid limburg wandel en fietstochten combineren

Wandeltochten in Limburg combineren met fietsroutes

Als jij een weekend weg gaat met uw groep is het natuurlijk lastig om aan ieders wensen te voldoen. Zo kan bijvoorbeeld een deel van jouw groep de voorkeur geven aan een mooie wandeltocht in Limburg terwijl het andere deel liever de fiets pakt. Heel begrijpelijk! Daarom raden wij aan om een karakteristiek dorpje of historische stad uit te zoeken waar beiden kan.

Wandel en fiets door Gronsveld in Limburg

Gronsveld ligt iets onder Maastricht in het Maasdal. Voor de wandelaars biedt Gronsveld wandeltochten door het natuurreservaat Savelsbos en een centrum waar de historie voor zichzelf spreekt, waar u ook de dag kan afsluiten op een terras. De fietsers in uw groep kunnen kiezen om Maastricht binnen te rijden of het bos in te duiken. Om aan het eind van dag weer samen te komen als één groep bij een leuk restaurantje in Gronsveld waar iedereen zijn verhaal kan delen. Uiteraard is dit allemaal niet mogelijk zonder groepsaccommodaties in Zuid Limburg.

Goedkoop een groepsaccommodatie in Zuid-Limburg vinden

Al gaat u een weekend weg met vrienden of een leuk weekendje weg met het gezin bookedoo biedt u de laagste prijs garantie. Snel en eenvoudig online boeken voor kleine of grote groepen. Om die reden betaalt u nooit teveel voor uw vakantiehuis. Ook uw vakantiehuisje in Limburg is goedkoop. Wij bieden eerlijke en relevantie informatie die u helpt bij het vinden van uw passende accommodatie.

 Maak uw herinneringen onvergetelijk en bekijk ons complete aanbod

Dus bekijk direct onze groepsaccommodaties in Zuid-Limburg

arrow_drop_up arrow_drop_down