groepsaccommodatie 18 personen

Groepsaccommodatie 18 personen

Met 18 personen overnachten in een groepsaccommodatie

123.536+

Gasten ontvangen

15

Jaar ervaring

8,8

Beoordeeld door onze gasten
groepsaccommodatie 18 personen familie

Jouw groepsaccommodatie voor 18 personen

Groepsaccommodatie 18 personen”. Daar ben je naar op zoek! Maar nu is de vraag waar je de juiste groepsaccommodatie voor 18 personen kan vinden. Bij Bookedoo ben je aan het juiste adres! 

Bookedoo biedt verschillende accommodaties voor:

 • Familiegroep
 • Vriendengroep
 • Sportgroepen
 • Studenten en/of jongeren


Een weekend met de familie klinkt voor veel groepen niet verkeerd. Kies daarom voor een groepsaccommodatie voor 18 personen met faciliteiten die het beste bij jouw familiegroep, vriendengroep, sportgroep of studentengroep passen.

groepsaccommodatie 18 personen in nederland

Wat kan je verwachten van een groepsaccommodatie 18 personen?

Het kan een uitdaging zijn om een groepsaccommodatie voor 18 personen te vinden. Bookedoo biedt de perfecte oplossing! Wij hebben namelijk de ideale groepsaccommodatie voor jou en je gezelschap. Dit betekent dat je het volgende kunt verwachten:

 • Beleef jouw perfecte weekje weg voor 18 personen met de leukste activiteiten
 • De mooiste groepsaccommodaties die passen bij jouw behoeftes 
 • Luxe groepsaccommodaties
 • Goedkope groepsaccommodaties
Groepsaccommodatie eerlijk vinden en verhuren

Eerlijk

Eerlijke voorwaarden voor zowel jou als de verhuurder.

Groepsaccommodatie met laagste prijs garantie

Laagste prijsgarantie

Zie jij jouw accommodatie ergens goedkoper? Wij betalen het prijsverschil gelijk uit!

Groepsaccommodatie met goede klantenservice vinden

Betrokken

Wij denken mee en geven jou tips voor het perfecte weekend weg. 

Met wie ga jij een weekend weg?

Hoe beleef jij jouw perfecte weekend weg voor 18 personen?

groepsaccommodatie 18 personen zwembad icon

Een leuke accommodatie voor 18 personen met zwembad?

Wat maakt jouw groepsaccommodatie voor 18 personen echt compleet? Wellicht een zwembad? Bookedoo biedt je de gelegenheid om tijdens de zomer samen met je vrienden- of familiegroep te ontspannen bij het zwembad in het zonnetje.

groepsaccommodatie 18 personen zwemmen familie luxe icon

Weekendje op pad met de hele familie?

Ben je op zoek naar een gezellig weekendje weg met de familie? Of wil je een familieweekend beleven waarbij iedereen verblijft in aparte huisjes? Bookedoo biedt perfecte mogelijkheid om samen te ontspannen en te genieten. Of je nu met kinderen, meerdere generaties of de hele familie op pad gaat. Hier vind je de geschikte accommodatie voor jouw familieweekendje weg.

groepsaccommodatie 18 personen jacuzzi icon

Budget accommodaties voor studenten

Wij begrijpen dat voor studenten een goedkope groepsaccommodatie erg belangrijk is. Want er moet natuurlijk genoeg geld over blijven voor de activiteiten rondom de groepsaccommodatie. Bij Bookedoo is er genoeg aanbod voor een goedkope groepsaccommodatie 18 personen. Voor elke groep vinden wij de beste groepsaccommodatie, of het nu met of zonder zwembad is.

Wat bieden wij?

groepsaccommodatie 18 personen steenwijk overijssel burcht vooraanzicht

Groepsaccommodatie

Steenwijk 18 personen

Prachtige groepsaccommodatie 18 personen in Overijssel met 8 slaapkamer en 3 badkamers.

groepsaccommodatie 18 personen vlagtwedde 20 bovenaanzicht

Groepsaccommodatie Vlagtwedde 20 personen

Een sfeervolle en moderne groepsaccommodatie 18 personen met een jacuzzi en sauna in Groningen.

groepsaccommodatie 18 personen eernewoude friesland buitenkant

Groepsaccommodatie Eernewoude 20 personen

Perfecte accommodatie 18 personen met jacuzzi voor familiegroepen en vriendengroepen gelegen in Friesland
groepsaccommodatie 18 personen weekend weg vriendengroep

Groepsaccommodatie 18 personen voor jouw vriendengroep vinden?

Tijdens een vakantie in een groepsaccommodatie 18 personen moet alles natuurlijk goed verlopen. Daarom is een goede voorbereiding erg belangrijk. Bij Bookedoo kan je jouw perfecte groepsaccommodatie voor 18 personen vinden om jouw weekend weg in Nederland compleet te maken.

Of je nu een gezellig weekend weg in Nederland wil of misschien een week lang in een groepsaccommodatie 18 personen verblijven. Het is allemaal mogelijk. Als jullie met minder dan 18 personen komen, bekijk dan ook de groepsaccommodaties voor 15 personen.

groepsaccommodatie 18 personen goedkope groepsaccommodatie

Zoek jij een goedkope groepsaccommodatie voor 18 personen?

Goedkope groepsaccommodatie 18 personen vinden? Dit kan aardig lastig zijn. Want je wilt natuurlijk de beste groepsaccommodatie voor jouw vriendengroep of familiegroep, maar deze moet ook goedkoop zijn. Het is natuurlijk belangrijk dat een groepsaccommodatie niet te prijzig is, want anders blijft er geen geld over voor de leuke dingen die er te doen zijn. Om een goede combinatie te kunnen vinden hebben wij een selectie gemaakt van de goedkope en betaalbare groepsaccommodaties op basis van lage prijs naar hoge prijs.

"Geniet met de familie van een weekendje weg in een groepsaccommodatie 18 personen"

groepsaccommodatie 18 personen familiegroep weekend weg

Weekend weg met de hele familie?

Een weekend weg met de familie. Klinkt als een fantastisch idee! Alleen welke groepsaccommodatie ga je kiezen? Ieder familielid heeft natuurlijk andere behoeften. Het is daarom belangrijk om een juiste keuze te maken waar iedereen blij mee is. Bookedoo biedt verschillende faciliteiten die het beste bij jouw familiegroep passen. Kijk daarom even bij ons aanbod om te kijken welke mogelijkheden er zijn. 

groepsaccommodatie 18 personen weekendje weg in nederland team

Groepsaccommodatie 18 personen voor jouw team!

Een teamweekend in Nederland met jouw team? Dat kan! Naast je vriendengroep of familiegroep heeft Bookedoo ook het antwoord een groepsaccommodatie 18 personen voor jouw team! Wordt het dan een weekend in Groningen of een weekendje in Noord-Brabant. Bookedoo biedt genoeg keuze in de groepsaccommodaties 18 personen in Nederland. Om het weekend goed te beginnen is het wel belangrijk dat jouw team bestaat uit 

 • Teamspelers;
 • Spelmakers;
 • En gezellige mensen.


Voor een onvergetelijke team-building ervaring neem je iedereen mee naar jouw groepsaccommodatie voor 18 personen. Als je nog niet weet wat er allemaal mogelijk is bij een groepsaccommodatie voor 18 personen, neem dan een kijkje in het ruime aanbod van Bookedoo.

Wat vinden onze gasten?

Familieweekend - 10

Top verblijf voor onze groep van 18 man. Fijne communicatie met de eigenaar die er meedenkend was. Verder is de BBQ echt een aanrader.

Groepsaccommodatie met goede klantenservice vinden

Sjors van Buren

Groepsaccommodatie Hengelo

Grote en schone ruimte. Hele aardige mensen die niet moeilijk deden. Rustige omgeving met veel paarden. Genoeg leuke spellen en schoon servies en bestek aanwezig. Heel leuk en gezellig vriendenweekend gehad!

Groepsaccommodatie met goede klantenservice vinden
Roelie Rensen

Super leuk weekend weg - 10

Met een groep van 10 vrienden hebben wij het weekend doorgebracht in Norg. Het huis was hier perfect voor! Verschillende plekjes waar iedereen kon lezen, spelletjes doen of gewoon kletsen. Op zaterdag hadden wij het Moordspel geboekt, ook echt een aanrader. Je ziet veel van Norg en beweegt lekker veel ;). Ik kan dit huis aan iedereen aanraden. Alles is goed regelt en het contact met de verhuurder is erg prettig.

Groepsaccommodatie met goede klantenservice vinden
Irene van Veen

Bekijk het aanbod groepsaccommodatie 18 personen

Veel gestelde vragen wanneer je verblijft in een groepsaccommodatie 18 personen

Ik wil graag met mijn vriendengroep een weekendje weg in Nederland. Maar onze groep wordt vaak geweigerd. Kan ik hier iets tegen doen?

Veel groepsaccommodaties hebben aangegeven dat ze jongeren en studentengroepen niet accepteren. Maar door het grote aanbod bij Bookedoo zijn er genoeg groepsaccommodaties die deze wel accepteren.

Waarom een groepsaccommodatie bij Bookedoo?

Wij bieden jullie ten eerste de laagste prijs garantie. Daarnaast bieden wij eerlijke zoekresultaten (geen nep schaarste) en eerlijke kosten voor de verhuurders, dus geen torenhoge commissies of uitbuiting. Als laatst vinden wij altijd een accommodatie die past bij jullie type groep

Is het ook mogelijk om groepsaccommodaties in het buitenland te boeken?

Bookedoo heeft alleen aanbod in Nederland