Groepsaccommodatie 11 personen

Groepsaccommodatie 11 personen

Uitje met een groep van 11 personen? Bekijk het aanbod

123.536+
gasten ontvangen
15
jaar ervaring
8,8
beoordeeld door onze gasten
Groepsaccommodatie voor 11 personen

Groepsaccommodatie voor 11 personen

Wil jij met een wat kleinere groep op vakantie? Vind dan nu een groepsaccommodatie 11 personen. Je hoeft namelijk niet altijd met een grote groep op pad om een onvergetelijke tijd te hebben.

Voor alle soorten gelegenheden kan je bij ons terecht. Zo is het mogelijk om samen met de familie weg te gaan naar een van onze mooi locaties. Of samen met je beste vrienden te  genieten van een super leuk vriendenweekend. Zelfs als je met het bedrijf een accommodatie zoekt om samen met je collega’s het teamgevoel te versterken. Bij ons ben je zeker van het vinden van de passende accommodatie!

  •  Laagste prijsgarantie; nergens goedkoper
  •  Unieke groepsaccommodaties voor 11 personen
  •  Passend aanbod voor iedere groep!
  •  15 jaar ervaring in groepsaccommodaties
  •  Een onvergetelijke tijd
Groepsaccommodatie eerlijk vinden en verhuren

Eerlijk

Geen torenhoge kosten voor verhuurders en eerlijke voorwaarden voor jullie

Groepsaccommodatie met laagste prijs garantie

Laagste prijs garantie

Ergens goedkoper? We betalen het verschil direct uit.

Groepsaccommodatie met goede klantenservice vinden

Betrokken

We denken mee en geven tips voor jullie perfecte accommodatie.

Groepsaccommodatie 11 personen met familie

Groepsaccommodaties 11 personen met familie

Je kent het wel, weer een uitje met de familie die steeds meer beginnen te voelen als een verplichting en waar je eigenlijk weinig zin in hebt. Met deze super leuke locaties is dit echter verleden tijd en heb je het zelfs met je familie naar je zin 

Nee nu even zonder dollen. Het huren van een van deze locaties is echt een leuke manier om wat met de familie te doen. Je hebt met de groepsaccommodatie voor 11 personen enorm veel mogelijkheden. of je nu alleen voor een overnachting gaat of voor een weekendje weg, er is genoeg te kiezen!  

Waar ben jij naar  op zoek?

Groepsaccommodatie 11 personen met vriendengroep

Groepsaccommodatie 11 personen met vrienden

Ben je na een weekendje weg met de familie in een van onze accommodaties nog niet overtuigd? Ook met je vrienden kan je bij ons een super leuke groepsaccommodatie vinden!

In jouw vriendengroep kan het welbekende vriendenweekend natuurlijk niet ontbreken. Zeg nou zelf, samen met je beste maten gezellig bbq’en onder het genot van een heerlijk biertje of een lekkere wijnproeverij met de meiden, wie wil dat nou niet?  Vind snel de accommodatie die het beste bij jullie past!

Zijn jullie benieuwd of de accommodatie wel bestemd is voor jullie vriendenweekend? In ons aanbod vind je de beste accommodaties waarin zelfs jullie vriendengroep wordt toegelaten. 

Veel mogelijkheden voor jullie vriendenweekend;

Groepsaccommodatie 11 personen stad of natuur

Dicht bij de natuur of in de stad?

Wat is een vakantie zonder zwembad? Goede vraag! Met een zwembad kun je met jouw groep heerlijk relaxen en plezier maken. Om elk moment van de dag ongestoord te kunnen zwemmen zonder dat het weer in Nederland deze kans beïnvloed zijn er meerdere groepsaccommodaties voor 10 personen met een binnenzwembad.

groepsaccommodatie 11 Personen Bar

Bar gezellig!

Als het lekker weer is wil je niets liever dan in de zon liggen en een lekkere duik nemen voor de afkoeling. Daarom zijn er verschillende groepsaccommodaties voor 10 personen in het aanbod die over een buitenzwembad beschikken. 

groepsaccommodatie 11 personen op tijd boeken

Ruim op tijd boeken

Groepsaccommodatie voor 10 personen waar je na een lekker dagje activiteiten heerlijk in de sauna of jacuzzi kan ploffen. Of even de dag beginnen met lekker badderen in de hottub? Deze zijn er voor jouw ontspanning. In ons aanbod is een ruime keuze aan groepsaccomodaties 10 personen die beschikken over deze geweldige faciliteiten. 

Groepsaccommodatie 11 personen met team

Groepsaccommodatie 11 personen met je team

Iedereen die aan teamsport doet kan beamen dat het teamweekend een van de leukste weekenden van het jaar is. Waar het teamweekend ook vaak gaat om sporten en trainen, zijn er steeds meer teams die dit liever achterwege laten en het liefst meteen de kroeg in duiken. Wat je ook besluit te doen, een teamweekend is vaak onvergetelijk!

Een voorwaarde voor een goed teamweekend is natuurlijk de juiste accommodatie. Ook als je ‘maar’ met 11 personen bent, bij ons vindt je de beste groepsaccommodaties. Laat het teambuilden maar beginnen!

“Ontdek wat een groepsaccommodatie voor 11 personen in Nederland te bieden heeft”

Vakantiehuis 11 personen

Vakantiehuis 11 personen

Ik hoor je denken: ‘ik vind een weekend eigenlijk wel erg kort’. Geen paniek, wij waren je al voor. Ben je op zoek naar een wat langere vakantie? Ook dat kan hier! Geniet van je welverdiende vakantie samen met je vrienden of familie in een 11 persoons vakantiehuis. Bekijk het aanbod en vindt de best passende locatie om heerlijk te genieten van een fijne vakantie.

Kenmerkend voor jouw groepsaccommodatie voor 11 personen

  • Moeite om iedereen te vermaken? Bij ons heb je de mogelijkheid tot de leukste faciliteiten. Of het nu gaat om een bar, pooltafel of fitnessruimte, er is genoeg te kiezen!
  • Voor het optimale uitje is de juiste omgeving erg belangrijk. Aan de zee, bij het bos of in de stad. Kies de omgeving die het beste bij jullie groep past.
  • Niet zeker of je voor jullie vrijgezellenfeest wel een locatie kan vinden? Voor alle soorten gezelschappen hebben we de juiste accommodaties!
  • Ben je minder validen en bang dat de accommodatie niet toegankelijk genoeg is? Dat is bij ons geen probleem. De accommodaties beschikken over verschillende faciliteiten zodat deze voor iedereen toegankelijk zijn.
  • Als je nog niet helemaal zeker bent of dit de juiste accommodatie is, boek er dan een met omboekgarantie. Zo vind je altijd de juiste accommodatie. Ook geld terug garantie is bij veel accommodaties mogelijk.

                   

Waar liggen de groepsaccommodaties voor 10 personen?

De groepsaccommodaties liggen verspreidt over heel Nederland

Hoe boek ik een groepsaccommodatie voor 10 personen?

Jij hebt een leuke groepsaccommodatie gevonden voor 10 personen, maar nu? Boeken is heel simpel! Je kan snel en eenvoudig online boeken. Na het vinden van de groepsaccommodatie vul je de gewenste data in op de kalender en hij geeft aan of de accommodatie beschikbaar is of niet. Daarna kan je op de knop boeken klikken en Voila!

Als je liever geen boeking online wilt verrichten, dan is onze klantenservice altijd in de buurt via de telefoon (0515-435060) of via email info@bookedoo.nl. Heb je vragen of hulp tijdens het boeken nodig dan helpen wij jou graag verder van maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 17:00 uur.

Wat gebeurd er na het plaatsen van een boeking?

Na een boekingsaanvraag wordt jouw boeking binnen 24 uur door de verhuurder bevestigd. Het kan zijn dat de boeking niet door kan gaan door bijvoorbeeld onvoldoende beschikbaarheid, de klant voldoet niet aan eisen zoals vermeld staat op de site of door veranderingen van de prijs. Vanzelfsprekend wordt je in kennis gesteld via email over een bevestiging of afkeuring. Bij een bevestiging zal de verhuurder aansluitend binnen 5 werkdagen via email, telefoon of post contact met jou opnemen en je alle informatie voor het verblijf en betaling toesturen.
In geval van een afkeuring, zullen wij via email of telefoon contact met jou opnemen en je verdere alternatieven, als mogelijk, aanbieden.