Hoe organiseer je een geweldig feestje?
28 juni 2021 
5 min. leestijd

Hoe organiseer je een geweldig feestje?

Binnenkort iets te vieren? Eigenlijk is er iedere dag wel een reden om een feestje te vieren. Of je nou opzoek bent naar een feest op locatie of gewoon lekker thuis. Met deze tips zorg je voor een onvergetelijke dag.

[[showindex]]

Groepsaccommodatie huren tijdens corona

Tip 1: Stel van tevoren je budget op

Het is belangrijk om van tevoren te bedenken hoeveel geld je uit wil en kan geven aan het feest. Bedenk eerst hoeveel mensen je uitnodigt en bedenk ook even hoeveel een gemiddelde gast drinkt en wat iedereen zoal drinkt. Ook moet je nadenken over wat de kosten zijn voor het huren van de locatie, inhuren van de artiesten en entertainment, personeel etc.

Ruimte voor feestjes groepsaccommodaties voor feestje

Tip 2: Vier je feest op locatie

De meeste feestjes die je jaarlijks hebt, vier je waarschijnlijk thuis. Hier is natuurlijk helemaal niets mis mee, want het is vaak gezellig, je bent van niemand afhankelijk en het bespaart een heleboel geld. Maar wanneer je bijvoorbeeld jouw bruiloft of jubileum wilt vieren, wil je het groots uitpakken. Dit omdat het een once in a lifetime-moment is. Daarnaast heb je op locatie meer ruimte dan thuis, hierdoor kan je nog meer mensen uitnodigen. Om je feest nog bijzonderder te maken, huur dan een feestlocatie met overnachting. Bij Bookedoo kan je verschillende accommodaties huren die geschikt zijn voor jouw feestje. Bekijk hier het aanbod.

In een groepsaccommodatie heb je alles wat een feestje nodig heeft:

  1. Accommodatie met een dansvloer
  2. Ruimtes voor een buffet
  3. Een eigen bar met tap
  4. Overdekt terras

Groepsaccommodaties met afgelegen goede ligging

Tip 3: Zorg voor leuke muziek

Afgezien van het gezelschap is dit misschien wel het belangrijkste van de avond. Zorg voor een leuke afspeellijst of huur eventueel een dj/band in. Heb je zelf geen goede geluidsinstallatie? Wanneer je kiest voor een feest in één van onze groepsaccommodaties, kan je eventueel een accommodatie huren met geluidsinstallatie


Tip 4: Vergeet niet te decoreren

Een feestje is niets zonder versiering! Ga daarom op zoek naar de leukste feestversiering. Ballonnen, papieren waaiers, slingers en feestgordijnen. Wees niet bang om goed uit te pakken! Natuurlijk mag de tafeldecoratie niet vergeten worden. Servetjes, borden, bekertjes, bakjes, tafelconfetti. Kies vooral een thema uit zodat jouw decoratie mooi matcht. Dit staat ook nog eens superleuk op foto’s.

Voorwaarde corona tijdens verblijf

Tip 5: GENIET!

Iets wat je vooral niet moet vergeten bij het organiseren van het perfecte feestje is genieten. Bereid alles goed voor, huur eventueel mensen in of kijk je vrienden lief aan, zodat je niet alles alleen hoeft te doen. Het is namelijk jouw avond met jouw vrienden en/ of familie, dus stress vooral niet te veel of alles wel goed gaat en geniet van dit moment.

Wellicht ook interessant om te lezen wanneer je een feestje viert in een groepsaccommodatie:

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen
arrow_drop_up arrow_drop_down